Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
+1
Od 14h do 9h ujutro sledeceg dana 2k18 i pes18 sa drugarima, licni rekord.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
10-12h dnevno Witcher 3, Dark Souls 3, Dark Souls 2 i Bloodborne 🙂 Pa i MGSV, on je na Slimu nolife-an.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Au...ja uzeo Vicer na mesec dana. Znaci 5h dnevno u prosek mora da hvatam da bi ga ddovrsio sa oba dlca 😀

Kuku i lele 😀

Da li je najavljen remaster Crash Team Racinga? Trenutno igram trilogiju i ovo bi mi bas leglo. Ne mora ni single player da dodaju, samo split screen mi treba da se koljem s bratom 🙂

Da li je najavljen remaster Crash Team Racinga? Trenutno igram trilogiju i ovo bi mi bas leglo. Ne mora ni single player da dodaju, samo split screen mi treba da se koljem s bratom 🙂
Nije 🙁 Ali se nadam... Uf ala bih ga 🙂

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Au...ja uzeo Vicer na mesec dana. Znaci 5h dnevno u prosek mora da hvatam da bi ga ddovrsio sa oba dlca 😀

Kuku i lele 😀
Eee moj ti 🙂 Nije Witcher neka tamo (u moru sličnih) igra koju ćeš da speedrun-uješ i posle kažeš da si je prešao. Sem ako stvarno u narednih mesec dana imaš vremena da svakog dana igraš po 5 sati onda ok. Kada sam je treći put prelazio (prvi put na PC, drugi i treći na PS4) trebalo mi je tačno 150 i kusur sati da je kompletno obrnem, znači main quest-ovi, side quest-ovi, Witcher contracts, treasure hunt dijagrama za bolji Witcher gear i sve upitnike na mapama. Plus što u trećem prelasku sam uveliko bio uštreban gde trebam da idem, šta, kako, kojim redosledom itd.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

blasfemija 🙂
ja sa obe ekspanzije (game of the year edition) nakon 70 i kusur sati igranja sam na 27% ali radim sve isto kao eufrat, nista ne ostavljam neodradjeno

Ironija u mom glasu je morala da bude izrazena na drugaciji nacin 😀

Ima naravno stvari koje mi se ne svidjaju,ali to je sve bilo u pocetku nesto. Doduse,kretanje Geralta,ali i konja Roacha mi dize pritisak na 300 redovno. Ali,nakon 10ak sati,sad je sve potaman. Valjda ce ovako biti do kraja. Mada nikako ne mogu da shvatim da ce ovo trajati 150h 😀 ,bas me zanima sta ce sve to da se desava...hm..

A ja sam ocito noob za te progresse,gde vidite koliko posto ste presli ?

Nema nikakav %, samo ingame counter. A kada očistiš sve mape sam ćeš znati da je to to, da nema dalje. Imaš ukupno 6 mapa, White Orchard, Velen, Novigrad, Skellige, Kaer Morhen i Toussaint.

Pa to... Vidim gore neko napisao da preso 27%,a znam da nisam video nigde to,mislim se kako li je izmerio to .
Fala 😀

Zapravo probacu da predjem samo main story jer mi se igrica ič ne svidja [emoji51][emoji852]
Ja sebe ubeđujem da je igram vec godinu i po od kad mi skuplja prašinu goty disk izdanje. Probao malo, možda nekih par sati i jednostavno ne ide... nemam pojma ni ja sam zašto.

Sent from my D6603 using Tapatalk

RPG jednostavno nije za svakoga.Evo,Mass Effect 1 i 2 i Skyrim su svi hvalili bas puno,a ja sam uspevao max 2,3 sata da igram svaku i to je to.Jednostavno ne lezi mi takav tip igara.Jedini izuzetak je upravo Witcher 3(jedna od retkih koje sam zavrsio 100%).

Послато са Moto C Plus уз помоћ Тапатока

Ja sebe ubeđujem da je igram vec godinu i po od kad mi skuplja prašinu goty disk izdanje. Probao malo, možda nekih par sati i jednostavno ne ide... nemam pojma ni ja sam zašto.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Pocetak i jeste ******,meni bar bio,ali eto...nakon 10ak sati je sve ok. Sta vise,sjajno je. Dok malo opremu poboljsas,dok sredis Geralta i sve ok.

A sto se tice Skyrima,retko glupa igra :d (ozbiljan sam),def nije za svkaoga ovakav zanr

Greota je ne preci W3 sa svim ekspanzijama. Igra je zaista neverovatno dobro iskustvo u svakom pogledu.

Mene je licno smarao combat pa sam to stavio na onaj minimum tezine, posto nisam vise klinac i ne lozim se na te "hard" modove, i kao sa takvim minimalnim combatom zaista je prelepo igrati i proci kroz celu igru.

haha, isto, u pocetku sam igrao na normalnoj tezini ali me je par stvorova prilicno isfrustriralo i onda sam bio u fazonu - pa ovo treba da sluzi za opustanje posle sljake a ne za gomilanje frustracija, prioritet je ionako prica 😉

Pfff, Death March laganeze kada uđeš u štos.

Meni je bas tezak combar na normal i isto sam odustao ali pre bih se ubio nego igrao bilo sta na easy. Za relaksaciju koristim druge stvari. Ako igra ne moze bar malo da me challenguje, nije ni vredna igranja.

nisam siguran da razumem, znaci ti si odustao od igre jer nisi hteo da igras samo zbog naziva tezine "easy" ?
mislim, ocito da bi te i easy dovoljno challengovao jer ti je normal bio kako kazes "bas tezak" tako da ne razumem zasto ne bi igrao na easy?

Auu :Klanjanje
Witcher kida sve vise i vise...

Zao mi da legnem bukvalno. Sutra ako ne budem igrao 7 8 sati,evo gde sam. Ko ce docekati jutro :d

Samo mi jedna stvar promakla,a neka mi neko u spoiler odgovori ako nije problem.

Jel Ciri prvo bila kod Barona pa u onu mocvaru zaglavila ili je obrnuto bilo?
Promaklo mi to ***,zadnja dva dana resavam samo side questove i contracte dok nabijem bar 15 level pre nego odem u Skellige,pa sam zaboravio ko mi je kakve info davao.
Sad sam nakon 20h igranja,tek 12 level.

Baron prvo.

Jasam ina PC ina PS death march odmah. Po meni je apsolutni balans tu, kako se odmice, nalaze ingrami i setovi imas osecaj da stvarno doprinose i imaju poentu (ako nike za trofeje).

Poslato sa HUAWEI CUN-L01 uz pomoć Tapatoka

Uf kad se setim, kad je izašla igra pa tih prvih mesec dana ... Obavim one osnovne ljudske radnje kad se probudim i do mraka ne postojim, pa taman da se kuća ruši oko mene.

Kad sam pokrenuo sad nedavno u "4K" :O. Nije neki update realno ali kad znaš svaki pedalj napamet primeti se. Još da šibnu taj HDR ...

^ jesu li ispeglali makar "osnovnu" Fhd verziju - ispeglali povremeni fps drop i dodali više detalja (za pro verziju)? Ili možda otključan fr ?

Radi igra pun gas, smooth 30fps. I nema biranja hoćeš li 4K ili 1080p. Od 1.50 updatea na Pro radi u 4K/30fps.

Znam da je bilo price u decembru o 60fps/1080p - kada je i bio update za 4k. Ali ne videh price posle da je i bilo za 60fps.

Ma radi savrseno. Fluidno je. Jednom mi je crashovala i to je to.

Prelepa igra,postajem zavisan hah...

Znam da je bilo price u decembru o 60fps/1080p - kada je i bio update za 4k. Ali ne videh price posle da je i bilo za 60fps.

Ma i ONE X se muči sa 60FPS na 1080p, radi između 35-60fps (doduše ovo je ko stvoreno za one 4K freesync monitore). Da je jači CPU u Pro i X-u moglo bi se svašta izvući.

Otkud znaš da su dobre? 😉

Ja bogami u zadnje vreme za svaku ubedim sebe da će biti totalni krš, pa čekam recenzije (ne uopštene, već recenzije ljudi čiji ukus se poklapa sa mojim). A IGN će i najvećem kršu dati 8/10, ako izdavač tog krša plati fine novce 😀.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno