PanonskiNS
Slavan
- Učlanjen(a)
- 27.11.2009
- Poena
- 415
Naravno da može.
Aj da pitam ovde kratko, ne znam gde drugde...
Kakva su vam iskustva sa poručivanjem ekstendera sa ebay, može li preporuka za neke prodavce koji daju tracking kod i za manje iznose tipa 2-3 ekstendera (10-15$)
Pošalju mi ranije nekom levom poštom bez trackinga, tj dobijem neke cifre ali je to neupotrebljivo, naravno ne stigne evo već dva i po meseca, onda gubim vreme i natežem se za refund pa kao poslao ponovo (a opet ne mogu da proverim).
Sad naručim od drugih ali dobijem neki ovakav kod LAOCC1004996505YQ koji ne znam da li igde mogu da pratim.
Ja hoću onaj provereni što počinje sa RG i završava se sa CN koji radi i na sajtu naše pošte
Sorry nisam video da je za 2-3 komada. Opet ako mi treba 2-3 komada narucio bih radije kod lopova koji daju garanciju kakvu takvu nego reskirao da li ce da uopste stigne i kad ce da stigne. Opet za vise komada svakako imas pravo usteda je znacajna ako ubodes dobru kupovinu.Kako je ista cena kad na kp traže po 9-10 eura a na ebay je 5 $ komad? I to onaj najbolji plavi 6-pin sa 4 kondenzatora i regulacijom napona.
Stavi komandu u bat -r 1 da ti restartuje miner kad zakuje nadji koji gpu crashuje u pitanju je mali napon. Probaj cvvdc 925, obocno ona sto baca sliku trazi veci napon.Treba mi savet za 2 problema:
Prvi je sto po jedna ili 2 karte u rigovima nakon nekog vremena izbace "GPU hangs in OpenCL, you need to restart miner", nisam uspeo da ih nateram da rade uspesno 24h bez toga. U pitanju su rigovi sa RX 570, RX 580 i RX 470. Da li je do preteranog overkloka karata u kombinaciji sa undervolt-om? Mada setovanja od 1100/2000 ne smatram da mogu bas toliki problem da prave...
Drugi je sto nemam mogucnost undervolt-a iz MSI Afterburnera nego sam u Claymore-u zadao komandu -cvddc 900 kako bi sve karte spustio na 0.9v. Sto je urodilo plodom sem na 2 karte u rigu sa RX 570. One odbijaju da se spuste ispod 1.05 i 1.08v (imaju najveci ASIC od svih) i konstantno su toplije od svih drugih. Ima li pomoci tu sa modovanjem BIOS-a da im se spusti napon?
Bacio si sliku na integrisanu i pokazuje ti napon u afterburneru ?@coldej
Prebacih bacanje slike na igpu iz G3930, ni jedna karta nije povezana na HDMI.
Nije mi jasno kako prve dve karte u RX 570 4GB rigu imaju veci napon od ostalih :S Na ostalim rigovima sve karte su na ~0.9v
Kad stavis sliku na igpu na amd neradi kontrola napona i fanova iz ab, kada stavis sa jedne grafe sliku onda ce ti raditi ab i mocic ces fino da ustelujes napone.Ne, nego kontrola napona nije moguca iz Afterburnera, pa sam komandom iz majnera smanjio na 0.9v.
Samo je problem na rigu sa 6x Asus RX 570 Strix kartama gde prve dve karte imaju veci napon. Na ostalim rigovima je isti setup (maticna, cpu, memorija, psu) i to se ne desava bez obzira sto slika ide sa integrisane.
Ploce su Gigabyte GA-270p-D3 sa mining BIOS-om sa Gigabyte sajta i podesavanjima koja oni preporucuju na sajtu.
Ako je Sapphire onda sa njihovim programom TriXX , za druge ne znam ..
Pocni sa klokom memorije 1900 pa dizi po 10 i prati greske asus 570 se nije nesto pokazao nece velike klokove memorije.@coldej
Hvala za info! Samo mi ostaje misterija zasto samo taj rig zeza sto se tice napona. Kad dodjem kuci premesticu sliku na jednu od RX 570 (ona koja je u prvom x16 PCI-e slotu).
Da li za reper overkloka uzimati GPU memory errors is HWInfo?
Stavi memoriju na asusima 1900 voltazu na 950 ne trpe sve karte malu voltazu. Probaj tako za pocetak.@Coldej
Stavih 1900MHz za memoriju, ali ima da pukne opet. Ne izdrze vise od 5-6h.
Karte u drugim rigovima su Asus RX 470 4GB, Gigabyte RX 580 4GB i Sapphire RX 570 Nitro+ 8GB.
Ubedljivo najtoplije one sa najvecim ASIC-om.
Smorih se, ne moze da poveze 24h da radi... i obicno pukne kad odem od kompa i prestanem da pratim rigove. Sve power saving gluposti u Windows-u su pogasene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari