Šta je novo?

SONY: PlayStation 4

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Samo da upozorim ljubitelje Diabla 3, expanzija (Necromancer) je na popustu od juče u PS, ako imate fizičku kopiju D3 ROS kupljenu kod nas, expanzija Vam neće raditi tako da je nemojte kupovati.

Zavisi od regiona, radi. Ja uzeo tako pre 2 meseca pa koji dan kadnije uzeo onaj collection jer ne volim diskove.

Sent from my HUAWEI CUN-L01 using Tapatalk

Opšte je poznato da igra i DLC moraju biti istog regiona. Znači disk kupljen kod nas (EU region) i DLC kupljen na US PSN store-u neće da može.

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Gde najeftinije ima da se kupi DS4 v2? Koju boju najvise preferirate? :D

Ja bih uzeo onaj Sunset Orange (55e je), brutalno mi dobro izgleda.

Ja uzeo Gold. U svakom slucaju cini mi se da je svaki kvalitetniji od onog sto dolazi uz konzolu po default.

Crn mi je lep ali previse univerzalan, tj. svako ga ima skoro, ali zato beo me vise vuce, plus bela konzola mi je daleko lepsa od crne, zato sam sad u nedoumici da li uzeti beli ds4, taman posle da imam komplet sa konzolom ili da udarim na neku drugu boju..

Labello brate ti dok se nakanis da uzmes taj PS4,Srbija ce udje u EU [emoji16]

Meni je onaj florescentni vrh.

Послато са SM-J730F уз помоћ Тапатока

Ja imam onaj anniversary ali trazio sam ga sigurno godinu dana a da ne dajem 100e na ebay itd... Kad vec nisam uhvatio prvih meseci kad se prodavao regularno za 60e.

No, imao sam strpljenja i lik na KP stavio za tipa 5000 din, ali nije znao sta prodaje... Odma sam uzeo, najlepsi dzoj ikada.

Ajd salu na stranu, vezano za tehnicku stranu i optimizaciju bez direktne naznake na "FPS" koji je omrazen na ovom delu podforuma.

Uzeo BF1 Revolution, kampanja bar pocetak me zasenila grafikom i kako podmazano ide na 1366x768 upscale na 1080p Samsung TV-u (koji je 3x bolji od FHD Foxa bez obzira na HD rezoluciju). E sad poceo MP da pikam i bas me navlaci da se puckam, ali ono nije normalno koliko stutteringa i otprilike na osecaj FPS padova ima i to uglavnom oko checkpointa gde su i glavni fajtovi.

Zanima me jel se igra neko BF-a na PS4 Pro ? Mozda sam previse ocekivao ali opet ako ovako radi na PRO-u, sta li je sa onim 30-40% slabijim performansama na obicnoj konzoli ? Samo me zanima da li i ostali imate ne tako "smooth experience" koje je recimo u Titanfall-u konstantno :D Ili pak mozda Operation mod i 32v32 je previse pa je to default na kojem radi konzola ?

I da li moze da se ocekuju iste performanse na 4K TV-u ? Pretpostavljam da je eventualno 1440p odradjeno ako je i to, jer vidim da se ne bori tako dobro konzola sa igrom u MP modu :d

Btw na ovoj novoj konzoli ja nisam palio BOOST mod jos, posto ne patim vise od FPS groznice, pa se pitam pomaze li to nesto ovde. Sada mi je konzola u drugoj sobi jedno 5m dalje iza dobre izolacije u zidu, tako da je nikad i ne cujem, ali da je ne osakatim ko sto sam prethodnu.

Poslednja izmena:
Ja ga igram od Day1, i radi odlicno na PRO-u......
Nema nikakvih padova tokom igre ( cak ni kada igraju 64 igraca ).....
Probaj sa boost-om, mozda je do njega ( meni je upaljen )

Ja imam onaj anniversary ali trazio sam ga sigurno godinu dana a da ne dajem 100e na ebay itd... Kad vec nisam uhvatio prvih meseci kad se prodavao regularno za 60e.

No, imao sam strpljenja i lik na KP stavio za tipa 5000 din, ali nije znao sta prodaje... Odma sam uzeo, najlepsi dzoj ikada.

Brale i ja bih taj odmah da ima da se uzme uopste kod nas, dao bih i 100e.. :D

Sto se tice kontrolera ja pikirao Nacon Pro 2 (kada se cena malo "unormali"), mada mi se i onaj sivi GT Sport limited svidja (ide uz GT igru za oko ~45e u EU)

Jedno pitanje. Sony ne koristim niti sam koristio jos os PS 1, tako da ni ocemu pojma nemam.
KOleginica za decu hoce da uzme eksterni hard disk za PS4.

NA sta da obratim paznju osim da je usb 3.0 ?

Sem da je USB3.0, apsolutno je svejedno (tj tako bar kažu iz Sonya :) )

Ništa posebno više. Doduše samo da je konzola barem na 4.50 firmware-u (od te verzije je stigla podrška za eksterne hard diskove).

To znam za firmware, kupili su novu pre mesec dana tako da verujem da ima, ali provericu. Hvala obojici.

Ima li kakve razlike u sadrzaju izmedju HZD(base) + DLC i HZD Complete edition-a, osim one pocetne opreme? (koja dolazi uz HZD delux i ukljucena je i u Complete Edition)

Gledam da se resim diska (jer jos uvek drzi solidnu cenu) i uzmem digitalnu verziju HZD vanile/base game (posto je trenutno 20e na store-u) jer vec imam kupljen Frozen Wildlands DLC.

Kapiram bolje mi je da predjem na digitalne verzije igara onih koje zelim da zadrzim u kolekciji a na diskovima ostavljam ono sto kasnije (kada predjem) mogu da utopim u Gamestop za nove naslove.

Da, uz DLC sa Complete Edition dobijaš sadržaj Deluxe Edition-a (oružje i outfit, pakovi resursa, ekskluzivnu PS4 temu i digitalni artbook).

Upravo. Meni su diskovi (za ličnu kolekciju) potpuno izgubili poentu kada sama igra svakako mora da bude instalirana na konzoli. Pritom, kasnija kupovina DLC-a zavisi od regiona samog diska, pa ukoliko nije na glavnom, onda žongliranje na drugom nalogu. Jedino gde mi je razumno je za one koji imaju slabiji protok ili ograničenu količinu interneta na raspolaganju. Za trgovinu je već druga priča, mada i tu su nalozi uzeli primat (barem kod nas, napolju gotovo niko taj vid deljenja ne radi).

Da, uz DLC sa Complete Edition dobijaš sadržaj Deluxe Edition-a (oružje i outfit, pakovi resursa, ekskluzivnu PS4 temu i digitalni artbook).

Upravo. Meni su diskovi (za ličnu kolekciju) potpuno izgubili poentu kada sama igra svakako mora da bude instalirana na konzoli. Pritom, kasnija kupovina DLC-a zavisi od regiona samog diska, pa ukoliko nije na glavnom, onda žongliranje na drugom nalogu. Jedino gde mi je razumno je za one koji imaju slabiji protok ili ograničenu količinu interneta na raspolaganju. Za trgovinu je već druga priča, mada i tu su nalozi uzeli primat (barem kod nas, napolju gotovo niko taj vid deljenja ne radi).
Uzmi u obzir i bucan drajv.. Ne mogu da svarim to jos od debeljka, i na svakoj konzoli sam uzimao neki disk do 1000din ili dobijao promo tek tolko da testiram da radi, a uvek je bio haos :)

Ok, thx... Praktično jer reč o par skinova. Ne verujem da su tu setovi OP za početak igre, odnosno da olakšavaju start.

Inače ne znam o kojoj buci pričate, pa ne vrti BR stalno, valjda ponekad čisto za verifikaciju. Čak i sa otvorenim sluškama dok sedim pored konzole ne smeta. Više čujem ventove kako duvaju nego li BR drajv

Poslednja izmena:
5 konzole prosle kroz ruku, ne merim u dB ali jedino sto prevazilazi buku drajva je FFXV na pocetku. Zujqnje i skljocanje kako vec da definisem, bolno za moje usi. Sonic Forces, Battlefront, Ratchet and Clank, No Mans Sky i brdo igara na debeljku proslog leta.. Naravno ne radi uvek ali kada radi, bolje da uzmem digitalne.

Meni je konzola u drugoj sobi ovih nedelja tako da nemam pojma kako rade fanovi.

Koliko su kvarljivi slimovi? Ne znam da li da uzmem slim 1tb bez garancije i 4-5 solidnih igara ili da dodam jos malo i uzmem novi

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Generalno PS4 se veoma retko kvari, slim još ređe nego phat. Ne znam šta se ljudi toliko tripuju, nije ovo 2005-6-7 godina i era RROD-a i BSOD-a...

Samo nemoj beta firmware sa fleske i sajtova pa da places ko neki sa reddita, ne dozvoli previse prasine i prljavstine u okolini konzole i to je to. S obzirom da nema garancije ne bi se ni za to cimao jer mozes sam da izfuvas sve :)

A ni ne pomisljaj da se cimas da ti konzola radi predugo i sl, tu sam licno tester [emoji23]

Okej uzecu onda taj bez garancije. A i nisu neke pare pa i ako crkne nije strasno

Sent from my Le X829 using Tapatalk

Poslednja izmena:
A ni ne pomisljaj da se cimas da ti konzola radi predugo i sl, tu sam licno tester [emoji23]

+1
Od 14h do 9h ujutro sledeceg dana 2k18 i pes18 sa drugarima, licni rekord.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno