Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Završio Senke.
Nisam očekivao ništa od serije a dobio sam skoro sve.
Odlično odrađeno.

Jezdić je pokidao ulogu,Bjela posle njega.

Neko napisa da je Kičić totalni promašaj i sa tim se slažem.
Nikako mu ne pripada uloga.

Njemu bi najviše odgovarala uloga onog klinca što prodaje novine...

I da,vezano za onog vojnika prosjaka

Ko je onaj vojnik prosjak na kraju kome Bjela daje koplje? Mislim znam na koga pokušavaju da usmere ali nisam baš siguran da je to to

Poslednja izmena:
I da,vezano za onog vojnika prosjaka

Ko je onaj vojnik prosjak na kraju kome Bjela daje koplje? Mislim znam na koga pokušavaju da usmere ali nisam baš siguran da je to to

Mislim da predstavlja Isusa. U jednom Tanetovom snu prosjak je razapet i ubadaju ga kopljem u rebra, kao Isusa. A i lici na njega.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Mislim da predstavlja Isusa. U jednom Tanetovom snu prosjak je razapet i ubadaju ga kopljem u rebra, kao Isusa. A i lici na njega.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Da to znam,zato i napisah da znam na koga ciljaju pa mi deluje suvise ocigledno.
Mislim da je to namerno tako stavljeno a da je u pitanju nesto drugo

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Izasla je nova epizoda Blue Bloods posle mesec dana pauze: s8e11.
Jedna od najglupljih ikada, imaju dobru glumacku ekipu, ali izgleda da su sve dobre price vec ispricane :/

Zahvaljujuci temi poceh da gledam DARK, i mogu reci da sam prijatno iznenadjen.
Prvo, meni je ovo daleko bolje od Stragner Things, ali da ne ulazimo u diskusiju. 🙂
Kinematografija je odlicna, sve je jasno osvetljeno i ostro po svapski.. khmmhmm 😀
Nemacki jezik je ono sto me je u pocetku sprecavalo da krenem, ali gle cuda uopste nemam taj osecaj paranja usiju.
Gluma uverljiva..
Posred sam E05, sve odlicno zasad. :happy:

Onda, obavezno odgledaj i Babylon Berlin ...odlicno 😉

Solidna je bila četvrta Black Mirror sezona, ali su iz nekog razloga previše easter egg-ova imali. Kao da prave neku osnovu za povezivanje svega u jedan universe.

Metalhead (ep 5) mi je nekako najbolje snimljena epizoda. Drugačija je nekako, ali u isto vreme potpuno besmislena i promašena. Hang the DJ najbolja definitivno.

Ja upravo zavrsi Metalhead, isti zakljucak besmislena epizoda ali vizuelno bas dobro izgleda. Ostala jos 6 al od ostalih 1 i 4 su mi najbolje.

Broen zanimljiv početak četvrte sezone.
Nadam se kvalitetnim 7 epizoda.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Završio Ray Donovan, odlična serija, baš mi je lepo legla. Voight je fenomenalno izneo svoju ulogu. Šteta što će ići još jedna sezona, ovakav kraj je bio odličan, imam osećaj da će je upropastiti kao Dextera svojevremeno

Dosije X s11
Prva od 10, traje do marta.

Šta znam, gledam po inerciji, toliko sam spustio prag očekivanja, da mi se čak i svidelo kako su počeli da raspetljavaju priču s kraja s10.

Videćemo.

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena od urednika:
Kicic se previse trudio da bude lud, Sergeju bi to leglo ko Sergeju samar.

Imarkovic dobija ban na 7 dana cim dodjem do pc

Kicic se previse trudio da bude lud, Sergeju bi to leglo ko Sergeju samar.

Ne ne, ne kontaš, ako si primetio ranije, u nekim filmovima gde glumi Kičić, on jednostavno tako glumi, tj. takav je, po defaultu ima te gestove, tikove, zbog toga mi je oduvek i bio odbojan, a u ovoj seriji baš obrnuto, zbog toga što mu je takva uloga. Ne znam da li sam jedini koji to vidi? Gotivim Sergeja, ali teško da ga mogu zamisliti u ovoj ulozi, teško bih uopšte mogao da ga zamislim u ovoj seriji. Ne kažem da je loš glumac, samo ne mogu da ga zamislim u istorijskoj seriji. Nekako kad pogledam nazad njegovu glumu... Jel možeš njega da zamisliš u Nemanjićima? Ja ne mogu, mada možda bih se i iznenadio.

Poslednja izmena:
^ Crni Gruja... 🙂 Po meni je mnogo bolji od Jezdica bio

Forbrydelsen (valjda se tako pise [emoji848]) je dobra.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Vidim da u Falku glumi Joel Kinnaman, pogledacu obavezno...

Ovaj Forbrydelsen neka zenska verzija Luthera? 🙂

Poslednja izmena:
Ne ne, ne kontaš, ako si primetio ranije, u nekim filmovima gde glumi Kičić, on jednostavno tako glumi, tj. takav je, po defaultu ima te gestove, tikove, zbog toga mi je oduvek i bio odbojan, a u ovoj seriji baš obrnuto, zbog toga što mu je takva uloga. Ne znam da li sam jedini koji to vidi? Gotivim Sergeja, ali teško da ga mogu zamisliti u ovoj ulozi, teško bih uopšte mogao da ga zamislim u ovoj seriji. Ne kažem da je loš glumac, samo ne mogu da ga zamislim u istorijskoj seriji. Nekako kad pogledam nazad njegovu glumu... Jel možeš njega da zamisliš u Nemanjićima? Ja ne mogu, mada možda bih se i iznenadio.

Pogledaj predstavu Strujosek, Kičić glumi isto kao u Senkama.

Odgledah u cugu Black Mirror 4. sezonu.
I ova odlicna, sve epizode su dobre iako se pojavljaju slicne tehnologije u vise epizoda, ali svaka cast za ideje i produkciju.
Izdvajam 1. epizodu - USS Callister kao najludju u pozitivnom smislu, a hipoteze predstavljene u druge dve price u poslednjoj, 6. epizodi - Black Museum, kao i 2. epizodi - Arhangel deluju vise spooky od mnogih horor filmova. 4. epizoda - Hang the DJ je feel good na nivou San Junipero epizode iz prosle sezone.
Zanimljivo je, a i zastrasujuce gledati koliko ce se etika povinovati novim tehnologijama koje su tu vec iza ugla.

I ja sam zavrsio. Krajnji sud 1 4 i 6 su bolje od 2 3 i 5. Gde su mi 1 i 4 najbolje pa 6 a od losijih mi je 2 za nijansu bolja od 3 i 5. Sve u svemu kvalitetna sezona, ni jedna epizoda me nije razocarala.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno