20dana uffff meni je master za 5 min bila verifikovanaKonačno verifikovana visa na Cex!! Posle 20tak dana.
Da potvrdim da može bez pasoša, tjs driver licence, može potpuno druga faca nego na slici u dokumentu (sada imam bradu kao Grizli Adams) a fotka u dozvoli pre Hrista.
Znači čisto iživljavanje i *****avanje sa klijentima
Srećna nova svima i happy trading
Wallet radi, kartica nedostupna za nasu zemlju.Da li je neko probao XAPO Wallet za BTC i karticu za bankomat iz Srbije?
Toga sam se i bojao.. I cekanje ko zna koliko da sve to prodje. Mada bi to bilo totalno apsurdno, nema nikakve logike..
Znaci nije vise ni sigurno da kad prodas novcice da ces moci sav novac da povuces na racun?
Sta se desava u tom slucaju sa mnogo vecim sumama?
Ni u pravoj banci ti to ne garantuju za iznose preko 50,000e.
Mora da razumete da vaš novac uplaćujete nekoj tamo firmi u Y državi registrovanoj po X zakonima koji uopšte ne moraju da se podudaraju sa našim i o samoj firmi znate samo ono što vam oni napišu a 99% toga ne možete ni da proverite. Jednom kad ste uplatili na njihov račun, preko vaše banke u njihovu banku, to je gotova stvar. Oni vam tada napišu na balansu na sajtu tu svotu novca ali vi sa njima niste potpisali nikakav obavezujući dokument da oni vama taj novac moraju i da vrate.
Sada vraćaju, ali jedva, neku crkavicu po malo, a prihvataju svaku uplatu. Jer do god se o njima lepo govori, novi ljudi uplaćuju. Kada odluče da neće više da posluju, i da ne žele nove uplate, ili nove uplate zbog tržišta same prestanu da dolaze, oni komotno mogu da isključe servere, prodaju opremu i isprazne račune u njihovim bankama. Vama da vrate novac nemaju ni jednu jedinu obavezu.
This!Inače, pravo veselje počinje tek kada kupiš neke koine i pošalješ ih sebi u neki novčanik, a ono se ispostavi da je mreža u haosu i da je potrebno 2 dana ili da imaju bag u protokolu ili novčaniku, pa koini netragom nestanu.
Nema.E sad,neko preporucuje menjacnicu cex.io , ali je tamo zatvorena registracija,ima li neka menjacnica da prima nase kartice i da ima malo vise kripto valuta da se kupuju,ne da ima samo tri kriptovalute, i naravno da je otvorena registracija?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari