Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jednja od najboljih ikada.

Brutalna serija. Prison Break deluje kao serija za decu u poređenju s njom.

Послато са GT-I8190

Meni se Star Trek: Discovery razvoj ne dopada. Krenuli su u startu u nekom novom smeru što mi je bilo OK, a sada kreću u prežvakane priče koje mi ni u predhodnim serijalima nisu bile zanimljive.

Meni Discovery ok ,drži pažnju . Bilo je par epizoda u sredini sezone koje su baš loše ,pred kraj godine se popravili ali to je sve dok ne krene Expensara ,da prekratim vreme.
Da li neko zna kada uopšte počinje Expanse,nema nikakav trailer?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk

Odgledao Black Mirror USS Callister....ocekivao vise zbog komentara ovde medjutim ispalo mi mlako...

Sent from my SM-T561 using Tapatalk

Meni Discovery ok ,drži pažnju . Bilo je par epizoda u sredini sezone koje su baš loše ,pred kraj godine se popravili ali to je sve dok ne krene Expensara ,da prekratim vreme.
Da li neko zna kada uopšte počinje Expanse,nema nikakav trailer?

Sent from my KIW-L21 using Tapatalk
Očekuje se sredinom 2018te,nije još zvanično objavljeno.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ispratih konacno ovu sezonu Mr. Robot-a.Za razliku od sizofrenih cepanja u prosloj ova mi je bas legla...

Offtopic:
Sta je Eliot inace po struci? Kali Linux, shell scripting, ogromno znanje iz mreza... odradili su ga jedan kroz jedan

Vikings Season 5,konačno extra epizoda, baš su pokidali sa veličinom bitke, tenzijom, atmosferom. Još malo muzike i moglo bi se porediti sa Battle of bastards iz GoT. Nego ne kapiram sta spominju u najavama 2 episodes left, a sezona ima 20 epizoda kao i prošla 4ta sezona?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Pa ici ce na duzu pauzu kao i prosla sezona, nisu ni prosli put odjednom isle sve, 8 meseci je bio razmak izmedju 10 i 11 epizode.

Vikings Season 5,konačno extra epizoda, baš su pokidali sa veličinom bitke, tenzijom, atmosferom. Još malo muzike i moglo bi se porediti sa Battle of bastards iz GoT. Nego ne kapiram sta spominju u najavama 2 episodes left, a sezona ima 20 epizoda kao i prošla 4ta sezona?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Jesi primetio ocajne greske u epizodi, da se isti lik pojavljuje dva puta, efekti uzas....ja sam jedva odgledao epizodu.

Auu... Odlična prva epizoda Black Mirrora! Majka Mara za Star Trek i Electric Dreams đuture.

Ja sam dva puta pokusao i zaista mi ta serija nije jasna ne znam...izvedba je super, ali poruke su mi bezveze. Bas sam nedavno citao jednu analizu serije slucajno ima interesantan deo:

..."even without that element, though, it’s too easy to imagine what the Black Mirror episode about a more popular, viral version of itself would look like. We’d become glued to a fictional account of a near-future horror, dazzled by its audacity and sharpness, and we’d be so entranced by it that we would fail to notice its superficiality. We’d tweet about it. Maybe when we picked up our phones or used a trending hashtag, we would get a tiny jolt of depression, remembering the dark prospect Black Mirror foretold. But nothing about our behavior would ultimately change — we’d just left with the tiny jolt of depression, and another episode of Black Mirror."

Ja sam dva puta pokusao i zaista mi ta serija nije jasna ne znam...izvedba je super, ali poruke su mi bezveze. Bas sam nedavno citao jednu analizu serije slucajno ima interesantan deo:

..."even without that element, though, it’s too easy to imagine what the Black Mirror episode about a more popular, viral version of itself would look like. We’d become glued to a fictional account of a near-future horror, dazzled by its audacity and sharpness, and we’d be so entranced by it that we would fail to notice its superficiality. We’d tweet about it. Maybe when we picked up our phones or used a trending hashtag, we would get a tiny jolt of depression, remembering the dark prospect Black Mirror foretold. But nothing about our behavior would ultimately change — we’d just left with the tiny jolt of depression, and another episode of Black Mirror."

Boldovao sam ono što mislim da je ključno u navodu a podvukao nešto što je filosofska nebula autora, po meni.

Barem ova prva epka iz tekuće sezone ima taj kick koji drži pažnju, što, na žalost uopšte ne osećam ni u jednoj epizodi u tekućim sezonama Star Treka, i što mi je više žao, Electric Dreamsa(budući da se radi o pričama Philipa K. Dicka).

Šta je ovaj laf hteo reći (podvučeno) verovatno ne zna ni sam, jer ako misli da će TV serija da mu promeni ponašanje tj. život, u velikom je problemu uz to što traži na pogrešnom mestu.😀 Ja je doživljavam kao SF verziju Twilight Zone. Možda ti ne leži žanr...

Drugari, završavam polako prvu sezonu Oza. Serija je brutalna mada čim sam video da glumi J.K.Simmons pretpostavio sam da je vrh.
Hvala vam mnogo.

Sent from my LG V20 using Tapatalk

Ja sam Oz gledao na televiziji negde izmedju 2002/3-2005 ne znam tacno na kom kanalu je prikazivana, znam da je isla posle ponoci, mada nisam tada gledao sve epizode, tako da sam skoro odgledao sve serijale i mogu reci da je ta serija mogla trajati jos minimum 10 godina, jer toliko je materijala imalo da je to neopisivo.. ali dobro, posle se produkcijska kuca iz zatvorenih prostorija premestila na ulice na seriju The Wire 🙂

Da li je neko gledao ovu na HBO seriju COPOR,poljska serija,utisci??

Sent from my SM-A720F using Tapatalk

Niko nije pogledao Philip K. Dick's Electric Dreams od amazona?
Pre par dana se pojavilo

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno