Drži,duže na battery saveruNema vise one opcije za bateriju u padajucem nav baru sem ove battery saver gluposti.[emoji19] Sad sta god gledao moram kroz settings.
Ne, samo root i na Nougatu, za Oreo još mislim da nema. Ako ima neka me kolege isprave.Da li moze da se instalira gcam ako tell nije root-ovan?
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Meni se često upali ekran dok razgovaram ako telefon nije baš priljubljen uz uho, kao da nije dovoljno osetljiv senzor blizine.Jel imao neko problem sa proximity senzorom na a1?
Da li postoji opcija da se onaj drop meni vrati u tamnu varijantu kao sto je bio kod nugata?
Da je kod svih tako, onda bi konstatovao da nema leka. Ako je problem samo na pojedinim telefonima, onda mora ili zamena senzora ili zamena telefona. Inace, ne slazem oko konstatacije da je sve ispravno, a brljavi..Nije to do stakla, jednostavno se tako ponasa senzor, nema tu reklamacije i pomoci. Sve je tu ispravno, samo senzor krene da brljavi posle nekog vremena.Koga to nervira, kada se uspostavi veza samo stisne kratko power button i dok se ne stisne opet , ekran se ne ukljucuje...
Malo sam ja duze u prici oko Xiaomi-ja i znam sta pricam.To je problem koji odavno postoji kod Xiaomi telefona, ne samo kod A1.Realno, nemam nameru da te ubedjujem, niti to zelim...reklamiraj telefon ako smatras da ima problem. Ja sam ti rekao realno situaciju... uzmes lepo ukucas u dialer *#*#6484#*#* i imas stavku ALS/PS, izaberi je i tu ces imati Proximity senzor, pa testiraj da vidis da li radi ili ne radi.
Postoji i određeni procenat ljudi kod kojih proximity sensor iz nekog razloga loše radi na bilo kom telefonu. Moja djevojka recimo - na posljednjih 3-4 telefona isto, skoro svaki put kad telefonira pali joj se ekran.
Ako A1 ima ikakav problem u tom segmentu, to je što se izgleda na proximi sensor ne gasi ekran nego samo ode u crno.
Stisnes power dugme kada se uspostavi veza i ne brinesKao da si mene opisao, pogotovo sam na A1 non stop palim speaker i prekidam poziv,ne znam sta da radim sa tim![]()
Ja sam probao root na Oreo I gcam, sve radi, osim što je i meni drastično usporilo otvaranje kamere (i gcam i stock) pa se vratih na stock Oreo dok neko ne izbunari rešenje![]()
Kod mene brljavi takođe a imam i zaštitno staklo. Kada malo zakloniš senzor tako što smakneš telefon, nema problema. Mislim da je problem daljina u odnosu na zvučnik slušalice pa senzor jednostavno ostane nepokriven?Da je kod svih tako, onda bi konstatovao da nema leka. Ako je problem samo na pojedinim telefonima, onda mora ili zamena senzora ili zamena telefona. Inace, ne slazem oko konstatacije da je sve ispravno, a brljavi..
Opet, sacekacu..evo Oreo ie stigao, uskoro ce i novo staklo, pa če vidimo..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari