Šta je novo?

Menjačnice

Jel i dalje cex i bittrex zatvoren za registracije? Koju preporucujete za registraciju?

Binance otvoren prekjuce nalog, juce verifikovan bez problema.

Sent from my G8141 using Tapatalk

Ja na Cex u Finance imam pregled svih koina i pored svakog dugmiće deposit i withdrawal.

Je l' moguće na cex.io prebaciti coine u fiat bez validacije?

Dakle ne bih da vezujem karticu i povlačim novac, nego samo da prebacim kripto i držim ih kao fiat na menjačnici
da bi ih u nekom trenutku posle opet vratio u kripto.

Sa koje menjačnice mogu da povučen pare direktno na karticu, u EU zemljama?
Tj ako živim u Srbiji a imam račun u nekoj EU zemlji, šta je najbolji izbor?

I još jedno pitanje, da li je problem ako verifikovana osoba na menjačnici nije ista kao ona na čije ime glasi kartica? Tj da li mogu sa mog naloga na menjačnici da povučem pare na tuđu karticu?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

U zavisnosti od zemlje pazi na zakone.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Jel neko uspeo danas (sad uveče) da uradi deposite na CEX.IO sa Visa?

Pokušao sam sad par puta i razne sume. neće čak ni dugme da reaguje ponekad.

Mesec dana od kako su zatvorene registracije i dalje ne mogu da se oporave...

Jel neko uspeo danas (sad uveče) da uradi deposite na CEX.IO sa Visa?

Pokušao sam sad par puta i razne sume. neće čak ni dugme da reaguje ponekad.

Sta prebacujes na cex, eure ili dolare i sta se vise isplati? Ako sam dobro sracunao vise se isplati da prebacis eure i kupis btc za eur nego preko dolara.

Evo probao sam da prebacim eur i javlja mi - Unfortunately, your payment card has been declined. Please contact Support at [email protected].

A sinoc sam uspeo da prebacim, visa virtuon. Jedino da se javi neko sa mastercardom, da vidimo dal visa opet zeza il sta je.
Da nisi ovo napisao pomislio bih da su me nesto zamrzli jer sam cisto radi testa prebacio nesto dolara nazad na karticu, cisto da vidim dal radi. Od 20$ kaze na karticu ide nesto oko 16.5. Uzimaju oni strava lovu samo od provizija, a valjda ce ovo da proradi.
Al i ovi sto licno prodaju ovde su poceli da daju po ceni sa cexa tako da mi je sada svejedno. Valjda koriste period dok su zatvorene registracije.

Poslednja izmena:
@MPM

Istu meni grešku javlja kao tebi. U raspadu su opet.

Prebacujem u EUR sa Visa Electron (tamo je u dinarima).
Radilo mi to pre 3 nedelje, laganica sam prebacio čak kad se pogleda provizija nije me ni izašlo toliko skupo.

Inače evo da znaju svi koliki im je fee za deposit:

Commission: 3.5% + € 0.24
Commission: 3.5% + $ 0.25

Sa koje menjačnice mogu da povučen pare direktno na karticu, u EU zemljama?
Tj ako živim u Srbiji a imam račun u nekoj EU zemlji, šta je najbolji izbor?

I još jedno pitanje, da li je problem ako verifikovana osoba na menjačnici nije ista kao ona na čije ime glasi kartica? Tj da li mogu sa mog naloga na menjačnici da povučem pare na tuđu karticu?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk
Ako imaš račun u eu što bi vukao na karticu. Sepa transfer i piči.

Ako imaš račun u eu što bi vukao na karticu. Sepa transfer i piči.

A znas li mozda ako osoba zivi u GER i ako ima nalog na menjacnici,ja da joj otvorim,pri tome veze nema ni sta je bitkoin ni sta su kripto valute vec cisto zbog eventualno nekog transfera novca,znas li mozda koliki je porez kod njih na tako nesto,do koje sume moze itd?
Takodje i u bankarske poslove i takse i provizije se ne razume...

@MPM

Istu meni grešku javlja kao tebi. U raspadu su opet.

Prebacujem u EUR sa Visa Electron (tamo je u dinarima).
Radilo mi to pre 3 nedelje, laganica sam prebacio čak kad se pogleda provizija nije me ni izašlo toliko skupo.

Inače evo da znaju svi koliki im je fee za deposit:

Commission: 3.5% + € 0.24
Commission: 3.5% + $ 0.25

Onda je nesto privremeno najverovatnije. Kad smo vec kod taxi, na cexu se placa taxa i kada kupujes btc sa vec polozenim kesom Fee: 0.16 - 0.25 EUR, a nista se ne placa kada se izlazi u eur. Gledam poloniex, kaze pocetna taxa je Fee:0.15/0.25% i za ulazak i za izlazak iz usdt. Ispade da je za ulazak i izlazak iz fiata cex najbolji, a recimo poloniex samo za kupovinu altova, a za ulazak i izlazak iz fiata samo ako mora, cisto da ne bude sve na cex-u?

Od juče ne radi instant isplata sa Cexa na Telenor Master. I dalje je status pending...
Ne znam da li je to isti problem kao što ni uplate - depozit ne prolazi...ili treba da se zahvalimo svima koji su cimali Telenor sa pitanjima kako da mi legne novac?

Od juče ne radi instant isplata sa Cexa na Telenor Master. I dalje je status pending...
Ne znam da li je to isti problem kao što ni uplate - depozit ne prolazi...ili treba da se zahvalimo svima koji su cimali Telenor sa pitanjima kako da mi legne novac?
Imao je telenor juce tehnickih problema, nije se moglo ni platiti karticom ni otici na bankomat, verovatno je do toga

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Jedno pitanje za iskusnije.
Uzeo sam na Cryptopi novcic VUC i sada ako hocu da ga prodam, zamenim....pise mi Market Paused
Wallet Maintenance.
Dokle ce ovo da traje i zasto je ovo

Brate, novic sa nazivom VUC ne bih uzo iz principa..

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

^ Word.

Maintenance zna da traje i par dana. Ako je greška u kodu onda se čekaju developeri samog novčića da otklone grešku. Nedavno je to bio slučaj sa SiaCoin.

Mislim da nisu greske u kodu u pitanju nego manipulacija menjacnica...uvek je maintenance u 'pravom trenutku'. A ja sam prekjuce povukao sa cex-a na telenor i leglo je instant.

Jedno pitanje za iskusnije.
Uzeo sam na Cryptopi novcic VUC i sada ako hocu da ga prodam, zamenim....pise mi Market Paused
Wallet Maintenance.
Dokle ce ovo da traje i zasto je ovo

ja kad sam pre neki dan pricao za Cryptopiu da ima problem, neki su me ovde sasekli.

pogledaj njihow twiter ,kazu da imaju neki problem sa data centrom ili sta vec ??!, mada ako pogledas komentare na svaki twit , onda opet skontas da problem nije od danas ili juce, ima zastoj jos od pre nove godine, zavis samo koji je coin u pitanju.

a isto kazu da za support vreme cekanja u redu je sad 12+ dana lol

Ma raspad im infrastruktura i organizacija. Jos pre više od mesec dana kad sam jurio koje su dobre menjačnice za Cryptopiu nisam baš pročitao pohvale i preporuke.

Šteta što ima menjačnica kao Binance i što Bittrex nikako da otvori registracije.

Nazad
Vrh Dno