Šta je novo?

Kineski manje poznati brendovi, clones-free (FAQ u prvom postu)

onda sam krivo gledao, valjda sam gledao taj sa 3Gb..
inace i ja imam 16MP na x720 i kamera je odlicna, samo kod mene je Sony ipak..

from x720

Ne moze da uhvati podatke uopste

Sent from my BL5000 using Tapatalk

Ma znam ja za sve te appove al ne rade posao. Hocu podatak od sistema sto je kod dogija ocigledno nemoguce :D

Slucajno sam dosao u posed doogee bl5000. Solidno telefonce za sad ali me jedna stvar izludjuje, ne mogu da nadjem podatke za sot ili za bilo sta drugo u settings/battery. Da li moze neki doogee vlasnik da mi kaze da li stvarno ne postoje ili sam samo ja neispavan?

Мислиш на ово, батерија па на дијаграм
c4a14e0162036ff23adb87b405a2cbaa.jpg

To vidim ali umesto kad kliknes da dobijes sve po procentima/sot/cpu time, dobije se nista :D

Bas to, nema toga ovde :D

Ako neko bude kupovao x626 4gb, pazite jer definitivno postoje dve verzije telefona, jedan sa OV16880 (16mp) senzorom, a drugi sa SONY IMX230 (21mp). Vidi se na kutiji kad stigne :mad: a i na samom telefonu jer je soni objektiv vidno masivniji i "stariji" od leđa telefona.

OV:
gnzMetU.jpg

Sony:
daikvDn.jpg

To su onda poceli da zavaljuju jer x626 mora da ima Sony optiku 21mp a x622 je bio sa 16 OV optikom. Moj je bio sa Sony samo sto sam ga prodo jer je rozi. Sad jurim mozda opet da ga uzmem ali nesto im digli cene a zlatnih slabo ima.
U svakom slucaju ako si preko Alija uzimao ja bi da sam na tvom mestu trazio da ti vrate neki deo novca jer si obmanut ako je u opisu stojalo Sony 21 mp.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Tražio sam naravno, jer treba kupiti i drugi telefon, a sad je skuplji dosta, zlatnih slabo i ima. ****** sam bio, kad sam kupovao zlatni, bilo rozih za 99$, ja neću rozu, eto mi sad zlatni. Na kraju ću kupiti rozi za 120$ i biti srećan ako bude Sony senzor.

Sad bas gledam po feedbackovima komentare da li je nekom jos zavaljen slican. Ima par kod nekog prodavca MJ-TECH. Znaci nisi jedini.
Ako se opet odlucis da ga kupis u poruci pri kupovini da mu napomenes da ti slucajno ne zavali taj sa 16mp jer ces traziti refund i dati mu losu ocenu. Mislim da bi obratili paznju.

Послато са Lenovo K33a48 уз помоћ Тапатока

Naravno, očigledno da određena količina nekih "međumodela" postoji i prodaje se. Verujem da dosta ljudi nije ni primetilo.

Čudna firma, prave jedne od hardverski najkompletnijih i najlepše izrađenih telefona, sa druge strane imaju očajnu podršku i softver, i muljaju sa modelima i oznakama. Ja sam pre dve godine uzeo Le1 Pro, fantomski model za USA tržište, bez bilo kakve podrške, i dalje je zakucan na lollipop, bez bilo kakve mogućnosti promene.

Oni su sad u ozbiljnim problemima, prodali su udeo u Coolpad-u neće više biti njihovih zajednickih telefona, , a vlasnik je pobegao u Ameriku

Naravno, očigledno da određena količina nekih "međumodela" postoji i prodaje se. Verujem da dosta ljudi nije ni primetilo.
Nisam to očekivao od njih, samo reči hvale su bile do sad. Onda ih treba zaobići, pogotovu što je firma pukla... Mada i ostali proizvođači znaju da muljaju sa senzorima, čak i Samsung... Kada im zafali Sony prebace se na Samsung senzore, a možda čak i na OV. S3 koji sam koristio je imao tri različita senzora tako da na nekim rom-ovima nije radila kamera... S6 takođe. Kad oni muljaju šta očekujete od jeftinih kineza...

Piši ti njima i slikaj oglas. Traži partial refund. Kaži da nisi dobio ono što si platio i otvori dispute

Otvorio sam dispute, okačio dokaze, videćemo. Sad čekam da mi se maj frends jave sa klasičnim kineskim fazonima, pa ćemo videti dalje. Mada možda i neće, juče u afektu nisam baš bio fin.

Otvorio sam dispute, okačio dokaze, videćemo. Sad čekam da mi se maj frends jave sa klasičnim kineskim fazonima, pa ćemo videti dalje. Mada možda i neće, juče u afektu nisam baš bio fin.
Ma uvek se oni prave blesavi. Samo ti ne zatvaraj dispute, čekaj dok ne dobiješ parcijalnu refundaciju

Zasto ih treba zaobici ako je firma pukla? Tada se uzimaju dobri modeli za malo para. Ne razumem logiku.

Sent from my Cool1 C106 using Tapatalk

Nula podrske. Ko sa tim moze da zivi sigurno ce imati brutalan deal.

Ja s tim mogu da zivim ali ne znam da li bih mogao sa dimenzijama, svi modeli su im fableti.

To znamo mi ali tip ljudi koji nece nista bez domace garancije se uzda u update proizvodjaca

Xiaomi i Meizu imaju podršku.

Onda i ovaj Google-ov Android One projekat sa Xiaomi-em ima podršku, verovatno godinu i možda drugu (ako bude kako pričaju)

Oni vise nisu kinezi za ovu temu realno :)

Nazad
Vrh Dno