blastoise
Slavan
- Učlanjen(a)
- 22.04.2013
- Poena
- 255
Oni vise nisu kinezi za ovu temu realno
Sent from my BL5000 using Tapatalk
Kinezi jesu ali ne vise "manje poznati brendovi"
Oni vise nisu kinezi za ovu temu realno
Sent from my BL5000 using Tapatalk
Ako uvaljuju međumodele onda ih treba zaobići jer onda ne dobiješ ono što si platio. To ima logike.Zasto ih treba zaobici ako je firma pukla? Tada se uzimaju dobri modeli za malo para. Ne razumem logiku.
Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk
zbog zakljucanog bootloadera nazalost..Le1 Pro ima Snapdragon, pa je i pored toga beznadežan slučaj.
Baš su originalni S9Deluje zanimljivo ovaj elephone u pro, 2k amoled, sd660, bežično punjenje, , mada prejaka cena za takav brend,možda vidimo konačno nešto ozbiljnije od nekog "garažnog" brenda
https://youtu.be/Mj2m4adMweY
Kako ti uvek nađeš uvek extra deal-oveKo voli amoled mnogo bolji izbor je Nubia m2 https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-nubia-m2
Amoled ekran, dual Sony kamera, sd625 4/64gb za 160$ pre mesec dana je koštala duplo više
Da Nubia je ZTE.Nubia je mini-brend od ZTE jel da?
Ima tu uticaja i sam kapacitet baterije[emoji6]. Meni je sd652 radio odličan posao u cool1 ponekad sam sa njim mogao da izguram i 2 dana tako da ni on nije neki veliki potrošač.
Da li je neko kupovao sa joybuy-a? Zanima me da li stavljaju realne cene i da li je neko uzimao ovu nubia Z11?
Pogledaj na 4pda, izašao je evropski softver na Nougat-u... sumnjam da će biti update na Oreo.Koji android ima ova nubia Z11? Znam da fabricki ima 6.0, da li je dobijala neki update? Ima li mozds neki oreo custom ROM za nju?
Sent from my Micromax A310 using Tapatalk
Drugar koristi Nubiu Z11 mini S, prezadovoljan, pre toga imao Z9 mini ako se dobro sećam.Mislim da je moj drugar imao Nubia Z11 max. To je bio telefon sa daleko najlošijim softverom koji je on ikada kupio. Jednom-dvaput je dobio ažuriranje softvera, ali je sve bilo na kineskom. Od softvera koje je nalazio po netu (koji su imali engleski jezik i play store), niti jedan nije radio kako treba. Najlošije iskustvo je imao sa tim telefonom.
Inače, telefon je prelep i vrlo kvalitetno urađen.
Ima neka fora sa carinom, da im se najavi taj paket, da se šalje na servis, takođe priložiš papire da je već jednom plaćena carina na taj telefon...Uzimao ja pre 2 godine letv x501. Stavljaju realnu cenu (carina me po njihovoj deklaraciji ocarinila u dinar.)
Mislim da sam jedini korisnik zte telefona koje ce popljuvati taj brend (vise zbog preprodavaca) dobio sam zte z7 max sa hardverski pokvarenom kamerom i kad sam poslao nazad na servis em nista nisu uradili em sam cekao telefon 5 meseci em sam platio ponovnu carinu.....
Kad bi ovde u okolini postojao barem neki uvoznik bez pogovora bih kupio zte. Ovako cekam nekog ko dolazi iz nemacke i kinesku novu godinu pa da kupim neki telefon.....
Uzimao ja pre 2 godine letv x501. Stavljaju realnu cenu (carina me po njihovoj deklaraciji ocarinila u dinar.)
Mislim da sam jedini korisnik zte telefona koje ce popljuvati taj brend (vise zbog preprodavaca) dobio sam zte z7 max sa hardverski pokvarenom kamerom i kad sam poslao nazad na servis em nista nisu uradili em sam cekao telefon 5 meseci em sam platio ponovnu carinu.....
Kad bi ovde u okolini postojao barem neki uvoznik bez pogovora bih kupio zte. Ovako cekam nekog ko dolazi iz nemacke i kinesku novu godinu pa da kupim neki telefon.....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari