koji preinstalirani?
Mi File Manager je dobar, kao što reče ceftriaxone
Nadjes fastboot rom koji hoces i flesujes ga preko Mi Flash.E, koja je procedura za rollback na Nougat? Hoću da vidim da li će mi se i na Nougat-u dešavati ova distorzija pri razgovoru.![]()
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Treba unlock ili se samo flešne?Nadjes fastboot rom koji hoces i flesujes ga preko Mi Flash.
Radi, Gcam instaliran, normalno radi, un-root, bootloader zaključan, spreman za OTA,Drugari šta kažete na ovo?
https://forum.xda-developers.com/mi-a1/how-to/guide-how-to-enable-hal3-camera2api-t3747073
Strava!Radi, Gcam instaliran, normalno radi, un-root, bootloader zaključan, spreman za OTA,, Extra.
@Lanikor, Mi File Manager nije preinstaliran na A1. ja ga skoro instalirah preko google play-a
Znam ali za one manje vešte.To je prečica za HW test.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Nije posle toga nista izlazilo zvanično. Izašla je beta za februar koja je samo za članove beta programa.Jedno pitanjce:
- Da li je stizalo neko novo i zvanično OTA od kada se pojavio OTA Oreo/January (OPR1.170623.026.8.1.10 to je kod mene)?
TNX
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari