Šta je novo?

Samsung Galaxy S7 / S7 Edge

Ako se ne instalira neki AdBlock, da.
Osim ako ne atavis ROM bez Google Apps, tj.store.

Da ovo za oreo i experience skin izaslo na gsm arena, izgleda da nije daleko update...[emoji16]

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Meni brate ovo sve isto kao i sad sto imam na 7.0 :( Mozda neke sitnice, ali nista epohalno niti "dojajno"...

Pa dobro, po meni jeste napredak jer ce pribliziti telefon ka s8 i s9 makar jos neki period...

Ako se ne instalira neki AdBlock, da.
Osim ako ne atavis ROM bez Google Apps, tj.store.
Znas da iskreno razmisljam da uradim ovo. Bez gaps..
Jesi li siguran da ne bi bilo reklama ako ubacim rom totalno bez istih?
Morao bih da skidam posebno .apk fajlove, ali to nije problem jer ne kotistim nesto puno aplikacija..

A i cenim da bi baterina mnogo duze trajala..
Ne znam samo kako bi se ostale aplikacije ponasale..

А што само не ставиш adaway и крај приче?
Не знам да ли имаш touchwiz ром без гуглових апликација. Ако немаш, онда ти остаје само lineage, али тиме губиш квалитет камере, и све Edge функције ако се не варам.

Poslednja izmena:
Trebalo bi da postoji i bez Gapps, tj. moguce je sigurno (postoji za Note 3 Duos stock ROM bez Gapps ide), ali da li neko pravi..

Viber ne radi bez GApps :( Sve ostalo nema problema, osim tog smaranja da rucno instaliras.

Ја се не сећам да сам видео за s7e.
Не знам колико пратиш xda, aли број ромова за овај тел је ужасно мали, а број квалитетних још мањи. Не знам да ли свеукупно има 5 који су стабилни.
Нису то више они дани кад ниси знао шта пре да ставиш. Ово сад је хаос. А све је почело управо са Note 3 који је био први са чувеним Knox-ом. Или сам то ја ку.ате среће, па забадам телефоне који имају буља подршку :)

Ma znam.. Nikako da puknem onaj alex rom.. Ne znam da li je baziran na romu romu pre onog oktobarskog update-a od 500mb.. Od tad malo vise srce bateriju.

Imas vise buildova. Najnoviji je sa decembarskim update-om. Ima i noviji RAG, ali ne kaze da je januarski patch :) I ne moze vise downgrade sa njega! Zato izbegavati za sada.

Znas da iskreno razmisljam da uradim ovo. Bez gaps..
Jesi li siguran da ne bi bilo reklama ako ubacim rom totalno bez istih?
Morao bih da skidam posebno .apk fajlove, ali to nije problem jer ne kotistim nesto puno aplikacija..

A i cenim da bi baterina mnogo duze trajala..
Ne znam samo kako bi se ostale aplikacije ponasale..

Neces dobijati notifikacije na vreme, lose ce da ti funkcionisu aplikacije i jos 300 zavrzlama.
Android je od 4.3 verzije postao ovisnik od play stora i tako je kako je. :)
Investiraj u battery bank ako ti je toliko potrebna baterija da si razmisljao da uopste probas tako nesto. :)

Sent from my PandaS7Edge

Kad je izasao najnoviji apdejt? ja sam jos na julskom, Vip mreza

Jedno pitanje da li vam s7 s7e pusta snimak od 60fps u 4k sa tjuba?

A isti taj snimak kopiran sa kamere u telefon tj ziv snimak
Konkretno sa sportske kamerice dal moze to da pusti da ne koci. Probao neko?

Koja poenta kad telefon ima 2k a ne 4k ekran?

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Ups onda moja greska. Mislio da ima taj 4k rezulocije mi nisu bas bile jasne. Malo sam se pogubio. Hvala i izvinjavsm se na glupom pitanju.

Ako ti ista znaci, ja sam pustao 4K RIP neki na telefonu (preko mreze nije moglo, nema dovoljan bandwidth), i nije seckalo. Ali beskorisno je, toliko se pregreje telefon...

Pozdrav. Imam par pitanja. Idem danas da gledam nekoliko S7/edge polovnih.
Da li postoji nesto na sta bih posebno trebao da obratim paznju?
Zasto u proseku S7E nije skuplji od S7, da li ima nekih problema?
Cuo sam da se pojavljuje ljubicasta linija kod S7E, da li to samo kad telefon padne ili je moguce i samo od sebe?
I poslednje pitanje, zasto neki S7 na ledjma ima natpis Galaxy s7 (edge) a neki nema?
Molio bih za pomoc. Hvala unapred

Pa nije baš da nije skuplji edge, generalno...
Edge nemoj uzimati ako nema garanciju ovlašćenog servisa, jednostavno što bi rizikovao tu ljubičastu liniju i zamenu ekrana od 300 eur. U principu nemoj ni običan S7, kao ni bilo koji drugi tel, al edge baš nemoj :)

Gledaj da nema preteran burn in i to je to. Da se ekran ne masti previše tj da nije potrošen oleophobic premaz.

Američki modeli imaju taj natpis na leđima.

Meni premaz otišao za manje od 6 meseci. Ima li tu neke pomoći?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Kakav premaz da nije potrosen, sta je to? Ja imam nov ekran od proslog meseca, u ovlastenom servisu su ga zamenili, masan je ko cvarak

Primetio sam kad punim telefon u kolima, da mi baterija krace drzi za nekih 2h. Punio sam je od 19-100% bez prekida, nekih 2.5h je trebalo da se napuni. Kako je kod vas?

To sam i ja primetio...doduse nemam s7e ali sa nekim drugim modelima. Krace mi traje bat kad je napunim u autu.

Baterija na 90% uređaja kraće traje kad se puni u kolima, zbog ne adekvatne struje, napona

Naspram fast charge kuci za 1.5h ili naspram cega?

pa ne koristim telefon bas isto svaki dan pa ne mogu tako nesto da procenim ali telefon punim na sta stignem.. nocu na fast charge originalni punjac a preko dana, nekad na power bank, nekad u autu, nekad na USB na racunaru.. sve mi je to nekako slicno, nisam primetio neku razliku.

Sent from Galaxy S8

Ja jesam primetio vecu razliku USB na laptopu (500mA) naspram original punjac. Na svim Samsung telefonima.
Nisam dovoljno koristio ili probao isto na drugim telefonima da bi mogao proceniti :(

A uzjedno obicno stavim nocu telefon na punjenje, i onda nema smisla da se puni brzo, bolje 10h da uziva :D

Nazad
Vrh Dno