A binance?
E sad,neko preporucuje menjacnicu cex.io , ali je tamo zatvorena registracija,ima li neka menjacnica da prima nase kartice i da ima malo vise kripto valuta da se kupuju,ne da ima samo tri kriptovalute, i naravno da je otvorena registracija?
Pa to je verovatno varijanta preko ovih nasih ecd.rs samo upises adresu novcanika ili menjacnice i uplatis obicnom uplatnicom, a oni ti prebace na tu adresu.Jel neko čuo za, ili koristi menjačnicu: cryptopia?
Danas me zove drug iz srednje, družimo se redovno, da se raspituje o rudarenju, novčićima, i o "koliko zrači rudnik" :trust:, da znam i mene je zapanjio pitanjem. I u toku razgovora mi kaže kako je na toj menjačnici uplatio preko regularne uplatnice 6000din. Ja ga pitam 3 puta kako to dinare uplatio na menjačnicu od mi kaže otišao, u poštu valjda, i uplatio 6000din na njihov račun. I tamo mu za to prodali 0.00nešto BTC-a i on sad to koristi da kupuje neke X,Y druge valute i da ih opet prodaje za BTC.
Još uvek mi nije jasno kako je uplatio dinare.
Ljudi da li neko zna drugar mi je kupio na svoj nalog XRP coine i nikako mu ne uspeva da ih prebaci na moju adresu na cex-u?
Da li neko zna u cemu je problem.
Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока
Sta mi onda preostaje da ih promenim u btc pa tek onda da prebacim?na cex.io ne moze da se prebaci XRP coin na drugi wallet niti na drugu menjacnicu
Moguce da je problem u Destination Tag to je broj koji mora da se ukuca.Ljudi da li neko zna drugar mi je kupio na svoj nalog XRP coine i nikako mu ne uspeva da ih prebaci na moju adresu na cex-u?
Da li neko zna u cemu je problem.
Послато са LG G6 уз помоћ Тапатока
Pa nije moglo pre,izgleda da sad moze ali nisam probao.na cex.io ne moze da se prebaci XRP coin na drugi wallet niti na drugu menjacnicu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari