Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Radi posle restarta uvek, ali posle dan,dva krece da brljavi.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Slaba je podrška i dalje.

Može li da se namesti kao na Pixelima, da na početnom ekranu search bude pri dnu, ispod ikona?

Poslednja izmena:
Moze ako instaliras pixel launcher ili jos bolje nova launcher

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Može i Lawnchair launcher - https://play.google.com/store/apps/details?id=ch.deletescape.lawnchair.plah

Lawnchair, bringing Pixel Features to the masses. An open-source project developed by volunteers. New features are being added regularly... with the promise that Lawnchair will always be FREE and open-source.

Features:
 • Google Now integration (Requires the Lawnfeed add-on app)
 • Android Oreo shortcuts and notification dots
 • Icon Pack support
 • Variable Icon Size
 • Custom Grid Size
 • Dock Customization
 • Adaptive Icons (For Nougat & above)
 • BLUUUUUR (Optional Blurry UI for pretty much everything)
 • And much more!

Kupiš/nađeš PIREO ikonice https://play.google.com/store/apps/details?id=com.vertumus.pireo i to je to :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Koliko me smara taj search uopste tu. :D

Koliko me smara taj search uopste tu. :D
Meni je OK, prvo promena je u odnosu na ranije pa prija, drugo imam običaj da tražim kontakt iz search-a bez da ulazim u telefon aplikaciju ( poisključujem sve pretrage osim kontakata), tako da brže dođem do broja.. Zbog svega toga mi sasvim odgovara pozicija na dnu ispod ikona.

Ja kazem da mi ne treba search uopste na ekranu tu, a ne da li je dole tu. To nisam koristio nikada.

stigao i meni Oreo,tek jutros
dobro radi, za sada. deluje da se brže povezuje na kućno WiFi i da se adaptive brightness više baguje

Šta beše ovaj proces?
b49239ce66526ac9d690a95b10be978e.jpg
RCS Rich CommunicationsServices, is essentially enhanced SMS and MMS. To get it, you need your carrier to support it, your device to support it, and a compatible app. It works with text, images, and video, and you can use it to send both individual or group text messages.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Trošila mi bateriju dana dosta na 4G. Oko 8% prvi put vidim to u potrošačima.

Kide kad izlazi ceo rom za oreo? Čudi me da još nema.

Pa puste prvo ove OTA beta testere da se poigraju, pa onda daju nama na tacni :) ocekujem u petak da izbace kada izadje i weekly za ostale Xiaomi telefone...

Ma da, do tad ce valjda lepo i twrp izaći kršteni :D

Svratim danas u logic i morao sam da ga pazarim. Dodjem kuci vidim zvecka oko kamere. Jel to normalno?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Normalno. Svaki telefon zvecka. Neki vise, neki manje.

Kide kad izlazi ceo rom za oreo? Čudi me da još nema.

Instaliraj i ne palamudi. Kažem ti, sve radi kako treba za sada, imam samo pozitivne utiske. Odlično su zategli v8, dosta novih opcija donosi, baterija još bolja, zvuk još bolji... nije rešen probelm sa video snimanjem. Par dana vozim ovako fabriku, posle ide root, baš da vidim da li ima ovako problema, a i Snapchat radi bez root :smoke:

Svratim danas u logic i morao sam da ga pazarim. Dodjem kuci vidim zvecka oko kamere. Jel to normalno?

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

Ne čujem ništa, normlano tresem rukom.

Čekam ceo rom, taman da ti istestiras :D

Imam dva telefona pored sebe i oba kad kuckas u kameru zvecka. Kada se drma ne zvecka.

f8718abf33ed946dbd434e24f254740e.jpg

Instaliraj i ne palamudi. Kažem ti, sve radi kako treba za sada, imam samo pozitivne utiske. Odlično su zategli v8, dosta novih opcija donosi, baterija još bolja, zvuk još bolji... nije rešen probelm sa video snimanjem. Par dana vozim ovako fabriku, posle ide root, baš da vidim da li ima ovako problema, a i Snapchat radi bez root :smoke:

Ne čujem ništa, normlano tresem rukom.
A i ti si ga pazario [emoji16] kad ga spustim na sto cuje se

Poslednja izmena:
Pazario odavno. Kad malo jače spustim čuje se. Znači kamera se čuje. Isto kao i na ostalim.
Brzo punjenje radi sa fabričkim punjačem:
fbbfa1af476e0a5b13dc80c811364f8d.jpg
810a9da3d2be12408c375b2a4a171776.jpg

@djordjesl. opali mu jedno vraćanje na fabriku, pa probaj ponovo. Ja sam Wipe iz recovery, nikakvig problema nije bilo, posle dizanja na v8, još jednom isto wipe, da to sve lepo legne.

Čekam ceo rom, taman da ti istestiras :D

Imam dva telefona pored sebe i oba kad kuckas u kameru zvecka. Kada se drma ne zvecka.

f8718abf33ed946dbd434e24f254740e.jpg

I devojku si zezno da uzme A1 :d:d

Radi brzo punjenje i sa ova dva, uzeo ih za smešnu lovu na akciji za isprobavanje, da ne gledam ovu budžetinu sa adapterom:

Prilozi

• IMG_20180103_203638.jpg
    IMG_20180103_203638.jpg
    511.8 KB · Pregleda: 195
  • Screenshot_20180103-203345.png
    Screenshot_20180103-203345.png
    684.1 KB · Pregleda: 165
  • Screenshot_20180103-203513.png
    Screenshot_20180103-203513.png
    330.7 KB · Pregleda: 165
Nije to brzo punjenje, iako pise. Napuni se za dva sata od 5% isto kao i na N.

Djordje dobio si prvo decembarski update na N (priprema za O), a onda drugi update ti je O. Odatle i dva update-a.

Mislim da je decembarski 1084, a O je 1107 tako nesto. Uglavnom da.

2 sata traje i na v7 i na v8, gledao klip nekog lika. Meni na 7 tako 1:50-2:00 ne gledam, ali uvek oko 15-20% stavim na punjac.

Noci korisnk MI A1

Pozdrav ljudi, evo i ja sam uzeo MI a1 i evo neki moji utisci posle nedelju dana :)
Prethodni telefon mi je bio redmi note 2, i sa njim sam bio prezadovoljan, zato sam nastavio sa xiaomi telefonima.Ovaj je po izradi mnogo bolji i lepsi, ali nekako mi je velika razlika izmedju ovog cistog androida i MIUIa.Navikao sam na miui, ne kazem da je ovaj los ili ista od toga, ali fale mi neke opcije.Recimo imam zelju da iskljucim svetla na dugmicima, ali nemam tu opciju, jeste vi nasli neko resenja mozda?Onda galerija plejer notes i slicne aplikacije, navikao sam na one stare, pa sad ne znam koje da uzmem, pa eto taman vas da pitam koji plejer koristite, koju galeriju, notes, cistac i slicno :D . Ne zamerite mi na nekim pitanjima zaista nisam strucnjak ali uhodavam se polako u ovaj svet.Recimo zanima me da li da instaliram Google cam ili da ostavim ovu, koja je po vama bolja? To su sve sitnice, voleo bih da mi neko odgovori.Inace sve ukupno sam prezadovoljan sa ovim fonom, polako cu se i na ovaj android naviknuti.I za kraj imam jedan problem a to je net u stanu gde mi izbaci problem autenticnosti.Svugde hoce da se prikopca samo tu nece, kao za inat... Da se odmah zahvalim na odgovorima :D

Novi korisnk MI A1

Pozdrav ljudi, evo i ja sam uzeo MI a1 i evo neki moji utisci posle nedelju dana :)
Prethodni telefon mi je bio redmi note 2, i sa njim sam bio prezadovoljan, zato sam nastavio sa xiaomi telefonima.Ovaj je po izradi mnogo bolji i lepsi, ali nekako mi je velika razlika izmedju ovog cistog androida i MIUIa.Navikao sam na miui, ne kazem da je ovaj los ili ista od toga, ali fale mi neke opcije.Recimo imam zelju da iskljucim svetla na dugmicima, ali nemam tu opciju, jeste vi nasli neko resenja mozda?Onda galerija plejer notes i slicne aplikacije, navikao sam na one stare, pa sad ne znam koje da uzmem, pa eto taman vas da pitam koji plejer koristite, koju galeriju, notes, cistac i slicno :D . Ne zamerite mi na nekim pitanjima zaista nisam strucnjak ali uhodavam se polako u ovaj svet.Recimo zanima me da li da instaliram Google cam ili da ostavim ovu, koja je po vama bolja? To su sve sitnice, voleo bih da mi neko odgovori.Inace sve ukupno sam prezadovoljan sa ovim fonom, polako cu se i na ovaj android naviknuti.I za kraj imam jedan problem a to je net u stanu gde mi izbaci problem autenticnosti.Svugde hoce da se prikopca samo tu nece, kao za inat... Da se odmah zahvalim na odgovorima :D

Vrh Dno