Šta je novo?

Xiaomi Mi A1

Hvala da proverim čisto posto nije da se nije dešavalo da stavljaju i Sony i Samsung i ove treće senzore.

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
Nema za low i mid uređaje ništa od Sony-a ili Samsunga.

Za Mid ima :) Ja uzeo Mi Note 3 I koliko vidim piše imx386 I jos dva samsungova mislim. Inače da ne bude zabune postavio sam pitanje u ovoj temi jer je najaktivnija što se tiče xiaomija pa da dobijem odgovor iz prve ruke.
94ce54af00b804c37489495cfa32c1e5.jpg

Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk

Grdan BUG sa kamerom, ponekad nece da "okine" i pride zabde ceo telefon nista ne reaguje na par sekundi....uzas...

Meni kamera radi sasvim normalno.
Kod mene ne radi Anbijent display

Sent from my Mi A1 using Tapatalk

Odradite clean flash, pa pričajte za bug-ove, možda budu problemi kad idete preko OTA.

Урађен клин...макар 5 пута

Урадио сам рут...Без тврпа и осталих глупости само сам модификовао бут имиџ у магиск менаџеру на телефону и тај модификовани флешовао на телефон...Правићу ја нексус од блата :)
Е а сада ДА ИСКЉУЧИМ ПОЗАДИНСКО СВЕТЛО НА ТАСТЕРИМА!!!

Ako je GCam, onda menjaju verziju, traži za v8. Neće raditi ista verzija.

Камера дефинитивно има проблем...треба јој 15 секунди да се покрене, ОРЕО ради ЛОШЕ има успорења...

Kod mene sve radi ok.

Ja sam prvo radio factory na N, onda update i onda opet factory.
Za sada sve radi super.
To je isto kao da radiš update sa win 7ice na 10tku. Može raditi ok ali pitanje do kada...

Ja odradio ota update, sve proslo glatko. Nikakvih bugova i tripova nisam video do sada, evo par sati skoro. Jedino sam primetio da na viber ikonici ne iskacu one dots notifikacije, na ostalim apps rade.

Izgleda i sa fabričkim punjačem,brzo puni.
075ee918f2447ff2806205370ea2b692.jpg

Dosta novih opcija na v8. Radi ultra brzo za sada, mada nije napunjena top. Dobili smo i:
259faa1a8b28241f044044b0c6667d69.jpg

Послато са Mi A1 уз помоћ Тапатока

Ja imam in-ear od LG G2, one Quad nešto. Probat ću proći ove sve opcije da vidim kako se ponaša onaj prokleti šum...

Posle instalacije Orea na Mi A1, prestale da rade Push up notifikacije iz Tapatalka.
Reinstaliranje Tapatalk rešilo problem, ponovo stižu notifikacije.

Ја сам се вратио на нугат....остаћу ту док не избаце нешто да вреди...орео је тешка бета....
Кеш лош
Камера још гора, ако је то могуће, плус отварање исте од 20 секунди, исто се понаша и ГЦАМ тако да је до система.
Амбијент сензор....хахахаха
Звук у слушалицама, доста јачи али и пискавији и пластичнији.
Батерија се пуни истом брзином иако пише Рапид чарџ то и личи на Кинезе...
Скрол сецка...
Урађен фактори
Па клин инстал децембар па ота апдејт па опет фактори из рекаверија...

Знам...сад ће сви "мени све ради"...мени све не ради...овај нугат задњи ради одлично...
НАДАМ СЕ СОРС КОДУ МАКАР ЗА НУГАТ.
Ово је неозбиљно.

Posle instalacije Orea na Mi A1, prestale da rade Push up notifikacije iz Tapatalka.
Reinstaliranje Tapatalk rešilo problem, ponovo stižu notifikacije.

Radi, samo je podrazumevano no sound namešteno ;)

Namesti ovako :

8aabea194a9442e929e1e5a3c18aa63b.jpg

d36fa54c73d6b7faa2bf96e6d1aad634.jpg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Nije izgleda kinezima SW jaca strana.Nikad oni nece napraviti sw bez i jednog buga, to je fakat. Ako izbace source, bolje ce to uraditi neki tim sa XDA kao Lineage i sl.
[emoji106]

@vladof Dje sa malerom udje u 2018-tu, barem zadnji dan nisi trebao cackati. [emoji23]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Kod mene sljaka ok samo smaraju ova obavestenja o pozadinskim procesima.

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Prelistaj malo onaj njihov forum i XDA. Ipak je mjerodavno kad se vise ljudi javi i to u startu.[emoji848]

Provlace se i neke HW greske, najvise sa onim dzekom od slusalica (slabo ko koristi pa i ne primjeti), sustanjem u pozadini i sl.

Cesto prelistam tamo teme i xda...

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
meni još uvek nije stigla 8ica :( valjda će stići do Srpske Nove godine

To je isto kao da radiš update sa win 7ice na 10tku. Može raditi ok ali pitanje do kada...
poređenje nije dobro
pre je nadogradnja sa jednog izdanja W10 na sledeće, što takođe zna da bude problematično (recimo, u poslovnom mrežnom okruženju)
sa W7 na W10 bi bilo sa verzije 4.x na 8.0

Ја сам се вратио на нугат....остаћу ту док не избаце нешто да вреди...орео је тешка бета....
Кеш лош
Камера још гора, ако је то могуће, плус отварање исте од 20 секунди, исто се понаша и ГЦАМ тако да је до система.
Амбијент сензор....хахахаха
Звук у слушалицама, доста јачи али и пискавији и пластичнији.
Батерија се пуни истом брзином иако пише Рапид чарџ то и личи на Кинезе...
Скрол сецка...
Урађен фактори
Па клин инстал децембар па ота апдејт па опет фактори из рекаверија...

Знам...сад ће сви "мени све ради"...мени све не ради...овај нугат задњи ради одлично...
НАДАМ СЕ СОРС КОДУ МАКАР ЗА НУГАТ.
Ово је неозбиљно.

Mogu da snimim user experience, napisi samo sta bi hteo da vidis u klipu i bice. Da ti pokazem da nista od ovoga napisanog nije tacno, mozda za rapid charge koji ne koristim jer nemam fast charger

meni još uvek nije stigla 8ica :( valjda će stići do Srpske Nove godine

poređenje nije dobro
pre je nadogradnja sa jednog izdanja W10 na sledeće, što takođe zna da bude problematično (recimo, u poslovnom mrežnom okruženju)
sa W7 na W10 bi bilo sa verzije 4.x na 8.0
Izbriši data iz Google services framework pa ponovo proveri ažuriranja. Tako sam ja odradio update.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

@mikica023 ne bih to da radim. čitao sam u nekim komentarima da je moguće da nastanu problemi sa Google Play ili da se i dalje čekalo. ne žurim, pojaviće se kad-tad

@new user: u Apps gore desno izaberi "Show system" ili tako nešto (nije mi A1 pri ruci da vidim kako tačno piše)

@Gimp suit ako se ne varam, vladof je posebno rutovao svoj A1 a što se GCAM tiče, nije jasno da li je u ptianju GCAM za 8icu. a može biti da ga samo tera maler :(

Poslednja izmena:
@mikica023 ne bih to da radim. čitao sam u nekim komentarima da je moguće da nastanu problemi sa Google Play ili da se i dalje čekalo. ne žurim, pojaviće se kad-tad

@new user: u Apps gore desno izaberi "Show system" ili tako nešto (nije mi A1 pri ruci da vidim kako tačno piše)

@Gimp suit ako se ne varam, vladof je posebno rutovao svoj A1 a što se GCAM tiče, nije jasno da li je u ptianju GCAM za 8icu. a može biti da ga samo tera maler :(
Našao sam u međuvremenu i očistio( *** nisam video tvoj post[emoji16]) , nisam još probao da ažuriram.. Reče čovek da se sačeka par minuta. Hvala u svakom slučaju.

Nisam dobio update, samo mi je telefon prvi put pobrljavio od kad je kupljen i morao sam da ga restartujem..

Poslednja izmena:
@vladof i meni se sve isto ali potpuno isto desava, i ja sam danas root-ovao magisk-om.
Mozda je do toga, ovi sto nisu root uradili se ne zale, ali bez root-a si osudjen na Mi kameru sto ne dolazi u obzir, znaci vracanje na nugat i kod mene.

Nazad
Vrh Dno