Šta je novo?

Poslednje odgledane serije

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Agenti Štita, neverovatna sezona. Mislim da je bolje pokupiti sve epizode kad se završi sezona pa odgledati u cugu, jer je radnja takva.

A još im budžet skresali, čak je i ABC mreža htela da ih otkaže...

Da li će iko od novih sporednih likova preživeti ovu sezonu? 😀 samo ih tamane.

Sent from my LG-K430 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Završio sam prvu sezonu The leftovers. Čoveče! Očekivao sam mlaki SF a dobio sam fenomenalnu dramu u SF pakovanju! Kakvo iznenađenje!!! Topla preporuka!

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Hard Sun, zanimljiva britanska sf krimi serija. Ima 6 epizoda u prvom serijalu i, koliko sam shvatio, biće nastavka.

Knightfall - nije zanimljiva na nivou Vikinga. Imam utisak da fali uvod i postupnosti u priči koja bi postajala sve bolja. Ovde kao da se pošlo iz sredine neke knjige pa ko je pratio, pratio.:wave:

Zavrsio prvu sezonu Black Mirror, prve dve epizode sam jos davno pogledao i sad tek kompletirao prvu sezonu. Ocigledno je da ima neki razlog zasto sam toliku pauzu napravio i zasto nikad nisam mogao konkretan odgovor da dam kad me neko pita kakva je.
Ne znam stvarno, malo mi je ceo koncept kao da malog pericu pitas da opise buducnost, ili nekog penzionera koji hejtuje tehnologiju i bilo kakav napredak ceo zivot bez ikakvog razloga.
Takodje se i konstatno pitam dok gledam "i dobro, pa?", ili "bravo captain obvious".

Previse stvari i rupa moras da zanemaris zbog njihove ideje koja im je mozda dobro zvucala na papiru ali nije izneta najbolje u praksi.. Ovakvi postupci ljudi i stvari koje se desavaju u seriji bi se desile i bez te 'distopijske' buducnosti, a mislim da je njima bas poenta da kao ishejtuju tehnologiju i napredak na najgori nacin.

Poslednja izmena od urednika:
Zavisi kako se gleda, ja na primer sve sto konzumiram gledam iz licne perspektive i iz perspektive onog ko je snimio film/seriju.

@Boris probaj da pogledas neke epizode iz novijih serijala, na primer playtest, white christmass i san junipero
Meni je baš dosta trebalo da pogledam 1 pa potom i 2 a potom i 3 sezonu, uvek su bile baš velike pauze iako je sve već bilo izašlo.

Edit. I ako vec krenes da gledas na preskoke gledaj Hang the DJ i USS Calister

Pogledacu jos koju epizodu u svakom slucaju..

Videh da je Rome valjda posle GoT-a najskuplja HBO-ova serija, koja ja imala malu gledanost i zbog toga su je sasekli prevremeno. Svi pricaju kao o jednoj od najboljih serija koju niko nije gledao... Isto kao i Firefly (koju sam uhvatio tek oko 2005/6 zajedno sa filmom Serenity) koju obavezno obrnem jednom godisnje.

Verovatno cu je odgledati sledecu, posle Deadwood-a, jer me setting interesuje isto kao i taj famozni budzet odnosno kako se odrazava danas.

edit:

Btw. Deadwood izgleda dobija kraj u vidu filma (navodno na HBO-u sledece godine)?!
Uuu pa ovo su lepe vesti za Deadwood seriju koja će dobiti filmski završetak. Ako je to istina jedva čekam :}

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Gledam Dark, 2. epizodu, ne shvatam otkud hipi.... daću joj još malo šanse.

Zavrsio prvu sezonu Black Mirror, prve dve epizode sam jos davno pogledao i sad tek kompletirao prvu sezonu. Ocigledno je da ima neki razlog zasto sam toliku pauzu napravio i zasto nikad nisam mogao konkretan odgovor da dam kad me neko pita kakva je.
Ne znam stvarno, malo mi je ceo koncept kao da malog pericu pitas da opise buducnost, ili nekog penzionera koji hejtuje tehnologiju i bilo kakav napredak ceo zivot bez ikakvog razloga.
Takodje se i konstatno pitam dok gledam "i dobro, pa?", ili "bravo captain obvious".

Previse stvari i rupa moras da zanemaris zbog njihove ideje koja im je mozda dobro zvucala na papiru ali nije izneta najbolje u praksi.. Ovakvi postupci ljudi i stvari koje se desavaju u seriji bi se desile i bez te 'distopijske' buducnosti, a mislim da je njima bas poenta da kao ishejtuju tehnologiju i napredak na najgori nacin.

identican utisak sam i ja imao i to sam napisao pre pola godine u ovoj sobi: kako mali Perica zamislja negativan uticaj tehnologije na covecanstvo. na sve to desetorazredni glumci, pritom ne mislim nepoznati nego bas losi.
vidim da je ovde popularna serija i ne zelim nikome da guram prst u oko niti zapocinjem raspravu. pogledao sam 5-6 epizoda i zali boze izgubljenog vremena 🙁

Eto. A meni vrhunska serija, genijalna.

Mr. Robot s03, da ne pročitah komentare ovde, ne bi ni pokušao posle onog šizofrenog upetljavanja u s02, da nastavim.
Ne znam koliko su gledalaca izgubili posle s02, ali ova serija ispade isto kao i sarma 🙂 Što je više podgrevaš ona je sve bolja 🙂 😉 🙂

Послато са SM-N910C уз помоћ Тапатока

Poslednja izmena:
Da odlican je Discovery, da ne verujes da nastavljaju sasvim solidno.

Sviđa mi se što su napravili taj Mirror universe, iz ranijih ST serija. Opravdali su čekanje na ep10 u potpunosti 🙂

To si trebao u spoiler 🙂

Mene nekako smore ti univerzumi, ne daju da se uneses u likove kako valja.

Na temu Deadwood-a: hvala veliko onome ko je predlozio i opisao malo seriju pre nekoliko dana!

Još jedna potvrda za Star Trek Discovery E10 - odlična!

Black Mirror nova sezona - 10/10
Odgledah i celu seriju Rectify skorije, ne bih preporucio, zanimalo me je da ispratim do kraja, ali jako sporo ide radnja i nema previse desavanja. Zanimljiva tema serije i psiholoski aspekt likova. 7/10

Uzdržavam se da opalim neki jači hejt za sada ali na osnovu pogledanog Stranger Things je remek delo za ovo.

Gomorra sezona 3, odlicna, mozda za nijansu slabija od prve dve, 9/10, prve dve 9.5/10.

Pogledao i Hang the DJ epizodu Mirrora, Joe fookin Cole iz Peaky blindersa pokidao, ali i dalje utisak da je ovo Twilight zone za Snapchat generaciju.. Kao neki studentski projekat, ok za pogledati, ali nikako za neki mega hajp..

Sent from my HUAWEI VNS-L31 using Tapatalk

Star Trek i Ash T.:
Svaka cast osobi koja je pogodila ko je Ash jos u prvoj epizodi gde se pojavio.... ili je hakovao skript pa zna 😉

Zavrsio DARK
9/10

LOST u 4K sega mega, vrh! 🙂
u ovakvim ostvarenjima se ne treba loziti na kraj (ne sezone, nego serije), jer ce on u 99% slucajeva da bude neka vrsta bulsit deus ex macine. Samo relax, posmatrati kao zabavu i dobru misteriju. Svabe sabile, respect! Make Germany Great Again, fu J.J.! :d

Poslednja izmena:
^
Ladno bih mogao ponovo da ga obrnem koliko mi je prijao ceo taj lost vajb.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Dark fantastican, opusteno mi je usla u top 3 za 2017 godinu, bas su predobar posao odradili, jedva cekam drugu sezonu !

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno