Šta je novo?

FIFA 18

Ne znam koja je godina bila, mozda je to bila i Fifa 98, nisam siguran, ali pesme se secam:
[YOUTUBE]KCkmIyC6v00[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Da, da, ti golovi iskosa, sećam se.;)
Kao na Micro socceru na Commodore 64 :d
Da Stankovicu, Buiardo87, Blur, Fifa 98, najjaca muzika, ludilo. Fifa je imala tada bas dobre numere.

Poslednja izmena:
Gde ga nadje 2008, tad bio euro? :D
Meni je prelomna bila fifa 2003, mislim da su tad prvi put ubacili baklje, realne stadione i novi gameplay, sećam se da sam sa ortakom za vikend vezao po 9 sati igranja, igrali samo gradske derbije :D to su bili dani

Mogao je da se da gol iz bilo koje pozicije ali šut iz pozocije uz aut liniju van kaznenog je uvek ulazio.

Poslato sa VKY-L29 uz pomoć Tapatoka

Uh ta je bila vrh. Na PS1 sam je pikao na moru dan i noć dok nisam sa Austrijom i Tonyjem Polsterom osvojio. Plaže nisam video :). Naravoučenije.. Ne nositi konzolu na more :)

Ja na pc... To su bila vremena :)

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Boga mi, iz priloženog se vidi sa mi imamo dosta godina i da i dalje gajimo strast ka istoj stvari. [emoji1303] [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

A ne, ja sam to igrao, kao jednogodisnja beba.[emoji16]

kao sasvim mala biba

elem, gde za najmanje para može da se uzme FIFA 18 za PC?
nisu zdravi na Originu, tamo je 60e

Zna li neko kako ovu gresku da rijesim? Hvala

Prilozi

• Untitled.jpg
    Untitled.jpg
    73.2 KB · Pregleda: 46
Reinstaliraj direct x i instaliraj nove drajvere za grafičku.
Probaj tako.
A mozda ti je slab racunar za Fifu?

Poslednja izmena:
Pošto je džojstik f310 otišao u delovima u istoriju treba mi preporuka za novi dzojped koji je dobar za fifu?
Sa f310 sam bio prezadovoljan ali je leva pečurkica oslabila sa radom i nije imala dobar odziv i punu pokreltjivost.
Zanima me da li je neko probao ovaj thrustmaster GPX, vidim da ima logo od Xboxa. ili možda uzeti originalni za xbox (ukoliko može da se poveže na pc?)

Dobar je Xbox 360, imam ga i dalje, ali koristim Ps4 gamepad.
Potreban ti je wireless receiver, koji se kupuje dodatno, naravno, ako hoces da koristis bežično.
Postoje i Xbox 360,ali sa kablom.

Dobar je Xbox 360, imam ga i dalje, ali koristim Ps4 gamepad.
Potreban ti je wireless receiver, koji se kupuje dodatno, naravno, ako hoces da koristis bežično.
Postoje i Xbox 360,ali sa kablom.

Ma uopšte mi nije problem da bude sa kablom, svaki do sad je bio, ionako igram pred monitorom u stolici. A mentol prodam prošlo leto ps4 sa dva nova džojstika umesto da sam jedan zadržao. Znači baš za 360 da tražim a? nema nikakvih programčića i to, radi instant?

Ako je sa kablom, mislim da samo ubode, i to je to, ali nisam siguran.
Za bežični, dobijes, ili skineš drajver za taj adapter, I to je to.
Kod njega će ti trebati punjive baterije, ili da kupujes non stop duracell.

Da, da, zato me malo i smara to oko punjenja a nije mi neophodno, video sam i f710 bežični ali je i cena jača, greota da u naletu besa i on strada :D

Razmišljam ovaj trastmaster gpx ili za xbox360 onda. Videću kakva je ponuda.

Mislim da sa zicnim Xbox 360 nećeš pogrešiti.

Reinstaliraj direct x i instaliraj nove drajvere za grafičku.
Probaj tako.
A mozda ti je slab racunar za Fifu?

Odradio sam juce sistem,gdje da skinem direct X?

A ovo mi je konfiguracija
CPU & cooler: Intel Core i7-3770K Ivy Bridge 3.5GHz OC 4.5GHz i Cooler Master V8
Motherboard: MAXIMUS IV EXTREME-Z
RAM: Kingston Technology HyperX Predator 4x4gb 16GB Kit (2x4GB) 2400MHz DDR3
VGA & cooler: MSI R5850 Twin Frozr II
Display: VIEWSONIC VX2433wm full HD
HDD: WD 1T i WD raptor 74GB Samsung 250GB SSD EVO860
Sound: NEO 5.1
Case: COOLER MASTER HAF 922 RC-922M-KKN1-GP
PSU: Thermaltake Smart SE 730W
Optical drives: Pionire DVD-RW 112
Mice & keyboard: Logitech G19 i MX518
Internet: ADSL 8
OS & Browser: WINDOWS 7 64bit

Konfiguracija ti je odlična. Direct X i poslednji drajveri za grafičku trebalo bi ti rešiti problem.

Da, da, zato me malo i smara to oko punjenja a nije mi neophodno, video sam i f710 bežični ali je i cena jača, greota da u naletu besa i on strada :D

Razmišljam ovaj trastmaster gpx ili za xbox360 onda. Videću kakva je ponuda.
https://support.xbox.com/en-US/xbox-on-windows/accessories/connect-xbox-one-controller-to-pc
Takođe možeš uzet onaj dodatak charge and play gde dobiješ i kabl i li-ion pack bateriju koja traje 7 dana a ne vadiš je već natakneš gamepad na kabl i igraš dok se puni. Međutim ta investicija ti je oko 80€ (mislim xbox one gamepad + baterija)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno