Ne radi ali i da radi hocu direkt podatak od sistema al dobro, sta da se radi.
Isprazni pa napuni bateriju do kraja i isprati onda kako se troši. Cenim ga da će raditi...Ne radi ali i da radi hocu direkt podatak od sistema al dobro, sta da se radi.
Sent from my BL5000 using Tapatalk
Zamisli, čudno... Za BBS ti je potreban root inače bih ti predložio tu appNe moze da uhvati podatke uopste
Мислиш на ово, батерија па на дијаграмSlucajno sam dosao u posed doogee bl5000. Solidno telefonce za sad ali me jedna stvar izludjuje, ne mogu da nadjem podatke za sot ili za bilo sta drugo u settings/battery. Da li moze neki doogee vlasnik da mi kaze da li stvarno ne postoje ili sam samo ja neispavan?
Nisam to očekivao od njih, samo reči hvale su bile do sad. Onda ih treba zaobići, pogotovu što je firma pukla... Mada i ostali proizvođači znaju da muljaju sa senzorima, čak i Samsung... Kada im zafali Sony prebace se na Samsung senzore, a možda čak i na OV. S3 koji sam koristio je imao tri različita senzora tako da na nekim rom-ovima nije radila kamera... S6 takođe. Kad oni muljaju šta očekujete od jeftinih kineza...Naravno, očigledno da određena količina nekih "međumodela" postoji i prodaje se. Verujem da dosta ljudi nije ni primetilo.
Ma uvek se oni prave blesavi. Samo ti ne zatvaraj dispute, čekaj dok ne dobiješ parcijalnu refundacijuOtvorio sam dispute, okačio dokaze, videćemo. Sad čekam da mi se maj frends jave sa klasičnim kineskim fazonima, pa ćemo videti dalje. Mada možda i neće, juče u afektu nisam baš bio fin.
podrska postoji ogromna na XDA ali ovisi za koje modele..Nula podrske. Ko sa tim moze da zivi sigurno ce imati brutalan deal.
rijetko koji "kinez" ima redovan updejt proizvodaca nazalost..To znamo mi ali tip ljudi koji nece nista bez domace garancije se uzda u update proizvodjaca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari