Bilo mi sumnjivo sto onako brzo digne update, samo se restartuje i eto ga [emoji16]Da, idu dve nadogradnje. decembarski i još nešto isto ima oko 1GB za V7, pa posle njega još 1GB za V8, kakav si lik, nisi ni gledao šta si instalirao :d
Kako nije? Ne znam kojom brzinom puni 10%, videću da izmerim, nisam nikad ni merio koliko puni na v7, uveče ubodem i do ujutru ne mrda.
Imao si i Mi 5x koji je isti telefon samo da MIUI i interfejsom.
Nilkin case je daleko od zastite.... Otvoren i gornji i donji deo telefona.... Vizuelno jeste lep.Imaju ona farbana stakla ali mnogo smanji senzitivnost ekrana i prikaz. Ja cu na moj staviti mobile outfitters folije kao na s8 plus i u nillkin case ako ima i to je top. Ona folija je dosta deblja i posluzice, a i ceo fon je zasticen.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mislio sam na super frosted ako je kao na s8 plus. Zasticeno je sveNilkin case je daleko od zastite.... Otvoren i gornji i donji deo telefona.... Vizuelno jeste lep.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Onda nije kao za s8. Moja greskaPa koliko vidim upravo na njemu i jeste otvoren gornji i donji deo. Imao sam ga na par telefona.
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Kakva folija stigne uz A1? Meni u kutiji nije bila nikakva.Bilo mi sumnjivo sto onako brzo digne update, samo se restartuje i eto ga [emoji16]
Preporuke i za foliju koja stize uz telefon. Kao da je nema [emoji16]
![]()
Tanka ona najtanja [emoji16] na dnu kutije. Ja sam je stavio samo dok ga ne oblozim celog.Kakva folija stigne uz A1? Meni u kutiji nije bila nikakva.
[emoji43][emoji43] ako mi je stvarno u kutiji popizdit ću, nisam je vidio a već imam jednu crtu na ekranu....jooooooooooojTanka ona najtanja [emoji16] na dnu kutije. Ja sam je stavio samo dok ga ne oblozim celog.
Šta li je sa FM radiom na Oreo-u?
Inače ima dve verzije fp senzora, ne znam koji je bolji, ali ono koliko sam skontao oba sljakaju isto.
FPC i goodix.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari