Šta je novo?

Google Chromecast / Streamer

odabri jezike koje hoces da ti pronalazi u podesavanju same aplikacije, npr Srp, Hr, Eng i dobijaces ponude prevoda za sva tri.

Pronašao sam to, hvala, nego izbacuje mi da ne može ekstraktovat titl kada kliknem na njega. Ne znam u čemu griješim.

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Ne grešiš, nekada neke titlove ne može da skine. Verovatno je su njihovog sajta (Opensubtitles). Probaj neki drugi titl pošto ti po pravilu nudi izbor. Ili probaj drugog provajdera za prevode (mada nisu ovi naši jezici zastupljeni, za eng je ok) pipni ono Opensubtitles pa će ti otvoriti još dva provajdera. Prethodno u opštim podešavanjima, u delu za titlove drugih privajdera, ugasi kineske jezike da te ne opterećuje ponudama.

Postoje li besplatne alternative za Airflow? On radi dobro ali samo 20 min Free preview verzija.

VLC ver 4

Sent from my iPhone using Tapatalk

Pronalazim samo verziju 2.2.8.

Poslednja izmena:
Skinuo, jel' moguće pustiti i titl kao što radi Airflow ?

Isplati li se kupiti Airflow za 12€ budući da ni jedan program koji je besplatan ne radi tako dobro.

Jel ima neko stariju verziju Airflow da postavi link. Mislim da je 1.8 ver. Bila je free i radila je kako treba

Ja imam za Mac OSX staru verziju,ako nekome treba

Umi Super

Kojim programom mogu da castujem
rtsp:// network link?
MXplayer hoće da pusti link ali nema cast. Allcast nema network stream opciju. ESfile explorer ima cast plugin ali ne uspevam da pustim link.
Local cast neće ada pokrene link.
Neki predlog, a da nije castovanje celog ekrana telefona?

Poslednja izmena:
Rado, ali nije izvodljivo.
rtsp link sa lokalnom ip adresom.
ONVIF kamera je u pitanju.

Free je 20 min preview. Nema filma od 20 minuta.

Free je 20 min preview. Nema filma od 20 minuta.

Ne bih rekao.. Kažem ti sa videostream što sam ti poslao link na prošloj strani.. Sagledao sam par filmova Full kvalitet prevod..

Ne bih rekao.. Kažem ti sa videostream što sam ti poslao link na prošloj strani.. Sagledao sam par filmova Full kvalitet prevod..

Pričamo li o istom programu? Airflow kojeg tražim ima 20 min Free preview.

Pričamo li o istom programu? Airflow kojeg tražim ima 20 min Free preview.

Ne, kažem ti linkovao sam ti na prethodnoj strani program zvani Videostream.. Ali ti si to samo prelistao.. Ili si tražio program za Windows 10 a ja ti rekao da ima.. Ne pratiš uopšte šta ti pišem teraš po svom. Kakav airflow nijednom ga nisam spomenuo..

Ne, kažem ti linkovao sam ti na prethodnoj strani program zvani Videostream.. Ali ti si to samo prelistao.. Ili si tražio program za Windows 10 a ja ti rekao da ima.. Ne pratiš uopšte šta ti pišem teraš po svom. Kakav airflow nijednom ga nisam spomenuo..

Pratim ja tebe i Videostream se plaća vidio sam ga. Nego ti si se nadovezao na ovu raspravu pa sam mislio da govoriš o Airflow jer je o njemu bila rasprava.

Screenshot_20180114-145847.png

Kako se plaća kad sam ga ja koristio normalno sve free

Ne plaća se, sinoć sam odgledao ceo film. Plaćaju se neke dodatne opcije, npr. da sam svuce titlove sa open subtitles i sl.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Meni treba airflow 1.8 ali za win.

Evo izgleda Videostream radi, koju kodnu stranicu subtitla da odaberem da imam naše znakove?

Vrh Dno