Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma IGN je haos sa ocenama. Ja volim vesti kod njih da pratim jer ima ova srpska verzija.

Ovo na papiru deluje da ce biti ok(igre). Da ima puno naslova kvalitetnih. Sad,videcemo.

Ali ocekujem bogatu sezonu :)

Kod Ištvana.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

jedno noob pitanje: ako je Battlefield vec koriscen, tj nije nov, je l' mogu ja da igram online ili moram uzeti nov? pricam o izdanju na cd-u, znaci ne digtalno izdanje? i je l' znate gde mogu da pogledam neki community, da imam okvrinu predstavu da li se igrica igra ili ne?

Naravno da možeš igrati multi, samo ti treba PS+ pretplata. http://bf1stats.com

kako najjeftinije i najbezbolnije do ps plusa? oglasi, radnja neka? moze i pp ako neko ima resenje? uzeo bih i BF da krenem odmah da cepam :D

Jel uzimao neko kod ovog Mikija nesto, ima covek preko 2k pozitivnih, gledao nesto tv-e, vidim da za konzole nudi neku garanciju od 2 godine i racun sto je valjda pozitivna stvar? :D

Jesam jedini ko nikada nije takao bilo kakvo online/multiplayer igranje?Kod igara me zanima iskljucivo single player(priča) i gejmplej.

Нико није савршен :)
Шалим се. Ја сам две године играо искључио offline мада је то често било играње у двоје (фуца, баскет). Сад имам РЅ+ ал није да га нешто користим.

Ne igram ni ja MP.

Dan bez Fife I overwatcha nije dan. [emoji23]

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

A i posle posla dobro dođe malo klanja u BF1, čisto da se čovek opusti...... :d

ja ne znam, mozda gresim ali od 2011-te samo mp igram, i samo bf serijal (nesto kratko i GTA V), sad sam probao WWII, ali nisam zadovoljan, ne svidja mi se, sony sam uzeo eto jer sam hteo da uzmem veliki tv, rek'o dodaj sony da se zezam, i sad bih da uzmem BF i da cepam da kazem 80% vremena, nekako to me ispunjava.

Ja nemam (niti sam ikada imao) živaca za MP. Daj ti meni story driven igru, dobru gameplay mehaniku itd.

Za MP tu je PC jer ionako igram samo FPS igre (ranije i LoL) gde su mi miš + tastatura nepre****ve kombinacije. Na Ps4 me interesuju samo SP ekskluzive i couch coop.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

meni je zao da blokiram jednu grafiku da mi ne kopa, da bih igrao igrice :D

Ima li neko u planu da "drlja" Monster Hunter World betu (pocinje danas/sutra) ovih dana?

Ako neko ima u planu ili vec jeste zamolio bih da prenese utiske jer je verovatno jedini mp naslov koji me interesuje... I ja se premisljam da isprobam betu ako stignem ovih dana.

Drugari,
aj neka mi neko napise, gde kupujete pouzdano psplus dopunu i kako? S obzirom da , naravno, psstore ne prepoznaje nasu karticu. Da li preko amazona ili cdkeys ili kupujem prodajem? I kojim karticama placate?
Isto pitanje i za igre
Unapred zahvalan

Ja sam uzeo na Amazonu. Platio Visa Internet karticom.

Ja sam uzeo na G2A, od nekog proverenog lika, ima brdo pozitivnih ocena.

Kako drzite soni vertikalno ili horizontalno? meni je do sad lezao, pa sam ga uspravio pa mi je malo cimanje da ubacim disk dok stoji vertikalno, kakva su vasa iskustva?

Hvala na odgovoru,
vi platite karticom on posalje code koji se preko tog, us ili uk ili kojeg vec, naloga unese preko one opcije redeem?

Ja sam uzeo na G2A, od nekog proverenog lika, ima brdo pozitivnih ocena.

Kako drzite soni vertikalno ili horizontalno? meni je do sad lezao, pa sam ga uspravio pa mi je malo cimanje da ubacim disk dok stoji vertikalno, kakva su vasa iskustva?
Zasto uspravno kad sa strane uvlaci svez vazduh ? Blokirao si mu stranu.. neka lezi, mozes 4 cepa ispod u zavisnosti od podloge I nista vise

Sent from my VIVAX TABLET TPC-101 3G using Tapatalk

Na EU psn store ima ps+ pretplata 15 meseci po ceni od 12, koga zanima.

Sent from my D6603 using Tapatalk

A kako da kupim ovo , ne vidim nigde osim na psstore a tamo ne prihvata nase kartice?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno