Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Kod moje Makavo se polomila plastika koja ide preko power dugmeta i sada imam rupu. Srećom imam jos dve druge neke. :)

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Otkud znas da i ovde nece 'pustiti' lepak. [emoji13][emoji3] Isti proizvodjac, isti dobavljaci, pa isti hw, isti kvalitet...

Ne bih ja rekao da tu ima neke drasticne razlike. Vrijeme ce pokazati.[emoji106]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
У праву си... вероватно.
Ја сам провукао 6-7 рн4х и мтк...сваки али сваки је имао заглављене пикселе...и лајт блидинг...по ћошковима....
Миа1 изгледа за две класе квалитетније од рн4х...

Cafele Matte TPU Phone Case for Xiaomi MI 5X ( A1) Ultra-thin 0.6mm Anti-fingerprint TPU Cover for Xiaomi A1
http://s.aliexpress.com/y2uYB3y6?fromSns=Copy to Clipboard
(from AliExpress Android)

for Xiaomi A1 Case for Xiaomi MI 5X Case MI5X MIA1 MI5 X MIA 1 Pro Prime 3/4 32/64 GB Xiomi Phone PC Shockproof Back Cover
http://s.aliexpress.com/vUF3eiyi?fromSns=Copy to Clipboard

TOMKAS Case For Xiaomi Redmi 4X 4A Note 4 4X 5A Mi A1 Mi 6 Case Cover Silicone Glitter Fitted Conque Cases For Xiaomi Mi A1
http://s.aliexpress.com/fiyYZB7F?fromSns=Copy to Clipboard

Ja mogu za ove tri da potvrdim da su odlične.
Naručio Cafele hvala na predlozima [emoji4]
Ova Makavo što mi je sad nije toliko loša lepo je legla i sve samo dugmići bas tvrdi, bas mora jače da se stisne

@pshnd
Jel ta nillkin ona sa otvorenim delom gore i dole i kod dugmića, imao sam takvu na nexusu 4 I mnogo je dobra na dodir

Jeste. :) Takvu sam imao na honoru pa sam uzeo i za ovog čim sam ga kupio. :D

A dajte i neku preporuku za foliji, cisto da imam backup kad ovoj dodje vreme za zamenu

У праву си... вероватно.
Ја сам провукао 6-7 рн4х и мтк...сваки али сваки је имао заглављене пикселе...и лајт блидинг...по ћошковима....
Миа1 изгледа за две класе квалитетније од рн4х...

Pa ja onda imam neki RN4x (od maja meseca) na steroidima jer ni jedan problem do sad, pogotovo ni jedan po navedenom opisu, zapao mi je dakle odlican primerak :D

Sent from my Redmi Note 4x

Poslednja izmena:
Mi u kući imamo 4 Xiaomia i svi su odlični. Jedan je rn4, drugi je rn4x, treći je r4x i četvrti ovaj, moj, mi a1 i svi su totalno ok i bez ikakvih anomalija.

Imam viška, nije korišćena ni jednom, kome treba neka se javi na PP.

Prilozi

• IMG_20180203_091449.jpg
    IMG_20180203_091449.jpg
    674.4 KB · Pregleda: 199
  • IMG_20180203_091513.jpg
    IMG_20180203_091513.jpg
    664.5 KB · Pregleda: 186
  • IMG_20180203_091531.jpg
    IMG_20180203_091531.jpg
    647.3 KB · Pregleda: 188
  • IMG_20180203_091557.jpg
    IMG_20180203_091557.jpg
    563.9 KB · Pregleda: 172
  • IMG_20180203_091607.jpg
    IMG_20180203_091607.jpg
    558.4 KB · Pregleda: 262
^Lepa je ali ja vec naručio Cafele, imaš li neku sliku sa telefonom u njoj.

Ima li neko ovu ne deluje loše, možda je malo deblja,
Toraise For Xiaomi Mi A1 Case 360 Full Protection Soft Frame Hard PC Cover Case For XiaoMi Mi 5X Funda Capa For Xiaomi Mi5X MiA1
http://s.aliexpress.com/Jriq2YFR?fromSns=Copy to Clipboard

Stavio sam je u favorite pre neki dan. Cim stigne plata, cu da je narucim :)

Koristio sam 2 godine nexus 5x, posle svega sto se izdesavalo sa tim fenomenalnim modelom odlucio sam da predjem na nesto drugo. Po navici zelim da to bude cist android i naleteo sam na mi a1 i htc u11 life, cena im je ista. Ne znam da li bih se navikao na veci telefon od 5,2 inca zato sam skeptican sa a1 a s druge strane ne znam nikoga ko je koristio u11 life pa sam hteo ovde da pitam da li ima takvih korisnika i sta mi preporucujete?

Stigla stakla :) zaepio sam prvo ovo sa ramom..morao sam biti bas precizan
ea2b19471a053ad42af3f777d2c1cbec.jpg
ba3820a5b5ebbc9d1c59d3507e42c86a.jpg
230cbf894909f8a5e4d9f6fd8e0a9339.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Koristio sam 2 godine nexus 5x, posle svega sto se izdesavalo sa tim fenomenalnim modelom odlucio sam da predjem na nesto drugo. Po navici zelim da to bude cist android i naleteo sam na mi a1 i htc u11 life, cena im je ista. Ne znam da li bih se navikao na veci telefon od 5,2 inca zato sam skeptican sa a1 a s druge strane ne znam nikoga ko je koristio u11 life pa sam hteo ovde da pitam da li ima takvih korisnika i sta mi preporucujete?
Pa i nije im bas ista cena, htc je dosta skuplji.

Stvarno je lep

U baš doobar... Kad bi izbacili neki sa bruka plavom bojom... [emoji4]

Jeste dobar crveni, ja sam mislio na case kad sam pominjao boje [emoji16]

Prijavite mu komentar za crveni A1, boja krši pravila ove teme :D Čestitam.

Poslednja izmena:
Hvala. Stvarno je ekstra. I boja i sam uredjaj, prezadovoljan sam sa ovih par sati koriscenja

Da ne zaboravim, hvala Djilke na pomoći sa flesovanjem :)

Poslednja izmena:
@_Sale_
Gde nadje crveni, i meni kao Grobaru prelep, jos se dvoumim gde da narucim, i da li uopste ili juriti neki jeftiniji polovan OP3...

Ja sam uzeo u UA, koštao je 215e, a danas mi je stigao drugi sa KP. 230e
PS I ja sam crno beli :)

Sent from...

Ок, хвала. То сам прво помислио, ал реко да питам[emoji846]

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

Hvala. Stvarno je ekstra. I boja i sam uredjaj, prezadovoljan sam sa ovih par sati koriscenja

Da ne zaboravim, hvala Djilke na pomoći sa flesovanjem :)

Nista. Cekamo sad ROM neki :) Neat AOSP :p

Meni danas stiglo staklo i novi telefon. Posle malo ubedjivanja i uporedjivanja sada nema problema sa ekranom. Staklo gertong, leglo ki prs u d. Stvarno sve preporuke, bukvalno se ne primecuje da ga ima na ekranu, a odziv toucha isti.

Meni danas stiglo staklo i novi telefon. Posle malo ubedjivanja i uporedjivanja sada nema problema sa ekranom. Staklo gertong, leglo ki prs u d. Stvarno sve preporuke, bukvalno se ne primecuje da ga ima na ekranu, a odziv toucha isti.

Jel ti ne sa crnim ivicama? I ja sam danas stavio Gertong, super je samo je potrebna preciznost. Uz to staklo i cefele gumu full zastita :)

Nazad
Vrh Dno