Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ја стално држим укључен night light mode невероватно колико ми прија очима то жутило...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Meni se pali od 22-06h.Na sekund mi bude glupo,ali se brzo naviknem, jutros na poslu cackam tel i u 6:00 se ugasi,kad nisam oslepeo [emoji2]
Jedino je glupo,sto i u igricama bude zutilo...

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

što se tiče tih stakala, ja sa chyi već dva meseca nemam naftnu mrlju niti mislim da će se pojaviti. e sad, čistio sam ekran do imbecilnosti dok ga nisam zalepio, sigurno jedno dvadesetak minuta pa je možda i do toga. obavezno temeljno pranje ruku i temeljno čišćenje ekrana pa možda i uspe. ne znam koliko to ima veze ali u mom slučaju je sad sve savršeno sa staklom :D rn4x je u pitanju al kapiram da je isto zakrivljeno i na a1
Ja sam nešto loše uradio prilikom lepljenja, i desno i levo mi se odlepilo po par milimetara celom vertikalom.

Ja zalepio ono najeftinije na KP fazon 500 kinti, nije od ivice do ivice nisam ni cistio samo malo ono kao vlazna pa obicna i sam sebi se divim kako sam ga zalepio.
Mislim da je tajna u dobroj rakiji. Popijes jednu dovoljno da ti se ruka opusti i sve ide kao podmazano.
Posle toga popojes jos jednu da proslavis i da te sluzi i nema da primetis nista.

Ja sam uzeo ovo staklo i leglo je savrseno nema belih tragova oko ivice. Kada se gleda pod pravim uglom ekran bukvalno ne pokriva manje od pola milimetra.

2.5D 0.26mm 9H Premium Tempered Glass For Xiaomi Mi A1 MiA1 5.5 inch Screen Protector Toughened protective film For Xiaomi MiA1
http://s.aliexpress.com/7JJJreAV?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Jel se desava nekome da mu ne zvoni alarm? Evo vec drugi dan kako me vibracija budi samo. Srecom da cujem to inace bih se uspavao mozda.

EDIT: Sada sam proverio, bilo je smanjeno skroz na 0 jacinu, ali ne znam kako se to desilo. Koji sam noob [emoji57]

Poslednja izmena:
Jel se desava nekome da mu ne zvoni alarm? Evo vec drugi dan kako me vibracija budi samo. Srecom da cujem to inace bih se uspavao mozda.

EDIT: Sada sam proverio, bilo je smanjeno skroz na 0 jacinu, ali ne znam kako se to desilo. Koji sam noob [emoji57]

Imas opciju da smanjis zvono a alarm da ti sljaka da znas

Dešava se ;)

Ali tu jacinu nisam nikada dirao otkad sam uzeo telefon, ne znam kako se to smanjilo.

desilo se par puta slično i meni, ali sa zvonjavom. ne utvrdih šta je posredi osim da se desilo nakon apdejtova

Malo mi baguje tel. Slika je preko celog ekrana,ali se u dva,tri dana poremeti kao sto sam slikao( imam lawnchair). Juce i jos par puta mi se desilo da ne mogu da udjem u kamere(imam i gcam)
I tako ima par sitnih bagova,pa moram da restsrtujem tel... Nekad nece internet da radi
Sta bi moglo biti,ima li neko slicne probleme?
6ac75a336d01decb8263b3deacc1f020.jpg

Evo da se zvanično upišemo, iako sam ovde od oktobra i prvih A1. Jedan sam koristio s vremena na vreme a sada sam i sam zvanično prešao u MI A1 tabor ;)

Malo mi baguje tel. Slika je preko celog ekrana,ali se u dva,tri dana poremeti kao sto sam slikao( imam lawnchair). Juce i jos par puta mi se desilo da ne mogu da udjem u kamere(imam i gcam)
I tako ima par sitnih bagova,pa moram da restsrtujem tel... Nekad nece internet da radi

Баг са сликом је lawnchair....

Jeate. Meni je Nova umela da napravi tu glupost i na Honoru i P9 lite. Ovde za sada nije. :D

Има и онај баг кад само скрол ради, а ни једну апликацију не могу да отворим...

Možda tripujem ali da li je neko nekad na delić sekunde primetio grafički glitch na swift keyu s vremena na vreme?

Desavalo se meni, skidam pozadine na Zedge pa sam biram krop, resetovalo se jedanput i vratilo neki ludo mali krop rasiren preko cele pozadine pa sam podesavao opet i od tad sve normalno. Desilo se doduse na Max 2, Novi i MIUI 8.5.9.0, tipujem da je launcher podivljao na kratko.

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

e49a1a80f0ab39ac41c5a085dcf1f8cc.jpg

Još jedan komad [emoji3]

Znači i Lepša polovina dobija A1 [emoji16]

Uzeo sebi, vidis da su te muzevne boje u modi :) Ti sa tim crnim, nisi u fazonu uopste [emoji14]

Vapi i Jaza za jedan ove boje. Ne bih se puno razmisljao...[emoji108]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

I kod mene je zlatan plus crna Nilkin maska :D

@Apple

Evo jedna maskica za tebe

MAKAVO For Xiaomi Mi A1 Case MiA1 3in1 Matte Fundas Hard Back Cover Creative Housing Phone Cases for Xiaomi Mi 5X Mi5X
http://s.aliexpress.com/BRjY7VFf?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

Da upotpunis dozivljaj :)

Evo i ja da napisem prvi post posle par godina citanja ovog foruma... :D

Kidence mi je pomogao da postanem clan "Mi A1 familije" pa eto da mu se i ovim putem zahvalim na korektnosti.. :)
Sto se tice telefona, sta reci osim prezadovoljan... Oreo radi odlicno, baterija dobra, ekran sjajan...

Pozdrav svima

@Kidence nije loša :D

Ja samo da kazem za Makavo bumper da mi se polomila plastika koja ide preko power dugmeta. Nisam koristio ni 2 meseca. :)

Nije to do kvaliteta, nego mnogo koristis telefon...Lakse coveku da stisne power button, nego da stavi prst na FP. :) ;) :)

Znači i Lepša polovina dobija A1 [emoji16]

Uzeo sebi, vidis da su te muzevne boje u modi :) Ti sa tim crnim, nisi u fazonu uopste [emoji14]

Da, uzeo sam rozi [emoji23]

Inače dugmići su bolji na njenom (volume) zategnutiji, dok je kod mene brži fp senzor (kod nje goodix, kod mene FPC). Displeji su oba EBBG, potpuno isti, barem ne vidim nikakve razlike.

Ja ne znam koji bre dugmici, zar A1 ima to :) ..Ja moje ne pipam. FP za unlock, dt za lock... dugmici kao novi :)

Poslednja izmena:
Vrh Dno