rAMA
Čuven
- Učlanjen(a)
- 11.02.2007
- Poena
- 825
Babylon Berlin http://www.imdb.com/title/tt4378376/?ref_=nv_sr_1 ekstra serija, 9/10.
I meni je savršeno legla.
Babylon Berlin http://www.imdb.com/title/tt4378376/?ref_=nv_sr_1 ekstra serija, 9/10.
Nije kraj serije.
Obnovljena je za četvrtu sezonu
Mjok, odgledao sam sve sada gledam trash (npr. Tremors 1,2,3,4 I 5)Citam temu i gomilam listu, imate li nekada onaj popizditis osecaj sto ne mozete sve odjednom da odgledate?
I da,vezano za onog vojnika prosjaka
Ko je onaj vojnik prosjak na kraju kome Bjela daje koplje? Mislim znam na koga pokušavaju da usmere ali nisam baš siguran da je to to
Da to znam,zato i napisah da znam na koga ciljaju pa mi deluje suvise ocigledno.Mislim da predstavlja Isusa. U jednom Tanetovom snu prosjak je razapet i ubadaju ga kopljem u rebra, kao Isusa. A i lici na njega.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
Zahvaljujuci temi poceh da gledam DARK, i mogu reci da sam prijatno iznenadjen.
Prvo, meni je ovo daleko bolje od Stragner Things, ali da ne ulazimo u diskusiju. 🙂
Kinematografija je odlicna, sve je jasno osvetljeno i ostro po svapski.. khmmhmm 😀
Nemacki jezik je ono sto me je u pocetku sprecavalo da krenem, ali gle cuda uopste nemam taj osecaj paranja usiju.
Gluma uverljiva..
Posred sam E05, sve odlicno zasad. :happy:
Tačno, Sergej bi odradio tu ulogu bez problema.Kicic se previse trudio da bude lud, Sergeju bi to leglo ko Sergeju samar.
Kicic se previse trudio da bude lud, Sergeju bi to leglo ko Sergeju samar.
Upravo i ja odgledah Broen S04E01, za sada bez primedbi 😀
Ne ne, ne kontaš, ako si primetio ranije, u nekim filmovima gde glumi Kičić, on jednostavno tako glumi, tj. takav je, po defaultu ima te gestove, tikove, zbog toga mi je oduvek i bio odbojan, a u ovoj seriji baš obrnuto, zbog toga što mu je takva uloga. Ne znam da li sam jedini koji to vidi? Gotivim Sergeja, ali teško da ga mogu zamisliti u ovoj ulozi, teško bih uopšte mogao da ga zamislim u ovoj seriji. Ne kažem da je loš glumac, samo ne mogu da ga zamislim u istorijskoj seriji. Nekako kad pogledam nazad njegovu glumu... Jel možeš njega da zamisliš u Nemanjićima? Ja ne mogu, mada možda bih se i iznenadio.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari