Nema potrebe citati prethodnu stranu, jer onakva prepucavanja i prozivanja ne rade ni klinci. I sve to zarad nicega ili podyebavanja clanova koji zele pomoci.
Znaci jos jednom, na par meseci period za BTC, ocekujem da cena ide dole. To se mora konsolidovati i vratiti nan ormalan nivo. Na pperiod od par godina ima potencijala da raste a uzdamo se u novi bubble koji ima trenutno nerealne targete ali koji ce vremenom postajati realni, kao i ovi proslogodisnji.
Februar je bio po obicaju krvav i BTC je izranjavan. Iskreno mislim da smo malo prebrzo isli dole i da nije bilo dovoljno bull borbe. Sada mi se cini kao prva pozitiva i da ce pocetak Marta doneti prvo blago zelenilo na berzi, koje bi doduse moglo kratko trajati.
Misli se na bulltrap. A moji targeti i dalje vaze, oko $12-12,5k je totalno izvodljivo.
Support zone Bitcoina su trenutno: $9800, ~$9250, $8800, $8500, $8200. Ispod necu pominjati jer mislim da nam za sada nece trebati.
Resistance zone su: $10,500, $10,800, $11,300, $11,800, $12,000...
Prekljuce smo se odbili od $10,500. Ja ocekujem uskoro da se to ocisti i da bude dobar napad na $10,800. Posto je % skoka sasvim solidan, najpozeljnije bi bilo da ovaj skok bude sto sporiji. Jer sto god bude brzi bio, to ce imati kratak fitilj. Ovaj skok me najvise raduje zbog potencijalnog skoka altova kao i trazenja novog levela gore, koji je idealan za otvaranje short pozicija. S'obzirom da je ovaj skok tek poceo da se gradi, rano je jos pisati o eventualnim short pozicijama koji su idealni za bear period.
Savet koji je strktan za berzu, a pogotovo ovakav period: Morate non stop pratiti market i gore iznad levele. Donosite sami zakljucke i sami odredjujte odnos rizika i profita. Takodje kod crypto-a je vrlo vazno pratiti vesti. Dokle god se plasiraju pozitivne, to znaci da ce ga jos neko vreme gurati. Onda kada to prestane i kad se "sasim slucajno" krenu pojavljivati one lose, to vrlo precizno moze biti pokazatelj da smo pri vrhu brega i da ce uslediti kontra smer.
P.S LTC i ETC, to i dalje izgleda skroz dobro i spremno za napad.