Zapravo je realan, rekao je da je sjajan telefon, ima zamerke na tri stvari. Prva je skinovan Huawei UI, isto mišljenje sam imao kada sam kupio prvi Huawei, čak i sada mi Huawei UI ne leži, lakše mi je pada Xiaomi, ako biram šta mi prija to je Samsungov UI, meni je on najlpši, definitivno su nabrže klotare Nexus/OnePlus i HTC UI). On od svih zna da se izgled do nekle menja sa launčerom, tu je napravio propust i trebao je to na navede, ja sam osoba koja ih ne koristi jer bi mi svaki telefon izgledao isto kada ga promenim (da ne menjam često, verovatno bih koristio). Sledeća stvar je cena, Huawei ulazi u SAD sa cenom koju imaju poznati i ustaljeni brendovi (tako sam razumeo u videu, nisam pratio da li su iste cene, komentarišem YT klip), zamerka je potpuno na mestu, isto zameram i u Srbiji. Konkurencija je tu godinama, imaju poverenje kupaca, zašto bi kupio neko no name UPS pored APC za koji znam da je pouzdan, iste cene? Nema logike, no name mora da se dokaže i privuče nečim kupce, kreće od nule da pravi bazu/armiju fanova. Treća zamerka je nedostatak bežičnog punjenja, iako su staklena leđa. Dosta stvari je pohvalio na ovom telefonu, sjajna baterija, odlična kamera, lep displej i odlično osvetljen, veoma brz...