Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nisam nikad kupovao aplilacije preko Google playa, sad rekoh ajde da probam Novu pazariti, odradim sve privo stigne uspeno, posle transakcija odbijena, a racun zaduzen i sms od intese stigao o zaduzenju... A i dalje mi stoji ikonica kupi...

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Vratiće ti se novac na karticu kroz par dana.
Moraš pronaći zbog čega to je transakcija odbijena. Verovatno si probao kupovati u nekoj drugoj zoni (je li ti cena u RSD ili u nekoj drugoj valuti?)

Vratili novac, u dolarima mi izbaci cenu

Послато са SM-G935F уз помоћ Тапатока

Ima li načina da plaćam paypalom na play storu?

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

To su valjda uvodili u 12 drzava, ali ne znam da li su omogucili i u ostalima, meni na 2 naloga ne moze (Srbija i Indija).

Ja plaćam PP om na EU SV store već par godina ako ne i jače. Prvo je išlo visom i posle mi je ponudio da povežem pp nalog.

Sent from my D6603 using Tapatalk

Ne znam da li se može menjati država u opcijama naloga. Švedski store je u pitanju.
8e4db73cb588317b252c11c1b6a72c10.jpg

Sent from my D6603 using Tapatalk

Može se menjati država na Play Storeu, ima tema negde na Benchu sa detaljnim uputstvom.

Nije mi se dalo cimati sa time dodao sam karticu.

Da li je neko dodao Windows 7 SMB share u MiX-u? Ili bilo koji ako ne W7.
Uradim Search Local i ne nalazi mi laptop (ES FE ga nalazi bez problema i bez SMB2 modula od pocetka)

Kada probam sam da dodam smb://192.168.1.2 (konkretna adresa laptopa) ili smb://192.168.1.2/D (konkretan share) samo me vraca na taj screen gde se podesava SMB share.

Na starijim Windowsima user kojim pristupaš mora imati šifru, ne može bez šifre. Ne sećam se sada da li je to važilo za Win XP ili Win 7 :)

Koja je najbolja aplikacija za onu animaciju starog tv-a prilikom gašenja ekrana?

Koju aplikaciju preporucujete za brojanje koraka i slicno?Bitno je da je free i da meri predjenu distancu kada je telefon zakljucan.

Poslednja izmena od urednika:
Koristim Samsungov S-Health i odlično radi.

Koja je razlika između pro i free verzije Safe In Cloud? Čini mi se da je ranije bilo da free verzija pamti do 20 šifri?! Sada ne vidim u prodavnici opis bilo kakve razlike?! Ja inače koristim pro verziju koju sam kupio kada je bila na popustu. Vredi svaki dinar! Preporučio bih bratu koji muku muči sa šiframa, ali njemu, kao i većini ljudi u ovoj zemlji, ne pada na pamet da kupi neku app čak kada je i cifra simbolična.

Sent from my TA-1053 using Tapatalk

Koja je veza između Magisk-a i Xposed-a?

Instalirao Magisk na Note 4, i sad bih Xposed, pa mi nije jasno, da li on ima to ugrađeno ili trebam dodatno da instaliram? Jel treba neka posebna verzija?

Nema bas neke veze izmedju njih.
Magisk ti izmedju ostalog sluzi da dobijes root na telefonu a ima i ostale zanimljive mogucnosti u vidu modula raznih.
Zavisi sta te zanima.
Zavisi koji android je u pitanju, za Oreo jos nema xposed ima samo do nugata, a generalno zavisi sta ti treba samim tim ti treba ili ne treba xposed.
Sta ce ti?
Sta bi ubacio xposedom?

@invictus2404
Note 4 i stock 6.0.1 android.
Treba mi dosta modula koje sam i do sada koristio na Note 2: Gravity box, Custome Share, Toast (SMS delivery notification), Youtube backgorund (ako mi OG opet bude pravio probleme kao na Note 2), Open With (ili neki sličan) i sigurno sam neki ispustio (otišla matična na Note 2 pa ne mogu da vidim šta sam imao). Ako što pravi problem onda Amplify u kombinaciji sa Greanify...

Edit: OGyoubute piše na sajtu da nije podržan.
Da li nekome radi i jel ima link do njega?

Poslednja izmena:
Uzasno me nervira kako da uklonim ovo upozorenje da neka app radi u pozadini!? Aj za Gmail, ponekad se pojavi ali za ovo mi non stop stoji i uzasno nervira.

a9fe9f32d0e408e6005a2e0460fbedd0.jpg

Restart i nestane obaveštenje, barem meni .
Substratum takodje

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Odradiš sve što ti treba u Substratum-u i reboot. Čim udješ u Substratum ponovo će se pojaviti.
Da li imaš andromedu?

Poslednja izmena:
Odradiš sve što ti treba u Substratum-u i reboot. Čim udješ u Substratum ponovo će se pojaviti.
Da li imaš andromedu?
Imam kupio sam na PS ali je *****#o zasto opet trazi posle restarta, jel to tako mora ili rade na tome, iskreno ne znam kako radi taj theme engine...

Imam kupio sam na PS ali je *****#o zasto opet trazi posle restarta, jel to tako mora ili rade na tome, iskreno ne znam kako radi taj theme engine...
Posle svakog restarta da bi radio Substratum moraš preko andromede. A da nebi imao notifikaciju mora restart.

Nazad
Vrh Dno