Šta si uzeo? Kutiju od telefona? :d :d :d
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Moraces da mi ubacis GCamGcam pravi u LL za dve klase bolje slike... ako volis da se igras i znas sta hoces, uz odredjena setovanja, slike su neuporedivo bolje nego na stock kameri.
EBBG means Eyeball Business Group->which is part of Hon Hai Group, more known as Foxconn and isplay is of great quality...
Moj prošli telefon Honor 8 Lite je barem za dve klase bio iznad, što se tice slikanja u uslovima slabijeg osveteljenja.
Secam se, nesto na foru provere na mi sajtu. Nmg da se setim tacno ali mislim da je to. E moj Kide, ko bi rekao da ces poceti da valjas xiaomi [emoji23] mada se dalo naslutiti po par onih rn3 pro special editiona [emoji23]Ahahahaha
Bilo je panike u RN4 temi oko orginalosti Xiaomi telefona kod nas , pa mi slatko uvek da se nasalim na tu temu...
A1 SD Bench je aplikacija koju sam ja koristio za test.Meni memorija piše micron, a gde se radi onaj test brzine memorije?
Дисплеј на миа1 је драстично бољи него на рн4х, ја сам свој продао због дисплеја, исти је био очајан и на крају је пустио и лепак...по ћошковима...
Dajte za preporuku neki kejs, koliko se sećam ovde se pominjao Cafele I video sam onaj kao tepih kejs. Sad za prvu pomoć imam neki Makavo al dugmići su užasno tvrdi
Ja sam uzeo Nilkin Frosted Shield. Mat crna, ima lepu teksturu nazad koja ne klizi, odlično obuhvata telefon.Dajte za preporuku neki kejs, koliko se sećam ovde se pominjao Cafele I video sam onaj kao tepih kejs. Sad za prvu pomoć imam neki Makavo al dugmići su užasno tvrdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari