@master.yoda
Namestio sam i sada win radi kako treba dok nekad se desi da ne ubaci dag u svih 6 kartica i kartica koja je u 16x slotu daju manji hashrate.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Ovako, na kombinaciju AB i podešavanje napona sa istim kod blockchain drajvera zaboravi (do daljnjeg, autor tvrdi da je problem u samim drajverima zašto ne može kontrola). Ja AB konkretno u toj kombinaciji koristim samo za podešavanje ventova.
Probaj da promeniš napon sa sledećim programom:
https://forums.guru3d.com/threads/overdriventool-tool-for-amd-gpus.416116/
Pročitaj malo kako se podešava, a ono što je najbitnije:
1.Vrednosti napona za memoriju i gpu moraju da budu iste (vidi sliku, to je baš XFX, ali sa Samsungom što mislim da nema veze).
2.Isključi sve P states za GPU osim onog za P7 (ja isključim i za memoriju, do P2). To radiš klikom na svaki od njih.
Na slici je isključena i kontrola za ventilatore jer to radim preko AB, nekako mi lakše.
Drajveri koje ja koristim su: Win10-64Bit-Crimson-ReLive-Beta-Blockchain-Workloads-Aug23
Eto pa probaj. I da, moje XFX su sa default biosom (naponima)
Pa pise da je blokiran od strane administracije, ne bih pisao ovde sa je bilo lakih resenja
Sent from my iPhone using Tapatalk
Poz svima,
Kupovao sam napajanje preko KP preko lika PC Gaming e-shop, i jedno napajanje EGVA crklo pre dva dana. Da li neko zna kako da dodjem do coveka da garanciju mogu da istvarim .
Hvala unapred
Pa pise da je blokiran od strane administracije, ne bih pisao ovde sa je bilo lakih resenja
Sta mislite sta se desava kad pukne biznis (ili odustane) "madjaru"? naravno ce se povuci jer nece sigurno ici svaki put do madjarske po svom trosku kako bi reklamirao robu,iz tog razloga nisam kupovao kod madjara jer cim prestane nema garancije.
Ali razumem rudare da su morali kupovati preko kad je nestalo sve iz domacih radnji.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari