Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Pa ako ti ne smetaju veće dimenzije, nije loša investicija. Najviše ćeš profitirati od baterije...em novija em veća.

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

S7 sam upravo i uzeo da bih izbegao velicinu edge-a zakrivljene ivice ... Medjutim kolega na poslu je pre par meseci uzeo edge , stavio neku nilkin masku na isti i posle malo igranja sa istim sam skontao da mi ni velicina ni zakrivljen ekran zapravo toliko i ne smetaju. . .

tako da logika mi je upravo bila zbog baterije + veci ekran. Realno Na mom telefonu je vec baterija na 2600mha sto posle godinu dana i nije toliko lose ali ipak nedostaje mi onaj period kad zapravo skoro 2 dana nisam morao da brinem o bateriji ...

@Bosla Pa u tom slučaju samo napred i menjaj...i ja sam svojevremeno istu tranziciju pravio. Još uzmeš orginal samsung lether case i savršena kombinacija (sad je u radnji nešto smešno para).

Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk

Što da menjaš bateriju ako imaš 5 sati SOT?
Ja bi se šutirao u .... da mi toliko drži telefon.
Kad je bio nov, S7E FD 4,5 sata. Za godinu dana palo na 3 sata, a evo i sad S8 +FD retko prebaci 4, 5 sata. Krš mi je signal na obe kartice na poslu a vikendom nemam klasični upotrebu...
Koji ti je sada security patch level? Kod mene oktobar...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Što da menjaš bateriju ako imaš 5 sati SOT?
Ja bi se šutirao u .... da mi toliko drži telefon.
Kad je bio nov, S7E FD 4,5 sata. Za godinu dana palo na 3 sata, a evo i sad S8 +FD retko prebaci 4, 5 sata. Krš mi je signal na obe kartice na poslu a vikendom nemam klasični upotrebu...
Rijetko i 5h naguram bas rijetko, ugl je to oko 4.30h. A prije sam imao redovno 6-7h. A i bolje da je promijenim jer mi u martu ističe garancija za bateriju. Ovako stavim novu i miran sam još god dana i onda tel ide na oglase jer mi ističu 2 god garancije.

Treba da uzmem sestri telefon i hoce s7, uzeo bih joj neki polovan. Ima li nesto na sta bih trebao da obratim paznju? Uzeo bih neki mladji tj. star max godinu dana sa garancijom. Kamera joj je najbitnija i da je pouzdan telefon, a za cenu od oko 300e ne znam koji bi bio bolji izbor od s7.

baterija moguće da je oslabila ako je pržena brzim punjenjem, ali to nemaš kako da proveriš pri kupovini. burn in na amoledu. nema on neke serijske greške.

Treba da uzmem sestri telefon i hoce s7, uzeo bih joj neki polovan. Ima li nesto na sta bih trebao da obratim paznju? Uzeo bih neki mladji tj. star max godinu dana sa garancijom. Kamera joj je najbitnija i da je pouzdan telefon, a za cenu od oko 300e ne znam koji bi bio bolji izbor od s7.
Proveri battery health. Baterija na S7 je smeće teško!

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ima mi jedan drug s7, kupio ga novog, i bas je hvalio bateriju, doduse sad je star vise od godinu dana ali opet je pristojna kako on kaze.
E sad vidjao sam povremeno te telefone na oglasima sa nekim ljubicastim linijma, ne znam koliko je to cesto i kako se stvore te linije.

Te linije se pojavljuju na edge, dok na običan s7 ja nisam čuo da se neko žalio

Da edge sam vidjao sa tim linijama, pretpostavio sam da ima i ovaj taj problem obzirom da su to iste vrste ekrana.

Samo da javim da mi sa zadnjim januarskim updejtom telefon naprosto leti, a trajanje baterije se maltene dupliralo 5~6 sati sot a silujem youtube i zynga poker! Preeeezadovolja! Telefon je star pola godine! Ps: bivsi ios korisnik!

Poslednja izmena:
Evo stiglo i za CH, 21.64mb

Poslednja izmena:
Ja sam na GER, stigao je jos pre par dana.

Meni sve isto :) sot standardno oko 6 sati, WiFi, osvetljenje oko 40%.

Kod mene ima napretka. Telefon za sitnu nijansu je brzi od vec brzog :d a za bateriju videcemo, za sada je ista kao i pre...

Neko je čini mi se (nisam baš siguran) ovde pisao o aplikaciji koja na dodir(tap) pali ekran u kombinaciji sa AOD-om. Koristio sam je dok sam imao drugi S7. Danas dobio ponovo sedmicu, ali ne mogu da se setim imena aplikacije... znali neko kako se zove?

Послато са Nexus 7 уз помоћ Тапатока

Baterija definitivno duze traje.

Da mi neko rekao da ću u samsung temi ovo da pročitam :d

I ja sam veoma zadovoljan baterijom. Onaj veci update od pre 2-3 meseca je osakatio bateriju za 10-15%. To sam primetio posle prvog punjenja. Ali i dalje 2 dana laganica..

Meni je baterija danas, posle apdejta izdrzala jedva 4 sata SOTa, a ranije 5h. Mislim da update nije donijo poboljsalje baterije

Jel pričate o update-u za stock verziju ili neke romove, jer meni na stock varijanti nema update-odavno [emoji848]

Preko Tetrapaka sa S7 poslato

kupio sam tel s7 edge ali je zakljucan na google nalog prethodnog vlasnika koji je zaboravio sifru.Zna li neko kakva je procedura I da li moze uopste da se otkljuca tel?

Imas na youtubeu. Nesto preko bluetooth sluske. Naravno, ako do sada nisu zakrpili taj propust.

Imas na yt.. skine se neka aplikacija koja premosti zastitu. Veoma prosto.

Da mi neko rekao da ću u samsung temi ovo da pročitam :d
Jos originalnije sto svi misle da "ovaj update" je isti za sve telefone u ovoj temi :)
I sto vecina ignorise da obicno i Google Play Services se update-uje i ocigledno je da pravi veci zaheb.

Security update ne bi trebao nista da menja bateriju, ovi veci da.

Baterija mi je ista, a telefon kao sto rece za nijansu brzi od vec brzog. Verovatno je nesto do telefona ili rom-a. Ali to garantujem sa svojim primerkom. Mozda zato sto cistim kes posle svakog update-a.. Ne znam u cemu je tajna

Jel može preporuka za punjač na kabli za S7 ( običan)? Ovaj moj oslabio, usporio, nešto se dešava, a sa punjačem od ženinog A5 kida... Gledam na KP za oko 1k rsd "Samsung" punjači, pretpostavljam da su to klonovi za raznih kineskih sajtova? Vidjam neke Aukey punjače sa QC ovo-ono? Hvala [emoji4]

Sent from S⅞

Probaj kabal sa ženinog na tvom punjaču. Probaj i tvoj kabal na njenom punjaču. Eleminiši šta je problem, ne moraš oba kupovati. Cenim da ti je samo kabal otišao.
Ako je kabal i naručuješ, imaš za 3$ ako naručuješ sa mobilne app:
https://www.gearbest.com/samsung-cables-adapters/pp_279351.html?lkid=11125772
Traje, traje, traje, žena nije uspela da ga raskomada posle par meseci, a i lepa dužina 2m.

kupio sam tel s7 edge ali je zakljucan na google nalog prethodnog vlasnika koji je zaboravio sifru.Zna li neko kakva je procedura I da li moze uopste da se otkljuca tel?
Pa reci mu da ga otkljuca?

Ako si kupio.

Ako nisi kupio, nego nešto drugo onda...

Nazad
Vrh Dno