Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Ja ne znam koji bre dugmici, zar A1 ima to :) ..Ja moje ne pipam. FP za unlock, dt za lock... dugmici kao novi :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ja isto oukljucavam preko FP, pogano je kada se naviknes. Bilo moji telefon da uzmem prst mi mahinalno ide nazad.
Gde ukljucujes double tap to sleep?

Mora root i Nova launcher Prime..podesis double tap - screen lock i das root privilegije da ne bi trazilo pin/pattern zbog admin privilegija.

Bas tako. Nema potrebe za testiranjem kvaliteta dugmica.

Kako vam radi mikrofon u toku razgovora? Sa par prijatelja koji imaju note 4x ima problema sa mikrofonom tj. zvuk odjednom postane vrlo los do nivoa kad je tesko razumljiv, pa onda opet par trenutka odlican i tako u krug. Probali su sve sto se predlaze ali nije bio napretka. Vidim da ljudi na netu imaju tih problema sa svim xiaomi telefonima. Da li je neko to iskusio na Mi A1?

Ih to ti je stara priča sa kineskim telefonima i mikrofonima ...
Na više komaTa note 4 /4x ista priča ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Pisalo se ovde ranije na tu temu, kucaj na search pa potrazi u temi. Mislim da tih problema nema na a1, bar ja nemam.

Kako vam radi mikrofon u toku razgovora? Sa par prijatelja koji imaju note 4x ima problema sa mikrofonom tj. zvuk odjednom postane vrlo los do nivoa kad je tesko razumljiv, pa onda opet par trenutka odlican i tako u krug. Probali su sve sto se predlaze ali nije bio napretka. Vidim da ljudi na netu imaju tih problema sa svim xiaomi telefonima. Da li je neko to iskusio na Mi A1?
Tih problema nema na A1,to je do 4x

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Koliko ja znam A1 nema te probleme sa mic, a taj problem kod RN4(x) je izrazen kada se telefon udalji od lica...Kako bih se drugacije objasnio, mikrofon trazi da budu bas blizu, nije previse osetljiv na nekim modelima... i onda ljudi koji ne priblize dovoljno telefon, imaju te probleme...

Nisam nesto upratio da su se javljali za problem oko mica na ovom telefonu u toku razgovora. Uglavnom se prica vrti oko ekrana, mreze, porta za slusalice, proximity senzora, naravno zvuka na videu sto je vec opstepoznato...

Sta ce te zapasti i da li ce te zapasti ko zna...

A nexus/pixel nema probleme ;) hehehe

Edit: i ti problemi na koje Indusi kukaju, ne mogu da budu merodavni jer se njihovi A1 "prave"- sklapaju kod njih...
Zato ne verujte svemu sto procitate na MIUI forumu...

Poslednja izmena:
Šta mislite kakva će biti podrška na xda za A1. Nekako je za sad sve usporeno valjda ce malo zivnuti kad izbace taj source za Oreo

A nexus/pixel nema probleme ;) hehehe

Edit: i ti problemi na koje Indusi kukaju, ne mogu da budu merodavni jer se njihovi A1 "prave"- sklapaju kod njih...
Zato ne verujte svemu sto procitate na MIUI forumu...

Ima, zato i kažem ...
Na Huawei Nexus 6P isto zeza mikrofon, a fix postavio neko ko ima isto cimanje sa OnePlus telefonom :D

https://productforums.google.com/forum/?noredirect=true#!topic/nexus/g70qCHkqLA4

Samo tu 1000+ komentara, ali pošto je hardverski problem Huawei/Google mudro ćute ...

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Imaju i Pixel-i kao i Samsung s8 i kompanija problem sa mic... Das tolike pare i dobijes isto :) Nema vise bezgresnih, cak i jabuka koja je do modela Ip 4s imala vrlo mali broj reklamacija , sada ima dosta problema.
Tako da, sve je lutrija :)

Da,samo sto kad je fon 200e, onda je veeeeliki problem, al kad je 1000e, onda se oprasta.[emoji846]

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ja ne znam koji bre dugmici, zar A1 ima to :) ..Ja moje ne pipam. FP za unlock, dt za lock... dugmici kao novi :)

*** ja sam navikao da pojacavam i smanjujem ton na telefonu [emoji39]

Da li je neko nasao resenje za sustenje prilikom koriscenja slusalica? Sa Presonus Hd7 sve radi odlicno, ali one su na 32oma, dok je recimo na cx 300 II nepodnosljivo:smash:

Opet cu ponoviti ja nikakvih problema nemam ili sam ja suvise prost korisnik ili ste vi toliko zahtevni da primetite i najmanju sitnicu.
Inace ubedio sam jedno troje ljudi da kupe telefon i objasnio im da to nije kinesko s.... kako su mislili.
Koliko je nas narad glup i nista ne zna i koliko je bitno da se vidi ta Jabuka kada slikas selfi u ogledalu pa to sve postavis na instagram.

Јабука брише патос у сликању са овом називи камером...народ није ни најмање глуп, а ни мутав то што се ми ложимо да је све супер је само начин да се боље осећамо што носимо кинеске телефоне од 200$...ја би одмах дао свој за неки 6+ рецимо...

U globalu gledano, to je tacno, ali ako uporedimo slikanje pri dobrom osvetljenju (prirodnom), razlika je minimalna, mozda cak i neprimetna na 5-6" ekranima...

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Evo kolege koriste iPhone 6+ sluzbene, ja se prvi ne bih menjao za taj telefon. Koliko je sporiji od ovog telefona, ne moze da se poredi. Za kameru me apsolutno boli uvo.

Pa sto ne uzmes 6+ imas ih pune oglase od 250e pa na dalje. U Usa su ti isto oko 250$. Nije to neka ogromna razlika na 200e.

Нисам блесав, кад је андроид далеко супериорнији у свему.

Ajde što je Iphone 6+ već i mator, nego sto su mu delovi u ceni novog Mi A1.

U pravu je Vlado bataca stara. Dobra ti logika da bi dao jeftinije za skuplje. Vala, ne bih se ni ja premisljao. [emoji23]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

E, koja je procedura za rollback na Nougat? Hoću da vidim da li će mi se i na Nougat-u dešavati ova distorzija pri razgovoru. :)

Evo da se upisem i ja u temu, stigao crni 64GB :)

Jel ima neki file manager i galerija (da nije google photos) ili da se skida sa play store-a?

Ako se skida, sta preporucujete za obe app?

QuickPic

Solid explorer
Шаомијев менаџер је добар.

Vrh Dno