Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Da, idu dve nadogradnje. decembarski i još nešto isto ima oko 1GB za V7, pa posle njega još 1GB za V8, kakav si lik, nisi ni gledao šta si instalirao :d

Kako nije? Ne znam kojom brzinom puni 10%, videću da izmerim, nisam nikad ni merio koliko puni na v7, uveče ubodem i do ujutru ne mrda.
Bilo mi sumnjivo sto onako brzo digne update, samo se restartuje i eto ga [emoji16]
Preporuke i za foliju koja stize uz telefon. Kao da je nema [emoji16]

Sent from my SM-G955F using Tapatalk
3d2f37fac1d74477b705355cc10fbe8f.jpg

Poslednja izmena:
Folija je ok... Ali nije neka zastita od udarca...
Stavio sam tempered glass ali ne pokriva lepo ceo ekran (kao folija). Zna li neko gde ima da se nadje staklo koje pokriva ceo ekran?

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Imaju ona farbana stakla ali mnogo smanji senzitivnost ekrana i prikaz. Ja cu na moj staviti mobile outfitters folije kao na s8 plus i u nillkin case ako ima i to je top. Ona folija je dosta deblja i posluzice, a i ceo fon je zasticen.

Imaju ona farbana stakla ali mnogo smanji senzitivnost ekrana i prikaz. Ja cu na moj staviti mobile outfitters folije kao na s8 plus i u nillkin case ako ima i to je top. Ona folija je dosta deblja i posluzice, a i ceo fon je zasticen.

Nilkin case je daleko od zastite.... Otvoren i gornji i donji deo telefona.... Vizuelno jeste lep.

Pa koliko vidim upravo na njemu i jeste otvoren gornji i donji deo. Imao sam ga na par telefona.

Jel zna neko koji senzor za kameru nosi A1 i može li se porediti sa Mi Max 2 kamerom (i stock i gcam dolaze u obzir) ?

Sent from my MI MAX 2 using Tapatalk

Šta li je sa FM radiom na Oreo-u?

Dobio sam i ja neku foliju u kutiji sa Mi oznakama ali je žnj kvalitet, grebe se kao luda..

Poslednja izmena:
Ja ne drzim nista...sad bas prebrisao ekran, nema nista cak ni mikrocrta.Sa ovako zaobljenim ivicama ionako glupo stoje. i na futrolu se jedva navikoh.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Фолија која се добије уз телефон се лепи савршено. Није еџ ту еџ али нема ваздуха около као на стаклићима...

Prve verzije telefona nisu imale foliju, da ne dodje do zabune...Tek kasnije su poceli da ubacuju.Folija je dobra, dobro se lepi i lepo izgleda.

Tako je, na nisam dobio.

Inače ima dve verzije fp senzora, ne znam koji je bolji, ali ono koliko sam skontao oba sljakaju isto.

FPC i goodix.

Ubaci li v8?

Ne, čekam full rom. Neću ota :D

A, ti voliš ceo, full, dobro, dobro :D

Ma moram da sistem brišem, pošto sam prčkao, pa brisao, svašta nešto. Ovako full rom deknem i miran [emoji16]

Da li je neko naručivao telefon ali da stigne negde u EU... Konkretno me interesuje Nemacka...koliko i da li se plaća neka carina i pdv?

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Fpc se lakse implementira u custom romove, vecito je bilo problema sa goodix fp, jos od rn3

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

punjenje baterije na oreo od 22%-100% za 1h40min.
inace,ovo mi i prvo punjenje sa original punjacem,nisam odma dobio adapter
pre toga preko hiawei punjaca 2-3h
jel to do punjaca ili do update-a?

Vrh Dno