Šta je novo?

Huawei Mate 10/ Mate 10 Pro

• Začetnik teme Začetnik teme ROCK
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ако изузмеш камеру, онда јесу ту негде 🙂

@blue moon

Kako se tebi cini, kada sagledas sve pozitivne (i poneki negativan ukoliko ih uopste ima) aspekte gde je Honor 8 Pro u odnosu na Mate 10 Pro, obzirom da su (bar po mrtvom slovu na papiru) poprilicno "tu negde"?
Pa bas tako kao sto je kolega napisao. Ako se izuzme kamera tu su negde otprilike. Mate ima prednost u tom novijem chiosetu, ali nije nesto mnogo velika razlika tu. Honor 8 Pro je u performansama odlican takodje. Oba imaju iste baterije i velike ekrane.

Sent from Honor 9 using Tapatalk

Razlike, pa ima ih ... Ekran, kamera, zvuk, i manji bezeli,kirin 970...

Huawei Mate 10 Pro BLA-L29

Kao neko ko se foto/videografijom bavi na malo drugaciji nacin, razlika u kameri mi ne znaci mnogo (ni pozitivno, ni negativno), bezeli takodje, vise me zanimalo da li se oseti ikakva razlika u brzini, fluidnosti, kvalitetu zvuka, stabilnosti signala u (mozda) malo slabije pokrivenim podrucijima, itd... u svakom slucaju hvala svima na odgovorima, a @Bogi79, ako nije problem, mozda samo malo da pojasnis ovo po pitanju razlika u zvuku, i u cemu bi konkretno mogla da se oseti razlika izmedju Kirina 960 i 970 u svakodnevnom koriscenju jednog ovako ozbiljnog uredjaja?

Pozdrav

Ma kakva razlika u zvuku.Honor 8 Pro ima perfektan zvuk.I Mate ima dobar,isti djavo.

Bruka.Znaci moze da gura i do 10 sati ekran.Jel ti ovo sve na wifi ili?
Da, ovo je sve na wi fi.
Koliko sam ispratio samo na 4g bi mogao oko 6h da izvuče.
Ono što je neko rekao je zaista istina, kako vreme odmiče baterija traje sve duže, sad da li je zaslužan taj AI ili nešto drugo, ne znam 🙂

Kao neko ko se foto/videografijom bavi na malo drugaciji nacin, razlika u kameri mi ne znaci mnogo (ni pozitivno, ni negativno), bezeli takodje, vise me zanimalo da li se oseti ikakva razlika u brzini, fluidnosti, kvalitetu zvuka, stabilnosti signala u (mozda) malo slabije pokrivenim podrucijima, itd... u svakom slucaju hvala svima na odgovorima, a @Bogi79, ako nije problem, mozda samo malo da pojasnis ovo po pitanju razlika u zvuku, i u cemu bi konkretno mogla da se oseti razlika izmedju Kirina 960 i 970 u svakodnevnom koriscenju jednog ovako ozbiljnog uredjaja?

Pozdrav
Po specifikacijama, Honor 8 pro ima isti zvuk kao Mate 9, e dok npr mate 10 pro i p9 plus imaju jači izlaz i bolje se čuje zvuk kako u slusalici, tako i zvučnik. Tu razliku sam osetio, jer sam imao isto vreme i mate 9 i p9 plus.
Kirin 970, lepše radi i bolje optimizovano sve uz Android 8. Razlika je minimalna, ali primetna, jer sam bas poredio dok sam još imao mate 9, na koji sam odradio update na Android 8 Oreo.

Što zvuka tiče
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8073&idPhone2=7745
https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8568&idPhone2=8854

Gesendet von meinem HUAWEI M2-A01L mit Tapatalk

Poslednja izmena:
Nisam do danas video ovu animaciju za home dugme, nije mi jasno kako se odjednom pojavila 😀

Poslednja izmena:
Moraću da sačekam malo na m10pro, nema vise titanium grey boje, samo mocha brown pa sam odustao danas od kupovine. [emoji19]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Mocha brown je meni najlepsa pa onda grey pa crna.🙂
P.S. sta te briga,imas ok backup. 🙂

Mocha Brown nije dual sim.

Mocha brown je meni najlepsa pa onda grey pa crna.🙂
P.S. sta te briga,imas ok backup. 🙂

Ja volim crne telefone, ali ovom telefonu sve boje dobro stoje 😀
Nego kako mislis crna pa grey? Zar nema samo 3 boje, plava, mocha bown i titanium grey?
Tj. ta titanium grey izgleda kao crna.
Ok ima i pink ali to verovatno za tamo neko azijsko trziste samo. Ali nism cuo za crnu.

Ja koliko videh ima posebno siva tj titanium i baš crna...nema veze jedno sa drugim.

Sent from my SM-N950F using Tapatalk

Hmm... 🙂
b38d1bb4c73ed7b23e08878325f9d7df.jpg
2679491124d5aa42d92da2622db7206e.jpg

Samo mate 9 ima bas crni, i to je posle predstavljanja nekih 2 meseca kasnije bila dostupna crna boja. Za mate 10 pro, ne znam da postoji crna boja baš...

Poslednja izmena:
Da da nema kalsicno crni, to je titanium grey verzija.

Poslato sa Huawei P10 VTR-L09

a eto ja sam hteo bas tu braon boju ali je nisu imali u telenoru i uzeo crni, da i njega nisam cekao dugo da dobiju sacekao bih drugu boju verujem da je taj braon lep bez maske.

Hmm... 🙂
b38d1bb4c73ed7b23e08878325f9d7df.jpg
2679491124d5aa42d92da2622db7206e.jpg

Samo mate 9 ima bas crni, i to je posle predstavljanja nekih 2 meseca kasnije bila dostupna crna boja. Za mate 10 pro, ne znam da postoji crna boja baš...

Istripovah onda od ovog skroz levo da je crn 🙁

a eto ja sam hteo bas tu braon boju ali je nisu imali u telenoru i uzeo crni, da i njega nisam cekao dugo da dobiju sacekao bih drugu boju verujem da je taj braon lep bez maske.
Pre neki dan sam bas išao ovde u Vodafone da vidim Mocha Brown mate 10 pro, mogu reći da jako lepo izgleda, lepsi nego ovaj moj Grey. Ali ko sto rekoh, Mocha Brown nije dual sim.
Nekako su ovde podelili, telekom.de ima Grey i Plavi (dual sim) a Vodafone samo Mocha Brown (singl sim)

Po meni je to što su uparili boje i broj SIM slotova totalno bez veze - svakako bi bilo bolje da u svim bojama ima single i dual SIM pa šta se kome dopadne...

Kako radi pc mode na Mate?Samo povezes Hdmi kabal i Tv,jel treba nesto da se ukljuci ili podesi prvo?
Jel popravljeno video snimanje,da nema blurovanja kadra,potreskivanja?

Sto de tiče PC Mode, pogledaj na youtube kako to ide i kako funkcioniše. Sa jednog foruma, kažu korisnici da super funkcioniše.
Jel se opet pokreće tema o video snimku?
Rešeno je to još prvim update, a još jedan update je skoro pušten. Da, video je popravljen.

Poslednja izmena:
BLA-L09 je single SIM, a BLA-L29 je dual SIM
E sad treba videti koja je verzija koja boja 🙂

Rekao bih, da su pogrešili u opisu, bar ovde u DE Mocha Brown su Singl sim.
Bas tako @slavisaj

Sigurni ste da je dual sim?
Jer kad je počela prodaja Mate 10 pro, ovde u de, kod Vodafone je isto pisalo da je Mocha Brown dual sim, a kad su korisnici dobili svoje telefone, ispostavilo se da su singl sim...
Kako god, obratiti pažnju kome je bitan dual sim na oznaku koja piše na kutiji i to je to...

Huawei Mediapad X2 7.0

Uf, mocha brown bi mi bas lego da ga uparim za 8 Pro. 🙂

Da li postoji neki zvanican forum za Huawei? kao sto su oni za xiaomi?

Toliko ih sad reklamiraju na XDA da im je to postao maticni forum. Svaki dan prvi post je vezan za huawei ili honor. Skoro bilo zasto je huawei najbolji gaming telefon.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

P.S. ako se ne varam na XDA imas cak i zvanicnu "Honor,Huawei" support temu gde mozes da pitas direktno sta te interesuje,muci. Na MIUI forumu samo indijci i samo kukaju za nesto xD

Poslednja izmena:
Pa postali su ozbiljni igrači, zašto da ih ne reklamiraju?

Nazad
Vrh Dno