Sada vidim i da drugi imaju problem. Kod mene stoji 2 dana na 63% :smash:
Ima li pomoći/rešenja?
Ma restortavan nekoliko puta. Nije valjda da nema rešenje? Mislio sam da zezate.
^ Ukrao ti kolega procente.
Sada vidim i da drugi imaju problem. Kod mene stoji 2 dana na 63% :smash:
Ima li pomoći/rešenja?
Svaka ti dala vode iz bokala. Nešto od ovog je uspelo, skino je ponovo, instalirao, instalirao, instalirao... Hvala.
Nisam znao, ja i onako ne gasim uvek imam up-to-date system ali mislio sam da ovo bar treba da zaustavi@krale Nije dovoljno. Odnosno, bilo nekad. Sad Windows ipak aktivira update servis, iako je na disabled. I sa raznim alatima za isključivanje kad-tad se desi da fora koju su koristili više ne radi.
Control Panel--->Serivice---->Windows Update stavis na Disable OK to je to
Još jedna mogućnost kontrolisanja update-a:
Allow only manual updates on Windows 10
Nego, primetiste li naziva lepog:
Kod:UpdateOrchestrator
Mi dirigujemo, a Vi svirate, znate već čemu.
One of the better solutions to regain controls over updates was to disable the Windows Update service, and enable it only when you wanted the system to find and install updates.
Microsoft changed that workaround in the Fall Creators Update version of Windows 10 however closing that loophole effectively.
Pokušaj ovo:
Windows 10 Update Disabler – disables Windows 10 Updates reliably
Drugačije od ostalih rešenja, trebalo bi da je efektnije, jer je na nivou servisa.
U akciji:
Jesi li probao da iskljucis ruter iz struje na 10-15 min?
Uglavnom kada se desi da kada na jednom uredjaju nema interneta, a na svim drugim ima, da je ruter pobrljavio.
Meni se vise puta desavalo.
Posle nekog update Enterprise verzije nece da mi se konektuje internet ni rucno, ni wireless. Kao da nemam drajvere, nista nece. Pokusao sam vracanje drajvera na prethodnu verziju, ali bez uspeha. Posle 2 nedelje ubacivanja v1709 desio se ovaj problem, isto bi bilo reinstacijom. Taj "los" update bi se odradio kad-tad ubuduce.
Da li da se vratim na w7? Lap top je dell n5110. Net lepo radi na drugom lap topu, mobu, tabletu, samo na Dellu nece.
Šta su ove sec opcije rutera? Da probam, pošto imam isti problem. Voleo bih da imam update ali sam ga morao ubiti sa O&O.Najverovatnije ti je ruter registrovao Win 10 kao DDOS napad jer "preplavljuje" sa konekcijama.
Identicnu situaciju su imali par njih ovde i reseno je privremenim gasenjem sec opcija rutera ili gasenjem servisa sa O&O
Ko koristi obican W10, O&O ShutUp10, Anti-Beacon i ima par skripta na netu koje brisu gluposti, bez toga se ne koristi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari