Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
[emoji106]

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ne razumem, šta hoćeš da kažeš?
Moja greska..mislio sam na prevodjenje neprevedenih serija i filmova sa netflixa,isuvise komplikovano..ovo je nesto drugo..samo ne kapiram da neko ne razume jako slican jezik,to je vec nesto drugo

Nemoj da citiraš post ako je odmah iznad, na koji odgovaraš.

Što se tiče prevođenja, ako mogu da dobijem srpski titl iz hrvatskog za 10 sekundi zašto to ne bih uradio?
Ok ok..sorry..nisam znao za tu mogucnost..ja sam stariji pa nekako razumem i CRO..a volim da se ismejem nekim izrazima,iskreno

imam preko 8 terabajta tv serija na dva HDD 😀

AaUXF4d.png

sPSmV6S.png

Ја чак нисам ни схватио поенту поста @SeriјeSync...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

Ја чак нисам ни схватио поенту поста @SeriјeSync...

Sent from my SM-G950U1 using Tapatalk

evo da skontaš imam većinu svih TV serija i stalno dodajem nove na externim HDD negdje oko 8 terabajta nekad sam to djelio okolo sa narodom putem resilio sync, bio sajt i forum serijesync 😀

Ono kad upalis temu jer ocekujes da ima nesto informativno na par stranica o nekoj novoj seriji, kad ono...

w t f.gif

evo da skontaš imam većinu svih TV serija i stalno dodajem nove na externim HDD negdje oko 8 terabajta nekad sam to djelio okolo sa narodom putem resilio sync, bio sajt i forum serijesync 😀

tumblr_lk0lnlId4B1qiunvpo1_500.gif

Poslednja izmena:
Zavrsih Leftovers 1 sezonu, dobra bas. Trebalo mi je malo da se zalaufam pa sam isforsirao prvih par epizoda. Mozda pored svog dinamicnog sadrzaja u poslednje vreme trebalo mi je malo da se priviknem na sporiji tempo drame. Serija se bavi verom na vrlo zanimljiv nacin.

Veceras da finishiram Happy pa da posle na tenane pogledam to remek delo od Carbona.

^ isto kao ti krenuo u zavrsavanje prve sezone koju sam davno krenuo i stao posle cetvrte epizode... neverovatno koliko mi je stvari ostalo poznato od tada, inace bih pozaboravljao dosta stvari...
uglavnom, isplaniram da stucem 3 epizode za redom, ali posle prve osetim da mi treba neka druga serija ili film da presecem ovo, da malo ubrzam ili sta god... odlucim da ipak nastavim sa leftovers i bude mi extra posle... cutolozi/pusaci me i dalje nerviraju kao i na pocetku serije...

Zavrsih Leftovers 1 sezonu, dobra bas. Trebalo mi je malo da se zalaufam pa sam isforsirao prvih par epizoda. Mozda pored svog dinamicnog sadrzaja u poslednje vreme trebalo mi je malo da se priviknem na sporiji tempo drame. Serija se bavi verom na vrlo zanimljiv nacin.

Veceras da finishiram Happy pa da posle na tenane pogledam to remek delo od Carbona.

AC ne bih rekao da je remek-delo, ali je bas, bas odlicna cyberpunk/detective noir serija inspirisana Ghost in The Shell i Blade Runner-om... Glavni lik je prakticno Dekard... Na steroidima... Bukvalno... 😉

Ja da sam posle 3 epizode prekinuo zavrsio bi Leftovers kao Hanibal onomad na pola 3 sezone, nikada ne bi nastavio.

To to nalivaj jos hipija za Carbon [emoji16]

Netflix / Medici Masters of Florence 9/10 Odlicna serija za ovaj zanr. Ceka se druga sezona ove godine. Ova prva sezona prati pricu Cosima a druga sezona ce pratiti kasniji period i Lorenza.

Black lightning - po meni liberalna glupost
imaš pandure koji tuku jadne crnce, lezbejku koja razbija, nećemo detektore metala u školi koja je u sred zone okružene bandama...
, pravljeno za crnce u getu, na neki način me podsetilo na Shaft-a sa Samuel Jacksonom.

Upravo završio Hannibal-a.
Ocjena 9/10

Black lightning - po meni liberalna glupost
imaš pandure koji tuku jadne crnce, lezbejku koja razbija, nećemo detektore metala u školi koja je u sred zone okružene bandama...
, pravljeno za crnce u getu, na neki način me podsetilo na Shaft-a sa Samuel Jacksonom.

Meni "krenulo" samo kao neki queue ili šta već, dok sam čačkao fon, podseti me malo na

all black cast filmove, gde su svi sjajni, zgodni, uspešni i CRNI 😀. Ali da me ne shvatite pogrešno, ovo je toliko smešno za videti koliko se ne daju "belcima". Inače, gluma je na nivou američkih sapunica, ako je neko gledao tako nešto ikad.

Koliko je ovaj Happy genijalna serija [emoji23][emoji23][emoji23]

MKfkEOC.jpg

Beyond Genius Lies Insanity

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno