Nikad se Huawei ne kupuje radi kamere. Ili S/note serija ili iPhone.Pi,strašno. G2 je u istim uslovima pravio dosta bolje fotke, iako je manji senzor. Ima li kakva modovana kamera da se instalira ili tako nešto?
Inače, telefon je besprekoran u svakom drugom pogledu, nikakvih zamjerki osim kamere.
Nikad se Huawei ne kupuje radi kamere. Ili S/note serija ili iPhone.
Podešavanja/sigurnost i privatnost/više.. Pretpostavljam da je ovako na srpskom jeziku.Svaki put kad iskljucim i ukljucim tel trazi mi pin kartice, kako da iskljucim?
Послато са SM-G955F уз помоћ Тапатока
@bulldozerNS I ove dve su katastrofa. Nebo sprženo, prva vuče na plavoi ja potvrđujem izjavu od kolege da je p10 po danu rame uz rame sa s7/8, dok u lowlight zaostaje primetno (ali zato sa blicem slike opet bolje pravi tj u skroz mraku). Tu kod tebe baš nešto ne štima. Jel se razumeš u fotografiju da probaš u pro modu pa da uporediš sa auto? Vidim da si iz ns, mogli bi se naći negde na kafi/čaju pa da pogledamo zajedno, uporedimo. Probaj hdr mode da odabereš, vidi hoće biti išta bolje. Glupo je što huawei ima skroz poseban mode za hdr, nema toggle kao samsung/google da može uvek da se koristi
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
To je bas slabo..... Ali je moguce ako si bio napolju na max osvetljenju onda bi to bila ta potrosnja.Ne znam kako je kod vas baterija mnogo bolja na Oreo ali meni je daleko gora nego ranije. Jutros uradih i factory reset ne bi li bilo bolje ali nije.![]()
![]()
![]()
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Zna li neko zasto nakon prelaska na oreo, vise nemam opciju u viberu da promenim melodiju za poruke. Da li je do vibera?jos jutros je moglo. Udjem u opcije kao i do sada, ali ne moze ton da se promeni...
Sent from my VTR-L09 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari