Šta je novo?

Menjačnice

@cr77 kupi od nekog kripto i prebaci na menjacnicu po zelji,ja npr neam vise,ima tema ovde

Da li na Binance postoji minimalni depozit prilikom slanja sa neke menjačnice na Binance?

Ja sam imao isti problem da kupim karticom i uspio sam na coinmama sajtu

Sent from my Z5

Na binance ne mozes da deponujes pare, samo koine

Sent from my Z5

E sad,neko preporucuje menjacnicu cex.io , ali je tamo zatvorena registracija,ima li neka menjacnica da prima nase kartice i da ima malo vise kripto valuta da se kupuju,ne da ima samo tri kriptovalute, i naravno da je otvorena registracija?

Yobit prima nase kartice ima dosta coina al ne bih ti preporucio da tamo trgujes najbolje binance za sad kupi od nekog btc i nek ti salje direktni na binance

Ima li kakav ETA za otvaranje registracije na cexu?
A to za binance, ne prima naše kartice? Znači moguće je jedino da kupim od nekoga lično i on mi pošalje tamo?

Sent from my LG-H990 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Kakve veze ima svojina kartica sa tim dal moze ?

Kao sto je Nikola napisao Binance je kripto only menjacnica. Samo deposit coina ne fiata, zbog toga ne moze.

Pao CEX. Vec dva sata stoji ovo obavestenje
cdbece520ec15bd119d8abff27f6710c.jpg

Sent from my HTC One A9 using Tapatalk

Ma, to im se redovno desava. Kod mene radi sa prekidima od po 2-3 minuta.

Ne sumnjam da ce se brzo resiti problem. Ogromno je opterecenje na serveru.

Šta ima 2 sata...? Ala vreme leti. Evo radi ponovo. A definitivno mi odavno ne najavljuju to "redovno održavanje". Malo-malo, pa održavanje.
No, morali su da spreče ljude da reaguju dok dampuju sav taj nakupljeni ripl. ;) Šalim se, ali možda je upravo pad ripla i doveo do preopterećenja i problema. Ako je tako, neće oni skoro biti spremani za nove korisnike.

Oprezno sa Neom na Bitreksu. Novčanik je zaključan, a cena znatno iznad Bitfineksa, što se retko dešava (750:710). Verovatno Bitreks malo pumpa. Ne kažem da treba bežati, ali pratite šta se dešava ako imate neo.

Jel neko čuo za, ili koristi menjačnicu: cryptopia?

Danas me zove drug iz srednje, družimo se redovno, da se raspituje o rudarenju, novčićima, i o "koliko zrači rudnik" :trust:, da znam i mene je zapanjio pitanjem. I u toku razgovora mi kaže kako je na toj menjačnici uplatio preko regularne uplatnice 6000din. Ja ga pitam 3 puta kako to dinare uplatio na menjačnicu od mi kaže otišao, u poštu valjda, i uplatio 6000din na njihov račun. I tamo mu za to prodali 0.00nešto BTC-a i on sad to koristi da kupuje neke X,Y druge valute i da ih opet prodaje za BTC.

Još uvek mi nije jasno kako je uplatio dinare.

Jel neko čuo za, ili koristi menjačnicu: cryptopia?

Danas me zove drug iz srednje, družimo se redovno, da se raspituje o rudarenju, novčićima, i o "koliko zrači rudnik" :trust:, da znam i mene je zapanjio pitanjem. I u toku razgovora mi kaže kako je na toj menjačnici uplatio preko regularne uplatnice 6000din. Ja ga pitam 3 puta kako to dinare uplatio na menjačnicu od mi kaže otišao, u poštu valjda, i uplatio 6000din na njihov račun. I tamo mu za to prodali 0.00nešto BTC-a i on sad to koristi da kupuje neke X,Y druge valute i da ih opet prodaje za BTC.

Još uvek mi nije jasno kako je uplatio dinare.
Pa to je verovatno varijanta preko ovih nasih ecd.rs samo upises adresu novcanika ili menjacnice i uplatis obicnom uplatnicom, a oni ti prebace na tu adresu.

Sent from my Huawei P10 plus VKY-L29 using Tapatalk

Kupio preko ecd i uplatio preko poste. Vrlo jednostavno.

Sigurno je ta varijanta ili od nekog drugog ko prodaje btc za dinare.

Razumeo. Hvala na pojašnjenju!

Opcije za prodaju nekog coin-a i povlacenja novca na srpsku karticu su cex.io (kad proradi registracija) i taj ecd.rs?

Citam zakone za Austriju i ako sam dobro pohvatao: Mozes da kupis neki coin ali ne smes da trgujes sa njim godinu dana. Tek nakon godinu dana mozes da trgujes i da ne placas 50% poreza na te transakcije. Poslao sam jos email jednoj firmi koja ima BTC bankomate ovde da mi potvrde to da li sam dobro razumeo.
Jer ako jesam onda sam mislio da mi je najbolja opcija da dam pare kolegi sa posla, on mi kupi BTC ja to ostavim na binance/polonex/gde god i ako bude nekad potrebe za prodajom onda to uradim na gore pomenuta 2 servisa i povucem pare na Visa Internet karticu.

Ljudi da li neko zna drugar mi je kupio na svoj nalog XRP coine i nikako mu ne uspeva da ih prebaci na moju adresu na cex-u?
Da li neko zna u cemu je problem.

Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока

Ljudi da li neko zna drugar mi je kupio na svoj nalog XRP coine i nikako mu ne uspeva da ih prebaci na moju adresu na cex-u?

na cex.io ne moze da se prebaci XRP coin na drugi wallet niti na drugu menjacnicu

na cex.io ne moze da se prebaci XRP coin na drugi wallet niti na drugu menjacnicu
Sta mi onda preostaje da ih promenim u btc pa tek onda da prebacim?

Moguce da je problem u Destination Tag to je broj koji mora da se ukuca.

Dobro smo kucali i nece uvek odbije transfer.
Cista glupost...

Moze na cex i da se prima ripple i da se prebaci. Mora preko kompa, ne radi iz aplikacije. Prebacivao sam sa cex i u wallet a isto tako sa binance na cex, radi u oba pravca.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel mene pitas?
Da li ima nekog ogranicenja u kolicini?

Ne, koliko ste pokusali da prebacite? Mozda ima neki minimum limit?
Ili niste ostavili za proviziju?
Ili niste ostavili obaveznih 20 Rippla na racunu?

Poslednja izmena:
Sa Binance kad prebacujes moras minimum 20xrp da prebacis. Tih 20xrp samo u novcaniku moras da imas kao obavezno. Na menjacnicama mozes sve da prodas ili menjas. Provizija je bas sitno nesto.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno