Prodje i drugi dan, apsolutno sve radi normalno, izgleda da je do neke aplikacije bilo, ako se nesto promeni javljam[emoji4]Super vesti ako je uspelo da se sredi na taj nacin-fabrickim resetovanjem. Iskreno bas mi je drago. U svakom slucaju javi za nekli dan kada ga istestiras da li je definitivno sve ok ili se vratilo treperenje. A da, ako sve bude i dalje ok, onda je to zeznula neka aplikacija, tako da obrati paznju i oko toga..ako se opet pojavi, a neposredno pre toga si instalirao neku novu app. mozda ona pravi-izaziva problem.
Prvo što mi pada na pamet je da su oni koje ne prikaže kraći, sa 6 cifara, a oni koje prikaže imaju 7. Ili su to jedni u 06X formatu, a drugi u +3816...Zbog čega mi za brojeve pokaže ime iz imenika, a za neke ne, kad iz sms poruke izaberem broj i prebaci me u dialer?
Za neke brojeve pokazuje ime dok je u dialer, a za neke moram pokrenuti call?
Svi brojevi su na Gmail nalogu.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Mora da bude broj u formatu +381 da bi prikazao ime iz imenika bez pozivanjaPrvo što mi pada na pamet je da su oni koje ne prikaže kraći, sa 6 cifara, a oni koje prikaže imaju 7. Ili su to jedni u 06X formatu, a drugi u +3816...
koji telefon je bio sa druge strane, kod sagovornika?
Sent from Galaxy S8
Odlična app, sredio sve.Ja koristio https://play.google.com/store/apps/details?id=com.Astalavist4.prependcountrycodefree
Gotovo sve u dva klika.
Swiftkey mislim da 3 jezika prati i koriguje istovremeno. Odrekni se jednog srb i eto gaA sta da radim ja koji treba da kucam US, SR-cyr, SR-lat i Korean alphabet? Da gubim vreme svakih 5sek da menjam tastaturu?
I ja volim cirilicu, jer je taj alfabet jedini true 1:1 char:sound mapping na svetu, ali ljudi moji nije prakticno!
Ali i sve to nego... cirilica na Benchu ne znam kako moze da ismeni kojim fontom se prikazuje, a mnogo mi je problematicna za vid. I preskacem sve cirilicne postove, osim ako ne pise neko odgovor na moj post
@PC Beast, ja ne vidim uopste ni mesto gde bi mi bio HDKoji Android imas? Probao sam pozvati sam sebe, oba broja i telefona imaju HD voice ili kako se vec zove taj bolji zvuk na 3G.
Ja prezadovoljan sa aukey kablovima.. godinu dana nije mrdnuo..Da, baš često odlaze...mada kako i ne bi onako tanki
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
Da ne bi čekao zbog euro, dva, uzeo sa KP Ugreen kabli 1.5m, za 500 kinti, odličan! Pitao sam skoro i ja za to isto što i ti, isti problem bio, i rekoše ljudi Ugreen ili Aukey, nećeš pogrešiti.Od pre nekih nedelju dana S7 edge mi se od recimo 10% do 100% umesto 1 sat i 40 minuta puni oko 3 sata i 10 minuta. Napominjem da koristim originalni punjac i kabl, i nikada nisam koristio fast charge. Danas probam da zamenim kabl, tj uzeo sam od Huawei p9 lite, stavio njegov kabl na moj punjac i napunio se za 1 sat i 40 min, sto znaci da je kabl otisao (samo mi nije jasno sta mu moze da ode pa da puni duplo sporije?!).
Sve u svemu, gde mogu da kupim zamenski, ili originalni kabl za Samsung?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari