Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Moguce da ti je ugaseno da ti pokazuje sluske u status bar-u... Probaj ti da pustis nesto , pa vidi da li se cuje preko sluski...

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Poslednja izmena:
После неких 6 сари играња с телефоном, подешавања, рутовања и осталог, могу да кажем следеће. Да је за нијансу мањи, да има камеру у рангу бољих телефона, и даље тор отиска није позади (то ће ми бити највећи проблем да се навикнем) ово би (по мом мишљењу) био убедљиво најбољи телефон који постоји.
Ја сам одушевљен.

Probao sam ostala 3 para koja sam imao i nijedne ne ulaze, niti ih telefon registruje kada ih ubacim koliko moze...verovatno mora jace da se gurne ali se plasim da ne zeznem nesto.
Gurni slobodno jače, i ja sam se istripovao kada sam prvi put ubacivao.

You've got to pop the cherry :)

Klizav je, preterano je veliki, tanak ili debeo i ne stoji dobro u ruci, a sad gurni ga slobodno jace... Kakve samo asocijacije haha [emoji4][emoji5][emoji23] Ne mislim konkretno za A1, vec uopsteno za sve mobilne telefone [emoji2]

Sent from my Redmi Note 4x

Па тако се и зове security patch, пише.

После неких 6 сари играња с телефоном, подешавања, рутовања и осталог, могу да кажем следеће. Да је за нијансу мањи, да има камеру у рангу бољих телефона, и даље тор отиска није позади (то ће ми бити највећи проблем да се навикнем) ово би (по мом мишљењу) био убедљиво најбољи телефон који постоји.
Ја сам одушевљен.

Kakav ti je ekran u poređenju sa S7E?

Da, ali samo donosi sigurnosne zakrpe(propuste od strane G), nema neki fix sto se tice funkcionalnosti sistema...Ispravku nekih problema.

Ја сам још увек на поморанџи... Ради као првог дана...

Jel imas Gcam na pomorandzi? Ne mogu da nadjem nista normalno,a instalirao sam 4-5 apk

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Kakav ti je ekran u poređenju sa S7E?
Мени испране боје не сметају, напротив пријају ми више него шљаштећи амолед. Подсећа ме на xzs, тако да сам задовољан.
Видећемо како ће бити на пролеће кад се појави сунце :)

Uspeo sam usle su i zvuk u slusalicama je nenormalno dobar, nema sile da slslusam muziku na max jacini, odusevio sam se...
@kidence da li mozes da mi objasnis kako da ukljucim da mi se slusalice pojavljuju u notifikacijama?

U notification baru zadrži prst na settings ikonicu i pojaviće ti se system UI tuner u settings kasnije.
Settings-system - pa podesi u status baru.

Kao sto je kolega napisao...

Ја сам одушевљен.

Da baba ima tuki bila bi deda. Uostalom da sve to ima ne bi imao cenu od 200e nego bi koštao više.

Što se tiče otiska prsta i ja volim kad je napred, ali koliko mi je predstavljalo problem na početku sad sam se i navikao. [emoji4]

FP kada je pozadi na ledjima radi mnogo preciznije... Koga smara da podize telefon sa stola da bi stavio prst na fp ili da kuca pin, lepo ukljuci Security- Smart lock-trusted face i samo se nasmeje, swipe i fon je unlocked :)

FP kada je pozadi na ledjima radi mnogo preciznije... Koga smara da podize telefon sa stola da bi stavio prst na fp ili da kuca pin, lepo ukljuci Security- Smart lock-trusted face i samo se nasmeje, swipe i fon je unlocked :)

Otkuda ti to da FP radi preciznije u zavisnosti od lokacije? Nema nikakve logike.

Što se tiče FaceUnlock, da bi se otključao dok je na stolu, moraš dobro da se nagneš iznad telefona da bi te registrovao i otključao a to mu nekako dođe dosta više posla od prostog podizanja telefona.

Takođe Google-ov trusted face je dobar u pogledu brzine otključavanja, ali što se tiče sigurnosti nikako. Lako se prevari jer se ipak radi o kameri. A takođe tu je pitanje potrošnje energije u odnosu npr na Apple-ov FaceID sa odvojenim senzorima.

Tako da, ko je navikao na FP da bude napred, nema podešavanja koje će mu pomoći.

Druze, pisao sam vec o tome...Sam oblik fp kada je pozadi je drugaciji(okrugao) nego kada je u home dugmetu i hvata mnogo vecu povrsinu jagodice, samim tim i veca preciznost tokom otkljucavanja.

A imas Android koji sve podatke daje G plus ti neke tamo leve app pristupaju imeniku, porukama, mikrofonu , a plasis se sigurnosti za TF ... Takodje otkljucavas BL, root-ujes telefon, ubacujes twrp...

To što pričaš za FP je tvoja filozofija, ni najmanje nemaš tehnološku potporu. Brzina i preciznost otključavanja zavise od mnogo drugih stvari a ne od oblika ili veličine tastera. Baš banalizuješ stvari. Uostalom okrugao FP pozadi nije obavezan niti jedino moguće rešenje, samim tim ni najbolje.

Što se tiče FaceUnlock opcije, nisam mislio na tu vrstu sigurnosti nego da sutra nego nađe tvoj telefon može bez problema da ga otključa pomoću bilo koje tvoje slike, za razliku od FP ili password-a.

U pravu si...bravo. Da ne idemo u off. Pobedio si...
A ti posto ocigledno sve znas, ocekujem da od sada aktivno ucestvujes u temama, pa da podelis sa ljudima to tvoje znanje, nesebicno i tehnicki potkovano...

Poslednja izmena:
Vidi, ovaj abhishek987 prešao na A1. To će biti odličan ROM. :)

@Zile995

Pa nisi valjda sumnjao ;) ja te zvao odavno da dodjes u druzinu... :) poziv i dalje vazi :)

Skuplja se ekipa

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Zadrzis oko 3-4 sekunde i sklonis prst...

Jel radi od mohana 3.2.1 twrp? Ne pada mi na pamet da se vracam na nugat, da bi flesovao LOS 15.

Sto mi odbija? Dozvolio sam adb super korisnik u magisk
Jel treba jos nesto da uradim?
099ac29c7dce9181bb9597224d449d70.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Nazad
Vrh Dno