Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Da baba ima tuki bila bi deda. Uostalom da sve to ima ne bi imao cenu od 200e nego bi koštao više.

Što se tiče otiska prsta i ja volim kad je napred, ali koliko mi je predstavljalo problem na početku sad sam se i navikao. [emoji4]

Ма знам, ал ја бих био спреман и да доплатим нешто више, једино што то нешто више тренутно не постоји :D

Киденце, ја сам писао негде другде да је мени најбоља позиција она на Сонијевим телефонима - тј са стране. По мом мишљењу, то најприроднија позиција кад је телефон у руци.
Навићи ћу се ја и на овај задњи сензор, треба мало времена.
Можда ће ми бити лакше кад му турим неку футролу, па добије на грипу, овако је клизав ко јабука.

Jel treba root za to?
Nista se ne desava.
Ne treba root, ako ti se pojavio mali kljuc pored tog zupcanika, onda si aktivirao..ides u settings-system i dole na dnu imas System UI tuner.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel imas Gcam na pomorandzi? Ne mogu da nadjem nista normalno,a instalirao sam 4-5 apk

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока
Имам гцам користим једну верзију на сваком Рому који пробам, нисам имао проблема са њом. Слике јако добре.

Ne treba root, ako ti se pojavio mali kljucis pored tog zupcanika, onda si aktivirao..ides u settings-system i dole na dnu imas System UI tuner.

Thanks! Uspeo. Morao sam da ukljucim animacije u developer settings. Bez toga nije htelo.

Имам гцам користим једну верзију на сваком Рому који пробам, нисам имао проблема са њом. Слике јако добре.

Moze link?ona sto je Kidence postavljao sa podesavanjima je bila odlicna,ali nmg da otvorim vise link

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Jesi brisao cache i data gcam?

Otvori kameru, settings, idi u developer settings ukljuci camera:gcam_enabled

Da ne bi pisao tekst onaj za focus dole, isto u developer settings iskljuci camera.af.debug.show

Линеаге баш добар...доста флуидније ради од поморанџе...батерија на прву такође доста боља...
Лепо и изгледа, иконице, теме....
c7f4a7c9bfb1a2fefd036f8b327d9fe1.jpg
d283e64f7add66f5044d38dc80bae2a2.jpg

Ukljuci u podesavanjima za Magisk manager Systemless hosts, mozda to pomogne.

Линеаге баш добар...доста флуидније ради од поморанџе...батерија на прву такође доста боља...
Лепо и изгледа, иконице, теме....
c7f4a7c9bfb1a2fefd036f8b327d9fe1.jpg
d283e64f7add66f5044d38dc80bae2a2.jpg

Bas lepo izgleda

Koji ste ono "bug" spominjali oko proximity senzora, ne gasi ekran kod razgovora svaki put ili tako nešto?

Ili je to bilo za mikrofon ako se previše udaljiš.

Neka od tih sitnica ubitačnih :D (pita me drug, pa zato pokušavam da se setim).

Ne gasi ekran kod razgovora. Ja sam baš pratio u zadnje vreme i nije mi se dogodilo da ne ugasi ekran. Mislim da je bag delimično rešen.

Kad zelis da promenis gcam app da li moras da deinstaliras prethodnu ? I kako moze da se vidi koja je na njemu , ja sam instalirao pomocu onog programa bez root ovanja ?

Апп инфо у апликацији
b20fc346975b7ceae54663d633f7d129.jpg

Ja koliko sam razumeo, mozete da obrisete tu kameru sto vam je taj program instalirao, i da instalirate drugu. Pogledajte postove gore djilkos je kacio i kako da se podesi.

Pozdrav ljudi,nisam pratio ovu temu do sada mozda je neko i pisao o tome,ali jel probao neko android one na RN4? Jel radi to uopste?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Pozdrav, ako može ko pomoći,dobio sam notifikaciju za februaru update,skine 87 mb i zapne na prvom koraku instalacije.Poruka instalacija nije uspješna.Instalirao sam gcam onom metodom automatski

Ima li ovaj tel izlozen u gigatronu,win winu i slicno? da ga osmotrim uzivo.

ima li negde u roze boji da se poruci?

Nazad
Vrh Dno