Šta je novo?

Xiaomi Redmi Note 4

Nema changelog... Jesi vratio FK? :)

Nisam, zbog LED. Bolji Franko sa memorijom. GCam sa stock kernelom ubije app iz rama, Franko drži. ZRam...

Videh to, ali nisam probao. Ne znam jel sigurica, mada koristi Francov rep. Možda Franco izbaci r5 [emoji846]

Omni + fk fluidniji nego nos + fk, bar na prvu ovako

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Slažem se. LOS14.1 je baš smooth. Ne primećujem neku veliku razliku sa FK, možda je bolji RAM management jer ima zRAM i Adaptive LMK isključen.

Jesam :D

Kliknuo sam na data saver QS tile i telefon mi otišao u bootloop. DT2W ne radi, pogrešno podešen governor i primećuje se trzanje na drugom swipe-u za prikaz svih QS tiles. Ima potencijala, dobar je ROM.

To za data saver sam video da se nešto žale ali iskren da budem nisam čitao ni o čemu se radi ni da li ima rešenja, jer ne koristim to.

DT2W radi ako mislimo na isto. Dupli dodir da zaključa i dupli dodir da probudi?

A ovo za governor navodiš kao manu u smislu da postoji razlika kad je lepo namešteno stock i ovo što mi ručno nameštamo/flešujemo da bismo dobili dobra podešavanja?

P.S. Jel u novom buildu sređen governor? Ako je neko flešovao i proverio.

Ne radi d2tw ako je ukljucena opcija always on

Sad sam proverio i da, u tom slučaju ne radi. Jeste bag. Ali nije mi jasno što bi bilo ko koristio Always On na IPS LCD-u. To po meni jedino ima smisla na Amoledu pa i tamo ukoliko nema LED. Ali ok, stvar izbora. Ko to koristi, njemu na NOS neće raditi dt2w.

To za data saver sam video da se nešto žale ali iskren da budem nisam čitao ni o čemu se radi ni da li ima rešenja, jer ne koristim to.

DT2W radi ako mislimo na isto. Dupli dodir da zaključa i dupli dodir da probudi?

A ovo za governor navodiš kao manu u smislu da postoji razlika kad je lepo namešteno stock i ovo što mi ručno nameštamo/flešujemo da bismo dobili dobra podešavanja?

P.S. Jel u novom buildu sređen governor? Ako je neko flešovao i proverio.

Da, popiješ bootloop, mora wipe data da bi proradio :)

DT2W ne radi, lepo je napiso dev u 2. postu. Obično gasim taj ambient display. Možda je do njega, ne znam da li sam ga izgasio.

Mislim na to da je nedovršen, stock kernel ima pogrešna podešavanja. Ne smeta mi da promenim, ali smatram da nije trebao da izbaci kao official taj build. Ne postoji razlika između tih podešavanja.

Nadam se da je sređen gov na novom build-u.

Evo i OmniROM prešao na treble kernel :)

Nije do ambienta, on ne smeta, samo AOD.

JALa vas poslušao pa prebacio na LOS 14.1 uz Franco (zbog led-a). Videćemo kako ću podneti Nugat.

Žile brži od svoje senke [emoji41]
Kako radi čisti AOSP [emoji846]?

Poslednja izmena:
Pozdrav drugari! Hteo bih za suprugu da kupim mobilni, posle kineskih novogodišnjih praznika, pa se razmišljam između modela Xiaomi Redmi Note 4x (SD625) 3/32 i LeEco LeTV Le Pro 3 Elite Edition (X722-SD820) 4/32. Nekako mi se čini iako je sada RN4x jeftiniji, da nudi malo više - ima FM radio, 2. SIM slot može da proširi memoriju, a i baterija ima nešto veći kapacitet. Doduše ima manje RAM-a i kamera je izgleda slabija, ali verujem da se softverski to može ispeglati.
Interesuje me kako ste vi zadovoljni ovim Xiaomi RN4x telefonom? Da li ima nekih problema koji su se ispoljili do sada? Čitam da su neki imali mrtvih pixela na ekranu. Da li ima flickeringa, koliko je otporan na ogrebotine i padove itd. Kako se baterija drži posle nekog vremena (sad već ima godinu dana od kako je izbačen na tržište). Vidim da ima custom ROM-ova, što se za Le Pro 3 ne može reći. Važno mi (joj) je da ima Srpski jezik. Unapred hvala na odgovorima.

Naisao sam na cudan bug. Ne mogu da potvrdim pattern za screen lock. Confirm ne reaguje kada pritisnem samo moze clear. Probao sam restart ne vredi, miui 9.2.2 je u pitanju.
7fd00f9a014dd257c4b95ceec44d9edc.jpg

Naisao sam na cudan bug. Ne mogu da potvrdim pattern za screen lock. Confirm ne reaguje kada pritisnem samo moze clear. Probao sam restart ne vredi, miui 9.2.2 je u pitanju.
7fd00f9a014dd257c4b95ceec44d9edc.jpg

Obrisi tu aplikaciju za rounded corners pa onda probaj.

Pozdrav...treble twrp moram da fleshnem preko kompa? Probao bih los 15.1

Kao što sam ti objasnio kako da flešuješ stock boot.img, isto tako možeš da ubaciš i drugi recovery.

Kad uđeš u INSTALL deo TWRP-a, klikni desno dugme Install image, (prebaciće se naziv u Install zip) i nađi taj twrp.img, klikni na njega, izaberi recovery radio button (ne boot) i odradi swipe da flešuješ. Oda ideš Reboot Recovery.

Jel neko probao ovaj novi los 15.1 treble kakav je moze li se koristiti

Probao ja ali se odmah vratio na los 14.1. Nije ni fluidan ni stabilan kao ostali oreo romovi. Treba sacekati malo...

Reče abhishek987 da se očekuje off 15.1 za oko dve nedelje. Do tada će verovatno malo upeglati stvari.

Nazad
Vrh Dno