Očekuje se sredinom 2018te,nije još zvanično objavljeno.Meni Discovery ok ,drži pažnju . Bilo je par epizoda u sredini sezone koje su baš loše ,pred kraj godine se popravili ali to je sve dok ne krene Expensara ,da prekratim vreme.
Da li neko zna kada uopšte počinje Expanse,nema nikakav trailer?
Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Takođe, mlako. Videćemo kako će se dalje odvijati stvari.Odgledao Black Mirror USS Callister....ocekivao vise zbog komentara ovde medjutim ispalo mi mlako...
Sent from my SM-T561 using Tapatalk
Očekuje se sredinom 2018te,nije još zvanično objavljeno.
Sent from my D6603 using Tapatalk
Vikings Season 5,konačno extra epizoda, baš su pokidali sa veličinom bitke, tenzijom, atmosferom. Još malo muzike i moglo bi se porediti sa Battle of bastards iz GoT. Nego ne kapiram sta spominju u najavama 2 episodes left, a sezona ima 20 epizoda kao i prošla 4ta sezona?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
veceras na HBO pocinje Snowfall,ocekujem puno po trejleru,da li je neko gledao?utisci?hvala
Sent from my SM-A720F using Tapatalk
Odgledao sam sezonu,solidnaUpravo poceo da gledam Snowfall. Drzi mi paznju 🙂
Ja sam dva puta pokusao i zaista mi ta serija nije jasna ne znam...izvedba je super, ali poruke su mi bezveze. Bas sam nedavno citao jednu analizu serije slucajno ima interesantan deo:
..."even without that element, though, it’s too easy to imagine what the Black Mirror episode about a more popular, viral version of itself would look like. We’d become glued to a fictional account of a near-future horror, dazzled by its audacity and sharpness, and we’d be so entranced by it that we would fail to notice its superficiality. We’d tweet about it. Maybe when we picked up our phones or used a trending hashtag, we would get a tiny jolt of depression, remembering the dark prospect Black Mirror foretold. But nothing about our behavior would ultimately change — we’d just left with the tiny jolt of depression, and another episode of Black Mirror."
Ja je doživljavam kao SF verziju Twilight Zone.
Ja sam odgledao jedva prvu i nešto malo od druge epizode S1 i batalio.Takodje stigao do 6e i batalio.
Mitsubishi Trifum Galaxy
Nje se pojavilo pre par dana, serija se emituje od septembra prošle godine, samo su sad izbačene poslednje 4 epizode odjednom. Gledalo se 😉
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari