Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Gde se sada nalazi svajpovanje preko senzora otiska?
Mnogo opcija, kao da su sve živo izmenili.

Mogu da snimim user experience, napisi samo sta bi hteo da vidis u klipu i bice. Da ti pokazem da nista od ovoga napisanog nije tacno, mozda za rapid charge koji ne koristim jer nemam fast charger

Верујем да ти ради, мени не ради. Могуће да је до рута рецимо и магиска...мада ми је то мало вероватно, свеједно нугат боље ради.
Гцам јесте за 8ицу, избацили су и укључивања и искључивања у одређено време ЗАШТО!?

Poslednja izmena:
избацили су и укључивања и искључивања у одређено време ЗАШТО!?

Na šta misliš?

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

I meni radi FP swipe, ali možda zato što je bio aktiviran.

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Nema više opcije clear cache u storage

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Bio je i meni aktiviran swipe na senzoru, ali posle wipe memorije i vraćanja na fabrička podešavanja, podešen nov telefon (nisam vraćao ništa staro), tu opciju ne nalazim da uključim, bila je na v7? Vama što radi, imate li opciju da ugasite/upalite kao na v7? Nisam ni znao koliko sam se nevikao na nju :wave:

Bio je i meni aktiviran swipe na senzoru, ali posle wipe memorije i vraćanja na fabrička podešavanja, podešen nov telefon (nisam vraćao ništa staro), tu opciju ne nalazim da uključim, bila je na v7? Vama što radi, imate li opciju da ugasite/upalite kao na v7? Nisam ni znao koliko sam se nevikao na nju :wave:
Nemam opciju da uključim i isključim,a radi mi normalno swipe,jer nisam factory reset.

Onda je to, za sada nisam našao opciju, posle vraćanja na fabrička podešavanja. Mislio sam da je placebo, ubacio sam sve app koje koristim, znači od FBi, Insta, Snapchat Twitter... I radi vidno brže na v8! Lepo je ovo upeglano. Videćemo kako drži u memoriji.
Baterija se dosta sporije prazni od v7, napredak, verovatno su tu nešto čačkali (nisam pratio broj promena unapređenja za v8). Telefon je sa MiFlash vraćen na čist v7, skinut sa PC (ne znam koliko je imao procenata posle flaša sa MiFlash, u proceduru je ušao sa 100%), otkačen povezan na wifi i zatim je skinuo nadogradnju za decembar i šta je bilo u onom 1GB, to instalirano, vrteo... Kada je završio počeo je ponovo da skida nadogradnju za v8, isto nešto oko 1GB, odradio nadogradnju na v8, odrađen wipe iz Recovety, zatim podešavanje telefona, instaliranje app... i tek je na 54% :
d86f9672b032a335bc6c2a8def83a202.jpg
8212e97f53bbf034cfa7190cc4db76ae.jpg

Vidim ja da je meni lepo i na 7.1.2 :d

Dok ne izadje full twrp i magisk koji ce lepo raditi, ja ne mrdam.

Taman ce malo ispeglati bug-ove do januara.

januara 2019.?

Gde to piše?

Hmm, par problema... Zakucao mi je mobilni net dok nisam restartovao, ne znam je li do Orea... Igre se izlogovale s Facebooka, nebitno i očekivano... Ali Viber sad kao da se prvi put pali... Nemam history, ništa...

Baš su razvalili sa baterijom,mnogo se manje troši nego na Nugatu.

Ja nisam imao 2 sata SoT-a na 75% u životu!!!!
a7f9fee03812eaa96777624a51ef7909.jpg
60dc9520717bab69a37781f2f47c1230.jpg

Vidim ja da je meni lepo i na 7.1.2 :d

Dok ne izadje full twrp i magisk koji ce lepo raditi, ja ne mrdam.

Pisao sam ti već da Magisk pravi problem, nisi mi verovao, evo ti iskustva ovde @vladof.

@ostali, viber ima problem sa serverima ostavio vam je Đilkoš link za temu.

@Djilkosh_Ns napisao si ovde
pa sam te pitao da li se odnosi na januar 2019. godine

ili ja nisam dobro razumeo celu tvoju poruku

Perfdump?
1b897c2965ff864e9c0f3b39ed84a0f7.jpg

Poslednja izmena:
Prvi itisci za Oreo!!!!
Baterija se sporije troši,sistem je još fluidniji,brzo punjenje radi od 11% do 100% je napunio za 1 sat i 30 min!

Anbijent display malo radi malo neradi,moraću kad budem imao vremena da vidim zašto je tako.
Opcije za Fingerprint su izbacili,to nisu trebali da rade.
Sistem je našmikaniji,izgled kad pozivate o kad vas pozivaju isto promwnjen i našminkan,sad je lepše!

Pogledajte za Swipe pod Settings - App & notifications pa Notifications:

6105af3097a26106496169cc5c720282.jpg

Ima i pod Settings - System - Gestures:

094502810734227389a8780a393b9a4f.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Poslednja izmena:
Ništa od toga nije u našem sistemu, uklonili su. Iako radi. Čudno jako.

Nije čudno, nisi radio vraćanje na fabriku, znači da još vučeš repove od starog v7, zato ti radi. Onaj ko je radio vraćanje na fabriku, nema opcije i ne radi mu, ali nema nikakvih repova.
@Šumadinac, nema opcija, izbacili su.
V8 radi odlično i bolje od v7, bolje izgleda, doneo je i dosta novih opcija. Prelazak vredi definitivno. Zvuk je još glasniji (mislio sam da to nije moguće). Baterija duže traje definitivno.

Što se tiče Perfdump:

Prilozi

• 1.PNG
    1.PNG
    78.6 KB · Pregleda: 191
Poslednja izmena:
Nije mi čudno što radi, znam zašto je tako, čudno mi je što su izbacili opciju iako radi bez greške.

Opet se vracamo na temu xposed, *** kad moram da vas zezam, ne mogu da odolim... :) a vi to shvatite kao salu, a ne kao "jb te xposed" ;)
Ali sad bez zezanja, stvarno sta sve moze xposed, samo pomislite na bilo sta i ima za to modul i sto je najvaznije to odlicno radi... ;)
e4bfdb4b24383011dba7d69d998c24c8.jpg

Sent from my Redmi Note 4x

Nazad
Vrh Dno