SerijeSync
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 15.07.2016
- Poena
- 70
16°C Beograd- Pancevo
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
:d

https://s9.postimg.org/49vxzb5pr/Screenshot_2018-01-06-22-02-49.png
16°C Beograd- Pancevo
16°C Beograd- Pancevo
Sećam se. Tada je kod mojih kotao progutao brdo peleta.Prosle godine u ovo vreme ista temperatura samo sa negativnim predznakom [emoji16]
Kako kosta gore mitsubishi kiragamin u odnosu na taj panasonic.
Sta te navelo da toliko para ulozis u panasonic ako je cela skandinavija poludela za mitsubishi Q heat
Njih kao da najvise ima a i pokazale su se super pogotovo na minusima.
Nisi shvatio.Mitsubishi inverter Kirigamine FH je još uvijek dobro skup uređaj
Mitre jel i druga panasonic.U tom kavezu.
Kakvo je tvoje misljenje ima li razlike u radu kad je klima na otvorenom ili u kavezu malo zasticena.
Ako se dobro secam da je upravo panasonic prvi u skandinaviji predlozio takvu vrstu zastite.
Dok svi ostali tvrde da to moze malo otezat klimi.
Kako kosta gore mitsubishi kiragamin u odnosu na taj panasonic.
Sta te navelo da toliko para ulozis u panasonic ako je cela skandinavija poludela za mitsubishi Q heat
Njih kao da najvise ima a i pokazale su se super pogotovo na minusima.
Nisi shvatio.
Znam ja koliko kosta kod nas.
Pitao sam koliko kosta gore,jer gore panasonic 09 kosta 2000€ sa ugradnjom.
trenutno je kod Mitsubishi Electric aktuelan Kaiteki, kao i Kirigamine još uvek. Generalno uglavnom na kućama viđam Panasonic, Toshiba i Mitsubishi, to se definitivno najviše prodaje.
Generalno uglavnom na kućama viđam Panasonic, Toshiba i Mitsubishi, to se definitivno najviše prodaje.
Kod mene u zgradi kupuju Vox i Vivax.. i kad su culi koliko sam platio 12lucu kazu mi da sam mogao kupiti 3 Vox klime za te pare.
znaju ljudi znanje, inače narod je obrazovan ne treba pitat.
Kod mene u zgradi kupuju Vox i Vivax.. i kad su culi koliko sam platio 12lucu kazu mi da sam mogao kupiti 3 Vox klime za te pare.
Mogli su i oni uzeti 3 Yuga, za svakog člana porodice po jedan.
sve je to ok, sem što se klime kupuju napamet i to najjeftinije i onda kažu što ovo ne grije ili puno troši, ali i to je sve opet ok, nema svako mogućnost da kupi neku od top brendova.
znaju ljudi znanje, inače narod je obrazovan ne treba pitat.
A možda ljudi nekad usled manjka novca moraju da naprave kompromis?Ne treba olako podcenjivati i osuđivati...u današnje vreme iskeširati 100k je jako teško ako se baviš normalnim poslom srednje klase.
Moj primer je takav da nakon kupovine stana i svega nisam mogao da skupim više novca pa je odluka pala na kineza.U skladu sa tim sam i tražio,interesovao se,upoređivao i pazario.Dobio sam dobru garanciju,obezbeđen servis,klimu koja mi je smanjila troškove grejanja,isto tako se ne čuje kao i japanska.....sve što se navodi ovde kao loše kod mene je suprotno.Malo mi je muka više da čitam pljuvačine vlasnika klima plave krvi,kao da ste viša rasa...postavlja se ili kao sprdnja ili kao greh imati kineski inverter.Generalno svakog člana koji je imao neko pitanje oko kineza bukvalno ste oterali sa teme usled komentara(ne mislim ništa loše,samo konstatujem)...mada to je njihova stvar.
Iskreno više sam ovde čitao o problemima japanaca nego kineza(osim one Midee koja nije trošila deklarisanu energiju)...
Što se mene tiče smatram da nisam pogrešio,nego sam iskoristio situaciju kako sam najbolje znao i umeo ma šta ovde govorili.Prosto nekad se mora napraviti kompromis...pa eto i u vezi klime.
gree su odlicne klime eo kod mene dve greju ko blesave,nista losije od od japanaca nisu.
Ko kupuje jednu klimu u 10 godina može da prežali razliku od 150€ ali ko kupuje više komada ta razlika postaje ogromna.
Recimo prodavnice sunce svaka ima po 3-4 midea invertera 24ke pa puta broj objekata...?
Koliko u opšte košta jedna Fujitsu 24 ili 18 nisam ni čuo da neko ima ovde?
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
18LFCA je 130k, 9kW, slicno kao Nocria.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari