Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Имаш изложене у гигатрону за вин вин нисам сигуран.

Послато са Mi Note 3 уз помоћ Тапатока

Ima li ovaj tel izlozen u gigatronu,win winu i slicno? da ga osmotrim uzivo.

ima li negde u roze boji da se poruci?

e49a1a80f0ab39ac41c5a085dcf1f8cc.jpg

Još jedan komad [emoji3]
Imaš na KP rozi. Kod nas zvanično nije došla boja. Isto je kao iPhone 7+ ako si video rozi. Devojka uzela.

Poslednja izmena:
To je stiker. Ja sam ga nalepio unutar kutije da se ne pohaba.

Ne misli na nalepnicu nego ovo ispod gde piše Android one.Ja imam crne boje pa se ne primećuje.

Kad je napisao skida, mislio sam na stiker. Ne bi mi palo na pamet da misli na štampu [emoji23]

Ps ako neko ima proverenog prodavca na KP da preporuči neka piše na pp

Jeste ružno na ovoj roze boji.

Koliko sot-a otprilike izvlačite na 70% ?
Meni od poslednjeg ažuriranja preko dva i po sata. Malo se popravilo.
Mada se i dalje dešava da jedan dan izvučem preko 7 sati sot-a, drugi dan jedva 5.5h, iako sam skoro sve isto koristio kao prethodnog dana.
834cd3e32cc7499f841e0c3277b0ccab.jpg

Meni nije stigao ovaj februarski ali mi je baterija odlična . Čak se i popravila u zadnjih par dana ,drži kao luda a ništa nisam čačkao specijalno i podešavao . Jedino da su se neki Google servisi malo primirili,ne znam šta može biti drugo . U početku sam imao 4 sata sota tamo negde na 45% a sada već na oko 60% baterije.
Evo trenutno kako je .

030533a14fb297654d747cf97e4b9777.jpg

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Jel smem sa onim toolom da instaliram gcam ako mi je vec otkljucan bootloader?
Probao sam na win7 i nesto crashovao. Nije rootovan ali je ostao bootloader. Imam win10 na drugom kompu sad pa bih probao tamo.

Uspeo sam, hvala. Neuporedivo je bolja i prednja i zadnja. [emoji4]

Ukratko moji utisci sto se tice A1.
1.)Nenormalno dobra autonomija baterije. Ovo je cak i za mene previse. Komotno ceo dan. SOT varira od 8 pa do cak 10 sati!!
2.)Fabricka kamera je prosek, ali ubacivanjem Gcam dolazi se do znatno bolji rezultata. Jedino je problem u Low Light uslovima. Prednja odlicna u kombinaciji sa portret modom, sve u svemu moze da posluzi.
3)Softver zadovoljavajuci, s tim da sam imao crashovanje i restarte koji vrlo moguce nisu uslovljeni sistemom nego nekom od app. 8.0 android jos uvek sa januarski security patchom, ocekivao sam brze azuriranje (koristim samo nexuse pa sam se razmazio po tom pitanju). Sveukupno jako glatko iskustvo kretanja kroz app i menije(brze nego na 6p)
4) Zvuk kao jedna od glavni karakteristika ovog telefona kod mene nije dosla do izražaja, mozda zato sto koristim bluetooth sluske, meni je zvuk dosta tisi nego sto bi je bio na 6p, zvucnik je na najnezgosnijem mestu i kada se drzi u portret modu(a to je u 90%) lako se zakloni malim prstom.
5) Ekran mogu slobodno reci najgora stavka ovog telefona. Isprane i blede boje posle koriscenja amoleda. I evo vec 2-3 nedelje ali nikako da se naviknem.

Zapravo sam jos u dilemi, da li se vracati nazad na 6p posle zamene baterije ili se zadrzati na A1.

Zadrzati na A1.[emoji108][emoji848][emoji16]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Наравно да се вратиш на 6П.

Zvuči mi kao još jedan od "slabijih primjeraka".

Instalirao gcam.. opirao se jer sam amater pa mislio da cu nes pokvarit al ovo je strava...kao da sam kupio novi mob...

Nešto pada cena A1? 4/64Gb u radnji 198e?
Ne vidim bolji fon za tu lovu, a i za veću, sada mi žao što sam ga prodao, a ne znam iskreno čim da ga zamenim :smash:

tek nakon pola godine mu je cena pala na jedva ispod €200. eh, kad se setim da su neki predviđali €150

Ma kakavih 150e, ne verujem da će skoro na tu cifru. I ovo mi je malo, u odnosu na druge neke modele.

Nešto pada cena A1? 4/64Gb u radnji 198e?
Ne vidim bolji fon za tu lovu, a i za veću, sada mi žao što sam ga prodao, a ne znam iskreno čim da ga zamenim :smash:
Sto ga prodade ako je toliko dobar. [emoji12][emoji16]

Dodaj jos 4x toliko i uzmi Pixel 2. [emoji12][emoji16][emoji108]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno