Motorola razr ili onaj gejmerski?Ok. Reko nije valjda neki keylogger 😀
Usudicu se da postaavim jos jedno pitanje a da prethodno nisam sacekao odgovor na prethodna + nije vezano za note 8 jer nisam nasao temu za konkretan telefon. Da li neko cuo za razer phone?
Je l ti nije tesko da podelis link od teme jer ne mogu da se snadjem da ga nadjem?Nikad čuli [emoji3]
Ima tema na forumu.
Je l ti nije tesko da podelis link od teme jer ne mogu da se snadjem da ga nadjem?
Sent from my SM-N950F using Tapatalk
Sumnjam da ćeš se usrećiti i ovima sa kp kao i onima sa allija.Da li je neko probao full glue stakla koja se prodaju na kp? Mrzi me da cekam bilo sta sa alija.
Telefon ti je u garanciji 2 godine i tu nemaš vremenskog ograničenja - možeš da kažeš da nisi primetio ali ne vidim razlog zašto odmah to ne uradišAha ok. A je l mogu da mi prigovore na vreme reklamacije? Tj da me pitaju sto si cekao npr 6 meseci?
Ovo sada i ja vidim u mraku. I to bas probija. Kao da taj deo gde se ekran spaja sa okvirom nije lepo ofarban. Da nisam procitao ne bih nikada primetio. Nema sanse da za ovo uvaze reklamaciju.@Pavell hvala!
Je l zna neko do kada bih najkasnije mogao u Telenoru da reklamiram one probijanje displeya na ivicama kucista? I da li bi to moglo da se zavrsi menjanjem displeya a ne dobijanjem novog uredjaja?
Kod mene bas probija. Sad sam povecao osvetljenje, ne da je ruzno nego je katastrofa. Ovome se nisam nadao. Ima cela tema na xda bas dosta ljudi ima ovaj problem, nekome uopste ne probija, nekome bas. Snimicu sutra kako izgleda. Bas sam se razocarao, toliko da cu da vratim i da uzmem mate 10 pro.Ja to vec mesec dana a ljudi se smeju, ne veruju.
Bas cu sutra da pozovem promobi da ih pitam kakav je stav povodom ovog problema.
Meni smeta jer se vidi i po danu. Uredjaj uzet u telenoru pre 3 dana.Meni ne smeta toliko. Jer imam wallet koji je to dobrim delom pokrio. Ali sto neko napisa, za ovu cenu uredjaj ima da bude cakum pakum.
Kolege rešio sam da prodam Note 8 i vratim se na iPhone. Pustite mi poruku ako je neko zainteresovan za kupovinu. Moderatori neka mi oproste na reklami. [emoji3]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari