Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sad ce biti obrnuto LTC ce vuci BTC na gore ako ovako nastavi

Moja pretpostavka je da neće pumpati LTC jer svežih para slabo ima, već će ostale valute obarati, tako da će odnos drugih valuta u odnosu na LTC opadati.

Deulije da se ovo desno rame(jaje) polako formira..i da je minimum bio u onom 9000-9400 range-u koji sam ciljao, al aj da vidimo dalje kako ce se odvijati :)
hs.jpg

Nema potrebe citati prethodnu stranu, jer onakva prepucavanja i prozivanja ne rade ni klinci. I sve to zarad nicega ili podyebavanja clanova koji zele pomoci.

Znaci jos jednom, na par meseci period za BTC, ocekujem da cena ide dole. To se mora konsolidovati i vratiti nan ormalan nivo. Na pperiod od par godina ima potencijala da raste a uzdamo se u novi bubble koji ima trenutno nerealne targete ali koji ce vremenom postajati realni, kao i ovi proslogodisnji.

Februar je bio po obicaju krvav i BTC je izranjavan. Iskreno mislim da smo malo prebrzo isli dole i da nije bilo dovoljno bull borbe. Sada mi se cini kao prva pozitiva i da ce pocetak Marta doneti prvo blago zelenilo na berzi, koje bi doduse moglo kratko trajati.

Misli se na bulltrap. A moji targeti i dalje vaze, oko $12-12,5k je totalno izvodljivo.

Support zone Bitcoina su trenutno: $9800, ~$9250, $8800, $8500, $8200. Ispod necu pominjati jer mislim da nam za sada nece trebati.

Resistance zone su: $10,500, $10,800, $11,300, $11,800, $12,000...

Prekljuce smo se odbili od $10,500. Ja ocekujem uskoro da se to ocisti i da bude dobar napad na $10,800. Posto je % skoka sasvim solidan, najpozeljnije bi bilo da ovaj skok bude sto sporiji. Jer sto god bude brzi bio, to ce imati kratak fitilj. Ovaj skok me najvise raduje zbog potencijalnog skoka altova kao i trazenja novog levela gore, koji je idealan za otvaranje short pozicija. S'obzirom da je ovaj skok tek poceo da se gradi, rano je jos pisati o eventualnim short pozicijama koji su idealni za bear period.

Savet koji je strktan za berzu, a pogotovo ovakav period: Morate non stop pratiti market i gore iznad levele. Donosite sami zakljucke i sami odredjujte odnos rizika i profita. Takodje kod crypto-a je vrlo vazno pratiti vesti. Dokle god se plasiraju pozitivne, to znaci da ce ga jos neko vreme gurati. Onda kada to prestane i kad se "sasim slucajno" krenu pojavljivati one lose, to vrlo precizno moze biti pokazatelj da smo pri vrhu brega i da ce uslediti kontra smer.

P.S LTC i ETC, to i dalje izgleda skroz dobro i spremno za napad.

Hvala LA!
Kopamo vredno ETC i čekamo airdrop.
Ja ti šaljem gajbu nemačkog ako bude 60$. :D

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ljudi, stvarno mi se ne svidja sto prebrzo menjate misljenja. Ljudi su ovde u potpunom haosu. Jedan dan padamo na 7K, sutra idemo na 12K, prekosutra padamo na 5K... Sve je ok, znam sta je berza i koliko se brzo menja situacija ali vase tumacenje grafikona je previse ekstremno. Znam da je to day trade ali uzasno uzasno zbunjujete ostatak foruma.

Izvinjavam se svima kojima nisam stigao da odgovorim na PM, ne postizem.

Tapatalk

Izgleda ovo ide na 11 noćas..na cexu pratim.
Sutra je dan D za naredni kratkotrajni period, tako mi deluje. Jasno je ko dan ako noćas ne dampuje previše, ima potencijala za sutrašnji rast i preko 11, a ako se opet ponovi preksutra ista priča, do petka svašta može da se desi. Jedan prijatelj iz Turske pominje raketu koja će uslediti. Bumo videli..

Krenula raketa? :D
Ovo čekamo za ETC.
4bda8b5c5db81dfa47c65ec739b9f907.jpg

Očigledno ovde nema para da pogura iznad 11-12, to mu je realno i vrednost(ispod 10)
Samo neki veliki hajp ili mahinacije mogu da naduvaju balon.
A one priče o 50k i 500 k..bajke za hodlere.

bajke su bile i za 2k i za 5k, a pogotovo 10k, o 20k necu ni da pricam... lepo bi bilo kad bi mesecno skakao za 10k ali...

Poslednja izmena:
Krenula raketa? :D
Ovo čekamo za ETC.
4bda8b5c5db81dfa47c65ec739b9f907.jpg

Bas sam danas propratio...od 130$ do 30$ trenutno a oko 4-5h je bilo najavljeno da ce se desiti fork,da li se desio ne znam nisam gledao dalje tj tako su javili na tradesatoshi chatu.

U 18h je bio fork, naravno svi koji prate su izasli cim su mogli nakon forka, a oni koji nisu izlaze sad.

Bittrex je blokirao zcl wallet, i dalje ne radi

Sent from my Z5

U 18h je bio fork, naravno svi koji prate su izasli cim su mogli nakon forka, a oni koji nisu izlaze sad.

Jedno pitanje...a zasto nakon forka,zbog dobijanja tih drugih coina ili su ocekivali mozda mali pump malo nakon forka?
Danas je cena bila 120+$...gledajuci ovo i prvi put definitivno bi 2-3h pre forka bilo pametno izaci.Naravno ne mora da znaci da je tako uvek i sa svim coinima.Videcemo za ETC.

Zato sto se ocekuje (s razlogom) da novi Bitcoin Private bude daleko vredniji od ZClassica (podsecam, ZCL je bio nesto preko 2$ pre nego je objavljeno da ce se forkovati). Nakon forka, nema vise smisla drzati ZCL i dumpuju ga svi, jer su ga i kupili samo da bi dobili BTCP nakon forka.
Vec sam rekao, ko se pali na ETC da bi dobio Callisto, dzabe se pali, jer po svakoj matematici Callisto ce biti ispod 1$ i ETC ima normalnu pricu na svom forku (testiranja i staking), dok je ovaj Bitcoin Private ocigledno jos jedno uzimanje para od strane developera na ime BTC-a.

@Nikola, Bittrex je danas izbacio obavestenje u vezi BTCP i ZCL:
https://support.bittrex.com/hc/en-us/articles/360001271272

Poslednja izmena:
Vidio sam obavestenje, i mislio da im je dovoljno par sati da proradi evo a i dalje ne radi

Sent from my Z5

Kakve su prognoze posle ovog otpora na 10800?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nije to nikakav otpor koliko su slabi bullsi

probijen trendline ili ne ? :)

Screen Shot 2018-03-01 at 21.33.53.png

moje licno misljenje - DA , dobar datum, ako zaredja par vesti u sledecih 48h, bez obzira na vikend, 12k eto nas...

Poslednja izmena:
probijen trendline ili ne ? :)

Probijen je skoro sigurno. Vreme mu je da se oporavi. Dok neki najavljuju cifre od 7K i nize do 3K uskoro ce biti jasnije kuda trend ide i sta sam pricao od Nove na ovamo (zasto nece biti velikog dampa BTC-a a ovih dana i zasto izmedju ostalog ni LTC nece ispod 200). Al ajde, da ne trcimo pred rudu i radujemo se prerano... Neka prodje vikend pa cemo videti definitivno.

Prati li ko Neo? Pade i ispod onog dropa 06.02 kad su svi zalegli
b62b01d3f5def4ddb3e2eeedefa148be.jpg

Spicio bih par stotina tu nego sam se prijavio za 2 ico-a pa se nema okle

Sent from my Z5

Poslednja izmena:
Truegame i abyss, ali nista ozbiljno para

Sent from my Z5

@La.Prestige

Gde su u tvojim analizama inovacije. Iako u zadnje vreme pratim tvoje postove nisam procitao da si napisao nesto u fazonu super novcic odusevio me je koliko brzo idu transakcije i koliko je inovativan sigurno ce zbog tih inovacija da poraste vec uglavnom pises da je nesto sit i da ce da poraste i koliko sledece faktori uticu na cenu

1. Porast diffa
2. Pojava ASIC-a
3. Inovacije

Poslednja izmena:
Zato što se čovek bavi realnošću kroz podatke preko sajtova i agregirane statistike a ne pustim željama.

@La.Prestige

Gde su u tvojim analizama inovacije. Iako u zadnje vreme pratim tvoje postove nisam procitao da si napisao nesto u fazonu super novcic odusevio me je koliko brzo idu transakcije i koliko je inovativan sigurno ce zbog tih inovacija da poraste vec uglavnom pises da je nesto sit i da ce da poraste i koliko sledece faktori uticu na cenu

1. Porast diffa
2. Pojava ASIC-a
3. Inovacije
Ne znam kako mozes da citas forum i da ne znas odgovore na svoja pitanja.
Zato sto je on day trader. Ne zanimaju ga inovacije niti novcici. On kupi i proda skuplje, ceka da padne pa kupi opet. Potpuna suprotnost od mene, ako ti je tako lakse za objasniti. On obrce lovu na brzaka.

Tapatalk

Sta ti kurajberu mislis od eth za ovu godinu? Sta bi se moglo desiti?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno