saobracajac96
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 12.11.2015
- Poena
- 69
Čini mi se da ti nije dobar kontakt sa pločom,očisti ga lepo pa onda probaj.
Sent from my LEX720 using Tapatalk
Sent from my LEX720 using Tapatalk
Da nisi nekim slučajem zaključao bootloader?Ja hteo burazu da instaliram, ali dobijam bootloop. Mucim se ceo dan.![]()
Ajde ako nije problem, javi za par dana kakva je baterijaJa malo osvezio moj RN3Pro sa Oreom. Nitrogen OS sa xda, lepo radi sve, zadovoljan sam i instalacija je prosla veoma lagano i bezbolno![]()
..Ajde ako nije problem, javi za par dana kakva je baterija
Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ma ako imas TWRP onda samo odradi wipe pa nabaci opengapps i Nitrogen OS (Oreo) i teraj. (NAPOMENA: opengapps za 8.1 nema na njihovom sajtu, potrazite na xda, ima neoficijelno)
http://en.miui.com/getrom-301.html?m=yes&mobile=2posto je odavno istekao edit,izvinjavam se na duplom postu,da napisem moja iskustva sa nub aspekta:
posto sam vec imao twrp a vecina izvikanijih romova nema detaljnija upustva sta kako,najlakse mi je bilo da flesnem pixel experience 8.1 jer vec ima gapps u sebi i zapravo su napisali sta tacno da brisem.sve proslo kako treba,a posto sam odmah primetio da je potrosnja baterije znacajno veca od miui-a koji je bio (iz nekog razloga preko ugradjenog updatera nije nalazio nista posle 9.2.1.0,ako moze neko da kaze bar koji je poslednji official global za snapdragon verziju posto samo nalazim konfliktne informacije a vratio bih stock da uporedim posle nekog vremena) flesnuo sam i zadnji frankov krenel za 8.1 romove,i mislim,ili mi deluje da je popravio stvari.
takodje,koliko je bitno flesovati firmver i modem?i treba li jos nesto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari