Evo ovako, da ti odgovorim i javno...
Dali mislis da cu da prenosim neproverene informacije? Dali mislis da cu da prenesem nesto sto mi je neko rekao u poverenju? Dali mislis da cu javno da mu spomenem ime ovde pa da ga zatrpaju sa 50 poruka do jutra?
Ne, ne treba sve da znas. Moj stav je da nisi trebao da znas dok ne bude vreme za to. Ovo ti nije prvi put da nastupas sa tim stavom. Ako ti smeta, molim te, baci me ne ignore u suprotnom se suzdrzi i ne pisi vise takve gluposti. Za tebe ocigledno nisu nikakve informacije jer ne umes ni da ih cenis. Najlakse je da popljujes nekoga jer ti nisi zadovoljan, nije ti sve nacrtano. Izvini ali deal with it.
Ne radi se o tome da li je informacija proverena ili ne, radi se o tome da postoji potencijalni delić ovde slagalice koju možeš da podeliš sa ostalima, ali ne znaš kako.
Ono što sam i ja dobio sinoć od člana foruma, koji ovo nije podelio jer nema "Saj-ove živce za eventualne prozivke i ubeđivanje.. samo zbog toga."
je da se iz bukvalno četvrte ruke, koja je načula razgovor dvojice nekih budža u Vašingtonu o ebayu i LTC-u i potom razgovor sa kancelarijom jednog od njih o registraciji na Coinbase preko posrednika.
To je sve što je si znao i ništa te ne košta da kažeš da je veliko ime ebay.
Nebitno je ko je forumaš, ko mu je šurak, ko su ljudi iz Vašingtona (ne znamo).
Meni nije bitno ni da li će neko da proda kuću, da bi kupio LTC, jer je na forumu pročitao da će ebay da prima LTC. Forum nije tu da daje pravno obavezujuće savete, već da ljudi razmenjuju informacije.
Cenim tvoj optimizam i volim većinu postova, osim evo drugi put kada se bunim što ne prenosiš informaciju kao informaciju, već misteriozne događaje i imena kroz nagoveštaje da ti nešto znaš, ali ne možeš da kažeš. To ne pomaže nikome.