Dark Magician
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.01.2011
- Poena
- 655
Hoćeš da kažeš da se nekad sporo gasi?
Sta je sa ovim apdejtom na 1709, izgleda da uglavnom donosi glavobolju i nikakve benefite? Jos ga nisam instalirao, cekam da vidim ima li kakve potencijalne koristi od njega.
Opet ******ština u vezi Win 10 Entep. verzije.
Malopre me zove kolega, nakon ažuriranja OS-a izlazi mu ova poruka:
Pogledajte prilog 245377
Windows instaliran i aktiviran pre 15-ak dana. I posle neko treba da mi kaže kako ovaj Win 10 ne predstavlja najgori mogući OS koji je ikada iko izbacio.
Iz cista mira, u sred surfanja. Posle restarta, pola stvari ne radi i nema neta. Mrenuh opet na restart nista se ne desava, samo vrti restarting, mora rucno izgleda...
Prvi put neko *****...[emoji108]Pogledajte prilog 245494
Sent from my Nexus 6 using Tapatalk
Takođe koristim 10 od starta i nikad nikakvih problema...još ni sa av nisam imao problema pošta sam na sophos-u godinama već.
Gesendet von meinem SM-G950F mit Tapatalk
I meni se kalkulator skrsio posle nekog apdejta, i posto nije hteo da proradi, deinstalirao sam ga i ubacio prvi na koji sam naisao. Photo Viewer je oduvek bio rudimentarna aplikacija, i nema razloga da se koristi Store za bilo sta. Aplikacije na njemu nisu preko noci postale bolje nego ranije.
... nema razloga da se koristi Store za bilo sta. Aplikacije na njemu nisu preko noci postale bolje nego ranije.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari