Da podelim sa vama jedno loše i neprijatno iskustvo sa prodavnicom Emmi i kurirskom službom City Express. Naime, 28.12.2017. u prodavnici u Kragujevcu su plaćeni procesor i matična ploča. Nedelju nakon toga na kućnu adresu mi stiže matična ploča, neobično zapakovano i otvoreno ali potpišem ja to i preuzmem misleći da su iz prodavnice zaboravili da pošalju i procesor. Na kraju se ispostavi da je neko od kurira ukrao procesor i prodavnica ništa ne može da uradi povodom toga jer postoji moj potpis da je uredno primljen paket. Procesor je Intel Pentium G4600 plaćen oko 10.000.
Video bih tebe kako bi odreagovao da si bacio 10k u vazduh. Neću još jedan procesor džabe samo hoću ono što sam platio, ako ništa neka se pročuje ovo. Samo da napomenem da je ovo drugi procesor koji su ukrali njihovi kuriri takođe poslat iz EmmijaSta da reklamira? Da hoce jos jedan procesor za dzabe? On je potpisao da ga je preuzeo, to je problem. Lopina je dobila procesor za dz, on platio skolu 10k dinara i kraj.
Jel ovo Post Express znacajno pojeftinio? Vec dve posiljke mi stizu, platio sam jednom 200din, jednom mislim 240. Ne znam dal sam ikad narucio nesto preko njih a da je bilo ispod 600 dinara.![]()
Video bih tebe kako bi odreagovao da si bacio 10k u vazduh. Neću još jedan procesor džabe samo hoću ono što sam platio, ako ništa neka se pročuje ovo. Samo da napomenem da je ovo drugi procesor koji su ukrali njihovi kuriri takođe poslat iz Emmija
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Znaci kurir je bio tu kad si otvorio paket?Rekao sam mu odmah da fali procesor, ali mi je on rekao kao možda stigne u drugom paketu nemam pojma. Nisam ni razmišljao kad sam potpisivao da ću možda imati neki problem zbog toga ali eto
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari