Šta je novo?

Diskusija o cenama

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije više... :D

Ltc prvo bio frozen pa Zec frozen pa pukao im izgleda server na pola sata evo i sada baguje na twitteru napisali da imaju probleme sa transakcijama ne znam sta se desava pa pitam da li je imao jos neko problem da nije hteo da ucita.

Dobro da se vratio :).

Neko je pustio order od 500000 bitkoina skoro da nije Nakamoto to?:)Sta kazu iskusniji nikad nisam video ovako nesto.....

Sve otislo jos 2-3% u odnosu na pre 20min, krenulo zelenilo :)

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

kazu "bug" a ja bih rekao "hack" videcemo ....

Sent from my iPhone using Tapatalk

Poslednja izmena:
mislim da nikad u zivotu nisam vise puta pritinsuo F5 nego danas :D
Deluje da je ovo ludilo zavrseno.

Ne *ebe BTC Koreansku ni vojsku, ni vladu! :)

А мени као тоталном лаику остаје жал што ми још није легао лтц са ецд. Надам се да ће ујутру да легне и да ће ово опет доле. [emoji16]

Pu pu pu ne provociraj :d

Tacno ovo sto je @nikolaf7 napisao. Kombinacija nekoliko stvari lepo napakovanih.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ripple je novi p&d kralj! :d

Da niste oterali La, sigurno bi vas naučio šta i kako sa njim... ;)

Imali ste sansu da povoljno kupite , pogotovu LTC posto za BTC treba imati puno para, stim sto je trebalo imati i dosta znanja oko menjacnica, sad je vrv gotovo. Imate mozda jos malo vremena da uletite u neki ozbiljan coin, ovde je sad problem sta terati u prvom planu, nemoguce je gurati 5 coina istovremeno i to se vidi i po mucenju cak i BTCa , jer da je bila koncentrisana paljba bio bi vec 15K

Dokle te price za btc treba mnogo.para. pa 2018 godina i vrapci naucili da deo moze da se kupi. Manite se shitova sa malom vrednoscuu tipa ripple cardano nem ...

Ma da su bila samo glupa , La bi im i dalje pomagao

theend.jpg

Sutra novi ban kripta: Kuba, Nikaragva, Irak, Iran i Koreja :d

Te dve se jos nisu izjasnile :d

bTkxBHZ.jpg

Kako olako proglašavate prestanak "dump"-a i novi zeleni period... A sve zbog zaslepljenisti i vere u nešto. Ogromne pare se trenutno izvlače, a za to nije dovoljan kao ranije jedan novčić, već sad simultano naduvavaju sve i onda sinhronizovano prodaju. Pa oni su samo na šitovima kao XRP i Stellar izvukli boga oca para, a likove zarobili po 3 puta višoj ceni. Ostale valute kao Btc, Ltc, Zec, Eth i Dash da i ne pominjem.

Kao što ne može samo gore, tako ne može ni samo dole. Moraju malo da daju "nadu" u oporavak kako bi skupili buy ordere kako bi imali kome da prodaju, u suprotnom bi cena otišla momentalno na 5k za Btc, ako ne i manje.

Danas ekipa sa bencha poranila da prodaje.

^ :D videli juce da sam ih provalio pa ajde sto pre :D

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno